Přejít na výpis diskuzí
Microsoft představil zmenšenou S verzi Xboxu One a příští rok vydá nadupaný Scorpio
14.6.2016 | Aleš Smutný
91 příspěvků
-
hlavně na PC máš výkon o řád vejš a za nižší cenu (tedy pokud si kupujes jen jednu hru ročně tak ta lowzole te vyjde levnějc to zas jo)
-
Tak minimálně mohou splnit čím se zaklínali před příchodem next genu. 60 fps a 1080p už bude jistota u každého titulu. Jen nevím co si pak Ubisoft počte s jeho "filmovým" zážitkem. *3*
-
Jestli ti přijde 0,5 TFLOP jen "o něco nižší", tak radši nekomentuj HW budeš vypadat směšně.
-
Pravda, na PC můžeš ovlivnit co oželíš když se ti výkonu nedostává, tady to bude daný.
-
tyto "nove" konzole jsou plivanec do xichtu vsem soucasnym majitelum. spatne odladenych her v nizsim rozliseni s nestabilnim framerate bude pribivat. nebude to uplne stejne, ale vitejte na pc *1*
-
Souhlasím, ale to není háček, to je prostě neodvratný fakt, který nelze změnit - v tomhle ohledu budou konzole *vždy* v nevýhodě. Nicméně cíl pro Scorpio je jasný - vyšší výkon (netřeba diskuse), podpora VR (neměl by být problém) a 4K (do jisté míry jako dnes Full HD).
Mě spíš hodně zajímá cena - jistě, AMD komponenty ji dokáží srazit, otázka ale zní jak moc. -
nj v te dobe uz bude novy titan, nebo 1080ti navic pretaktovane...ale tak na 30fps by ta nova konzole nejakou hru ve 4k prehrat mohla
-
navíc jestli skutečně plánují tlačit vývojáře do 4k... to bude současná generace přes kopírák.. horko těžko 30fps a půlka her v tom 4k stejně nepojede.
-
mám oko z jalové krávy nebo nevidím žádný výrazný rozdíl ve vzhledu konzole?..i když píší -40% ??
-
Fajn, výpočetní výkon 6 TFLOPS je na úrovni nebo o něco nižší než právě představená GTX 1070 nebo starší Titan X. To je celkem pěkné. Háček je v tom, že to o Vánocích 2017, tedy za rok a půl, už zdaleka tak pěkné nebude. Problém s dlouhým generačním cyklem konzolí tedy zůstává stále stejný.
-
K té VR - je to čistě moje spekulace, ale vzhledem k tomu, jak MS je skoro na každé konferenci s Oculus Rift, tak je celkem jasné, kdo bude stát za VR na Scorpio. Nemusí to být přímo Rift, ale Oculus jako firma v tom bude mít určitě prsty