Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jaká je teď jejich strategie PC hraní? Nevíme. Ale víme jediná věc byla buzerace její služby Game for Windows Live. Myslím si, že jaký koly komentář Microsoftu na adresu jejich podpory hraní na PC je máváním červené deky pře býkem. Ať jsou radši zticha a šoupou nohama.
  • Buzny placnite tam uz konecne age of empires 4.

Inak pozeral som tie konferencie z E3.

Nechapem ako mozu hrat fps na konzolach. Co to je za divny trend ???? VSak to je proti logike a zdravemu rozumu a aj to tak vyzeralo
    • MrSanta
      Proč je proti logice a zdravému rozumu hrát FPS na konzolích?
      • Zkus si zahrát Q3, či CS na gamepadu a nahraj nám to prosím...
      • protože myš pohybující na podložce 40x40cm má "o něco" větší citlivost než 2,5 cm vysoka pidi páčka
        • Preto pisem ze to je nelogicke.

To jak keby som chcel na horskom bicykli ist na tour de france.

Ten mtb jednoducho nieje nato urceny. Som videl cod a farcry 4 gameplay a vyzeralo to otrasne, multiplayer radsej ani nespominam :)
          • Jenže hraní naštěstí neni žádná soutěž nebo mistrovství, je to jenom zábava, proto to, ze člověk nedá headshot ve skoku a v otocce neznamená ze me to nemůže bavit. Věř mi, ze kdyz delší dobu hraješ na konzoli, tak přestože nebudeš nikdy tak přesnej jako na myši, tak te ani nenapadne si stěžovat na ovládání, maximálně na svůj skill. Naopak gamepad ma i nějaké přednosti, nemusíš sedět u stolu, trigerry více evokuji tisknuti spouště, zpětná vazba v podobě vibraci a do toho nějaký ty picovinky jako je třeba pohybový ovládání. Neříkám ze je gamepad lepší než K+M, rozhodne to ale je pohodlná alternativa.
            • když je hraní jenom zábava a žádná soutěz, vyjmenuj mi prosím 3 FPS kde se v multiplayeru nepočítá skóre
            • Mne by to hrozne vadilo a ta hra by ma nebavila ale mal by som nervy.

Fakt

Presne to iste ako jazdit po ceste na mtb. Aj to ma vie riadne vytocit :)

Jednoducho ked som zvyknuty na cestak kde lahko sliapnem do pedalov a idem ako raketa tak z mtb budem mat len nervy :)

Pritom by mohli dodavat nejaku bezdratovu mys a pod a rozsirili by aj pocet hier o strategie apod.
          • já kdysi dohrál Resistance 2 co jsem dostal k PS3 bundle (když už sem to měl doma žejo) a jako nikdy víc, ta hra musí být tomu ovladači totálně přizpůsobená level designem (aby ses nemusel moc otáčet a dementní nepřátele ti skákali rovnou před hlaveň/xicht - nedej bože aby tě oběhli) auto aimem a výdrží hrdiny protože nemůžeš skoro vůbec uhýbat a strafovat, takže jen kombinace nepřátel co netrefí vrata od stodoly a používají k tomu vodní pistolky, nulové AI a brutálního auto healu, aby tě náhodou nezabili.. což vlastně popisuju průměrnou FPS posledních 10 let :/
            • jé, ty si myslíš že hry jsou realita, vtipné, ale bacha na to chlape
            • protože vojáci v realite skutečne uhybaji a strafuji do stran pred kulkama
      • Lebo gamepad nieje moc vhodny na mierenie na rozdiel od mysi.

To vidiet na kazdej konzolovej gameplay ake je to neohrabane a zle
        • Takze je proti zdravemu rozumu hrat bojovky na pc?

Je pravda, ze s gamepadem je to obtiznejsi, ale hrat bez cheatu je take obtiznejsi. Na druhou stranu hrat s gamepadem fps je pro mnohe zabavne a i ke konzolim existuje cosi jako mysi.

Treba borderlands mam na konzoli i pc a vic me bavilo hrat na te konzoli, aniz by me do toho nekdo nutil.
          • jasně že je, zkoušel jsi někdy v SF4 udělat Ultra kombo na klávesnici?
      • protože bez auto aimu nedáš headko z otočky ve skoku ani na 100 pokusů *4*
  • PC slouži na práci a ne na hrani už to pochopte. Na hrani jsou konzole
    • a mozek slouzi k premejsleni, ne k tomu abys opakoval kazdou pitomost jako papouch
    • konzole jsou nahovno, ne na hrani her.Jen ret*rd muze hrat strilecku na ovladaci. Kdyby tam nebyl hitbox tak se netrefijou ani do baraku. Pc vzdy bude lepsi nez shitboxy a Paystationy, uz jen kvuli tomu ze mas mys a klavesnicu. pak jsou tu takove drobnosti jako lepsi grafika, vice FPS atd.
    • walltar
      Hmm já hraju celkem často a po konzoli jsem zatím ani jednou nezatoužil ...
      • ale jakmile to jednou zkusiš uz nebudes chtit spet
        • To je vtip na nástěnku.
        • Ja som mal PS3, za dva mesiace som ju daroval kamarátovým deťom. Takže áno, je možné sa vrátiť.:)
        • walltar
          Já se nemůžu přenést přes ten gamepad ... není to zařízení pro mě.
        • Never tomu :)

Ja rad hram rts a fps.

Myslis ze konzola mi ponukne lepsi zazitok ??

Vsadim krk ze ani nahodou
    • Tento nazor by mohol platit ak by ku konzole davali klavesnicu a mys.

Ja zboznujem rts a aoe3 2vs2 online taku zabavu mi na konzoli neposkytne nic.
      Takisto trosku sutazivy styl hrania fps kde rozhodne praca s mysou taktika a skill.

Take na konzolach neexistuje preto to niesu ultimatne herne masiny.

Zatial co tenky nb pripojim na tv, bezdratovy joystick gamepad a mam to iste co konzolu.
    • Never tomu.

Su specialne herne masiny a notebooky a kvalita hry klavesnica plus mys sa neda vo vela pripadoch nahradit nicim.

Rts, fps , moba sa hraju na pc podstatne lepsie
      • hloupost
        ovladani rts se da krasne optimalizovat pro gamepad, alespon to nebude takový klikfest (apm) a bude treba alespon trochu premyslet

fps - soucasne hry na pc zcela ignoruji fyzikalni zakony pusobici na vojaka, takovou rychlost a presnost jako ma mys zadny vojak nema. ovladani gamepadem je trochu tezkpopadnejsi tutiz mnohem realnejsi

moba - viz diablo 3 co je defacto taky moba a jede to krasne na ps4
        • "ovladani rts se da krasne optimalizovat pro gamepad, alespon to nebude takový klikfest (apm) a bude treba alespon trochu premyslet"

Ano, bude třeba hodně přemýšlet. Hlavně o tom, proč sem takový id*ot a střílím sám sebe no nohy, že to hraju na páčkách. Koukám, že fanatismus nezná mezí. Not sure if troll or re*ard.
          • Ale ne ... realita je takova, ze si packou je vybiras kterej z nabidnutejch cilu budes pifat, zbytek vyresi autoaim.
        • néééé, ovládání vojáka gamepadem je reálnější, tak to je hláška roku :D
        • Klikfest premyslat ?
          Ako budes hrat age of empires 3 ??? Klikfest nieje nahodou len pre srandu a ak hras proti cloveku tak jednoducho musis pocas boja tie jednotky presuvat.
          Napr v aoe3 maas falconety kanony ktore robia neskutocny damage proti pechote ale na blizko ich znici super za sekundu.
          Neustale musis premyslat a reagovat na vzniknutu situaciu a zlozenie superovej armady. S tym premyslanim si dobru blbost napisal hlavne rts :)
          Fps??
          Fyzikalne zakony ?? Vsak hrame hru nie simulator.
          Nacom ma byt potom postavene hranie proti ludom ked nie na rychlosti a presnosti a taktike.
          Co gamepad nikdy neumozni.
          To co spominas je max na single ked ti tupe ai nabieha samo pred kurzor.
          Jednoducho na rychle a precizne reakcie konzola nie je
          • na tvoji nesourodou zmet "myšlenek" ohledne aoe3 nebudu reagovat

ohledne fps - dam ti priklad, proč se reší v GTA nebo NFS jízdní model? vzdyt je to jedno, je to jen hra tak se auta klidne muzou chovat jako motorovy člun nebo kačer.
            když si hraju na valku, tak chci aby to alespon trochu vypadalo jako valka. doporučuju nekdy vyjít ven od pc a zkusit treba paintball nebo si jit zasportovat, poznaš fyzikalni opmezeni lidskeho tela.
            • Poslechni svoji radu a zkus si někdy vystřelit ze zbraně. Pokud je tomu hraní s gamepadem podobné, tak já jsem Čingischán.

PS: Jestli chceš realitu, tak narukuj do armády a jeď na sebe nechat střílet do Afghánistánu, protože žádná hra, žádná, nevypadá a nikdy nebude vypadat jako válka, ani trochu.
            • To je hra chapes ????!!!

Ty si riadne zaslepeny. Lebo nedokonalost gamepadu pripisujes nejakej realite :) jednoducho vymyslas obhajobu :)

To je ako riesit pri strategii ze tanky su vyrobene za par sekund. Jednoducho pre potreby HRY !!! to tak musi byt a realita ustupuje aby sa z toho nestala nudna fraska
            • ???
              Si sfetovany.
              Co je nesouroda zmet myslenek.
              Vsak som ti konlretne napisal preco je gamepad nepouzitelny. Vsetko v poriadku ??
              Fps.
              Neviem ako ti to vysvetlit.
              To je ako hrat hokej bez korcul v topankach na lade. Chapes??? Tym ze nemaju hraci korcule sa ta hra a superenie uplne degraduje a nema to stavu.

Chapes to ???
        • Rozesmál jsi mě. Hlavně u těch FPS. Nebudu rýpat do té reality, protože ty jsi evidentně mimo realitu, ale víš, že k PC se dá gamepad taky připojit viď?
          • Vsak oto ide.

Ze herny notebook normalne spojim s tv a bezdratovy gamepad a mam konzolu.

Dokonca original xbox gamepad.

Preto nechapem ked niekto napise ze konzola je pohodlnejsia. Ak chcem hrat fifu v obyvacke, pc ma neobmedzuje.
            Ale ak chcem hrat starcraft 2 online konzola ma obmedzuje
          • tvuj argument o tom že si mam pripojit gamepad k pc je zcela mimo, protože pak bych byl pochopitelne v multiplayeru v nevyhode
            • To už je tvá volba. Právě jsi jen potvrdil, že myš a klávesnice je na FPS mnohem lepší.

A abych ti to objasnil, tak není pravda, že hraní FPS na gamepadu je více podobné realitě než hraní na myši a klávesnici.
            • Vsak ale neobhajujte tu slepo konzole.

Jednoducho to je to iste ako chodit kazdy den po schodoch alebo vytahom.
              Aj po schodoch sa da ale je to nahlavu :)
    • A kdy si na tuhle blbost prisel ? Chci videt cloveka co bude hrat na konzoly ve 4K LoL. To ani na konzolych nejde pokud to nevis.
      • Kozy
        To je věc kterou potřebuješ ke hraní? Vsadim se že spousta lidí se bez toho obejde.
        Když už máš takovej argument, chci vidět člověk co si na pc zahraje last of us například.
        • To je jediný argument, proč si konzoli pořizovat. Kvůli exkluzivitám, ale jinak není proč. Pokud exkluzivity oželíš (a že se to v klidu oželet dá), tak jedině PC.
          • Kozy
            Jasně, já to mám třeba tak že mě už hraní na pc nebaví. Mám ho v práci, ve škole a doma a že bych na něm ještě měl hrát to ne. Radši se "rozvalim na gauči. Nedávno jsem měl půjčenej xbox a bylo to fajn. Jediná nevýhoda (pro mě) je tam absence módů.
        • Jsou na konzole stratevie, ci jakekoli simulatory?
    • no pobavil si *1*
      Na práci mi stačí noťas do 7 tisíc. Pokud si chci vychutnat hraní na maximu tak jedině na PC konzole můžou po několika letech srovnat krok s PC, ale vždy budou výkonostně pozadu. Ono stačí už dnes srovnávat co bude vycházet na takzvaném nexgen. konzoli a PC a ty rozdíly jsou docela markantní.
  • Státních správách.

Kdy naposledy byla E3 vic o PC?
    • pán je suvenýr *1*
  • Proč se nedělají na PC hry a PC se ignoruje? Protože se ho pořád drží stín "pirátění". Naopak se mi zdá, že tu máme horší věc a to je F2P... Vždycky nešťastné řešení proti kradení her aby to nějak vydělávalo na PC posledně to byl starforce... MS na pc opravdu velkolepě sere, viz. Windows 8 já už fakt nevím co si myslet.
    • Na PC hraje radove vic lidi nez na konzolich. Mozna kdyz sectes vsechny konzole vsech vyrobcu tak budes mit zhruba cislo, odpovidajici poctu PC. Jenze pro vsechna ta PC delas tu hru jednou, pro kazdou konzoli ji musis udelat zvlast.

Na konzolich se pak pirati uplne presne stejne (jen se mrkni na tpb, sosnout tam lze zcela cokoli). M$ toho v posledni dobe prosira mnohem vic ... a ja si jen mnu ruce ze si konecne kope vlastni hrob ... uz se tesim, az si do nej lehne.
      • To mi přijde jako nesmysl. Ano, PC je víc, ale pokud počítáme ty herní, tak bych klidně řekl, že to bude tak max. 100 mega herních PC. Na konzolích se rozhodně nepirátí stejně, protože složitost, a ztráta online a záruky vyřadí určité procento potencionálních warezáků (oproti jednoduchámu zkopírování cracku na PC). Zbytek to udělá, ale rozhodně se nedosáhne procenta warezáků na PC. V tomhle PC překonává snad jen android a blíží se PSP.
        Jen pro připomenutí, nové konzole ještě hacklé nejsou a na starých je to vážně minimální záležitost.
    • walltar
      No ony se velké hry nedělají na PC hlavně proto, že k tomu není důvod ... vyděláš víc když to vydáš na konzole a na PC se portne. A pokud se port neodflákne, tak to ani vůbec nevadí. Vždyť rozdíl mezi PC a konzolema (pro spotřebitele) je hlavně v použitém ovladači.
      • Ano, co jede na konzoli hravě rozjedu i na pc. Ale ten ovladač resp. mu uzpůsobené ovládání, to je často k vzteku. Porty mají často těžkopádné ovládání, malé FOV, omezení ...
      • a hlavne v samotnej hre, proste uz tie hry niesu take dobre ked sa hry robili hracmi pre hracov :)
        co vela terajsich hracov nepochopi...
  • je to pravda, e3 je takova šou pro bezmozky. my na pc máme tolik exkluzivnich her... o kterych konzolmrdi ani nevi protože maji hlavu zaraženou hluboko ve sve konzolove prd3li. ale doufam že ms a windows brzo krachnou, žere to 20% výkonu pc a krom wordu to stejne inteligentni človek k ničemu jinemu nepoužíva
    • Soudě dle vyjadřování a "názorů" budeš solidní primitiv.
    • Moc pekne umis hejtovat, maminka na tebe musi bejt pysna :)
    • No když konzolisti sou "bezmozci", tak ty seš co? Podle psaní vypadáš jako by si do 5 neuměl napočítat, vulgární vyjadřování křupana. Ty máš sotva výuční list a to ještě kdoví zda i ten *1* ..
    • Maxíku, Maxíku, klídek. *1*
    • Hehe závist je sviňa co? *1*
  • Jo, ale když někde potřebujou udat operační systém a nacpat někomu nepotřebný kancelářšký balík, to jsme jim dobrý. *11*
  • prudislav
    jj E3 byla vždycky émerická konzolová show . Gamescom vždycky komornější a PC friendly výstava
    • Což je logické, v Evropě pořád PC drží celkem velkou část trhu a proto i na GC PC patří. V USA tomu tak není a proto PC ne E3 ne-e. Taky je celkem problém, že PC jako takové nikomu nepatří. Není tu jedna velka firma, která by PC vytvářela ve smyslu, že dělá SW a HW pod jednou značkou a zároveň by PC brutálně tlačila ke konečným spotřebitelům.
    • Keyz
      Souhlas. Show o h*vně umí v Émerice udělat dobře. Viz reklamní pauzy na Super Bowl. Navíc mě pobavil ten popis mezi "elitou" není pro PC místo.

Já myslel, že PC je elita a Pc Master Race nebo jak to je *13*
      • PC master race? To si PCčkáři už dlouho nalhávají a přitom to jsou ty stejný k*eténi, jako konzolisti.
        • a ke které skupině kreténu že se pán řadí?
          • No, jednou jsem k*etén za PC, předtím jsem měl 4 konzole a teď poprvé zkouším Wii. To ze mě dělá šestinásobnýho k*eténa.
            • tak to jsme na tom podobně, až na to Nintendo tedy
  • Jack1947
    No, tak M$ucks se vyjádřily zcela jasně že jim na pc hraní a hráčích (už vůbec) nezáleží. Priorita je konzole, jenže PC a mrkváci k sobě neochvilně vždy patřily.Bude to jednou zánik velké éry? to nevím ale moc dobré vyhlídky v tom taky nevidím. Nakonec se budou asi muset rozhodnout bud pc - na které každý nadává nebo Xbox který má každý rád - ted už to možná ví, že pc nemá budoucnost. Že mrkváci strašily už dlouho možná je čas jít dál někam dál... pryč. *3* Kdoví kam...
    • PC nemá budoucnost? Hmm, hlavně, že je nás víc než konzolistů dohromady. No, nevadí.
      • Jack1947
        Prosímtě, radši se nauč číst... to neříkám já ale to si evidentně myslí mrkváci. *3*
  • pravda PC nikde aspoň keby ten prašívý windows 8 niečo čo by ludí zaujalo nejaky patche čo zmeni ho na windows 7:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit