Přejít na výpis diskuzí
Microsoft představil zmenšenou S verzi Xboxu One a příští rok vydá nadupaný Scorpio
14.6.2016 | Aleš Smutný
91 příspěvků
-
V tom případě je jeho schopnost učit se na mizerné úrovni.
-
Tento dysgrafik troluje roky. Pred dvomi rokmi pisal nieco o sedemrocnej technologickej prevahe nextgenov.
-
Borče, ty nejsi jen anonym, ty jsi na hlavu padlej. Vidím tu X tvých postů, kde vehementně bráníš konzoli a napadáš PC. V pořádku, každý máme rádi to svoje, ale ať mjí ty tvoje komenty alespoň hlavu a patu. Ty tvoje obyvákové "normi" jsou čistý výplod tvé fantazie, nic takového neexistuje.
-
Nebuď na něj tak tvrdý. S trollingem teprve začíná.
-
Nebo to bude tim ze hry se delaji multi-platformove a tak mne staci moje prastara grafika, protoze konzole jsou kalkulacky.
-
Vis o tom ze jsi napsal neskutecnou blbost? V obyvaku muzu mit klidne transformator pokud mi to udrzi jistice. Ty jsi asi nestudoval skolu technickeho zamereni.
A to uz nemluvim o tom ze muzu mit v obyvaku klidne PC (otec ho tam ma a hraje na sve obri plazme). -
*11* doucim,doucim,Nemam ted cas.
-
No, proto to xboxu staci.
-
A jinak konzole musi splnovat urcite normy,je to do obyvaku.Nemuze byt jak nenazrane pc.A pokud dodrzi veskere normi,ktere museji splnovat spotrebice do obyvaku a bude to mit 6tf,tak klobouk dolu.
-
Na PC se nic nekouzlí. Na PC se jen hodí port se špatnou (žádnou) optimalizací. Člověk by se totiž dvakrát rozhodoval, kdyby to na PC šunce běželo tak jak má, tzn. minimálně stejně, jako na konzoli. Je to jedno velké divadlo pod taktovkou výrobců konzolí.
-
Tak sekacky a hrabe to jisti.Grafarny zas budou prodavat s prenosnou pokojovou klimatizaci,aby se pc ckari v tom svim kutlochu v lete neupekli.Kdyz v zime s pc topite vzime.
-
Místo paření her a brouzdání po netu se jdi radši doučit češtinu, píšeš jak dobytek, nedá se to číst.
-
Pokud vyvyjim napriklad pod Unreal Enginem, tak tohle za mne resi vyrobce enginu. Veskere upgrady na nejnovejsi serepeticky a optimalizace mam zdarma.
-
Tomu se rika intergrovana grafika, obvzlast pri x86 infrastrukture. Vevnitr v konzoli je klasicky motherboard ktery ma mimo south brigde a north bridge jeste graficky cip.
-
Treba to bude tim ze neni potreba upgradovat kdyz ti nejnovejsi hry bezi i na gtx460.
-
To sice orad vejs grafiku mit muzes,ale tech her o rad vejs se na pc nejak nedostava.
-
To je v pohode, aspon neplatim 2x cenu za hru, ktora sa horko tazko rozbehne 30fps na full HD *1*
Ale mozno si vsetky hry zahras vo FHD na dalsej generacii konzol. Aj tak ich po novom budes musiet menit kazde 2 roky :) -
Protože konzole budou rozdávat zadarmo že:)
-
NO jen aby *1* AZ to dostane 10 z 10,tak tu mlhu pred a za,nebu mit ja,ale nekdo jiny. *1*
-
Nemaj ani integrovanou grafickou kartu.Jen jadro z urcite graficke karty,pro podporu nastroju,ktere ve hrach muzou vyvojari vyuzivat,treba direct x12,vyhlazovani,a dalsi efekty.Cela konzole je graficka karta,s ovladacem,blue ray mechanikou a internetovim pripojenim.