Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevyslo ani nevijde bambulo.Vzdyt to vypada hrozne.Jeste za 5let to budete hrat pre alfa verzi,ale na pc jste na to zvykli. *1*
  • Jo kazdej pobezi,a kazdej rok vyplazne 20tacu. *1* *1*
  • Ale i tak ne kazdy bude mit grafickou kartu gtx1080.Od toho maj steam atd.Aby zjistili kolik lidi ma jakou grafarnu.Ted 50procent pc ckaru na svete nema ani gtx980 spis maj tu 750.A spis plno lidi na svete ma herni notebook,jak je to videt v Teorii velkeho tresku,nebo maj prave xbox.Byl jeden dil,kde se rozhodovali jestli xbox,nebo ps4.Tam je videt na cem hrajou v USA. *1*
  • Po představení Xbox 1S jsem si říkal že je čas si pořídit konečně i Xbox. Pak ale začali představovat hry a u každé bylo, že je i na PC....no a potom mi řeknou, že za rok a půl bude nová konzole ...můj zájem nějak opadl.
  • tak to je jasné poběžímu to 4K 60fps ne jak na konzolích 25fps kde máš ten lepší filmový zážitek *3*
  • Vsak to je jedno,do hry se musi pocit vse,aby se prodavala.Proto tolik penez.A proto se to moc posouvat nebude. *7*
  • Meles blbosti kamo,radsi se koukni na sony konferenci a mlc.Ja koukal na pc gaming show,a radsi byt vami,tak se nekam schovam,vy 9tf pc master race,ps uz mate konecne dodelanou nakou hru?Nebo furt hrajete v alfa verzi,pre alfa verzi,jako DAY Z a plno jinych paskvilech *1* .Koukni na zombi akci od sony bend studio.Jinak kdo brzdi vyvoj her je pc,pc nema zadnyho chlebodarce,kterej by to vse platil,krom tech lidi z kikstaru a plno her je i bez vydavatelu. *1* Proboha co je to za herni platformu? *1* Jeste ze MS tuto plaformu podporuje a taha tam supr hry z xboxu. *1*
  • muzu si do kompu strcit gtx970 za 8k a budu mit porad lepsi grafiku a dvojnasobne FPS nez tvoje PS4, takze tady moc nejanci a pockej si na ,,zero dawn,, az to spustis a uvids mlhu prede mnou, mlhu za mnou
  • XorxoxTalarius
    No ja osobne bych si AMD nekoupil jelikoz maji priserne ovladace, ktere jsou vetsinou spise nefunkcni, takze se nebudu muset bat toho ze by mi neco bezelo hur nez na konzoli
  • XorxoxTalarius
    Hry nestoji 100 M$ .... takovou sumu stoji jenom AAA tituli, navic do te ceny je zapocitana cena za reklamu ktera dosahuje az 60% nakladu. Takze v realu hra stoji okolo 40 - 50 M$ a to se bavime o tech opravdu velikych. Navic pro firmy je PC nejziskovejsi zpusob prodeje, jelikoz digitalni distributori si berou z kazde hry pakatel. Narodzdil o Sony a M$ kteremu platis z kazde hry dost penez jenom za to ze tam hru muzes vydat
  • cumpi3
    Budes mit vykonejsi, ale bude to chodit hur nezna konzolich
  • XorxoxTalarius
    Za rok a pul budes mit v PC 1180 :)
    Apropo vykon nejnovejsi AMD je o dost slabsi nez 1080 (asi 35%), takze by to nebyla vyhra ani dnes.
  • XorxoxTalarius
    DayZ jeste nevyslo ;) Takze nevim co ho sem pletes ...
    Apropo to ze maji integrovanou grafiku je spis nevyhoda nez vyhoda, a kazdemu je jasne ze tam neni klasicka karta, ale kazdy vi o cem se tady mluvi.
    A zbytek prispevku nema hlavu ani patu.
  • Smutné je, že až tu "pecku" Scorpio budou vydávat v r. 2017, tak už to bude standartní nebo dokonce zastaralé. Kdyby to vydali teď, tak to asi bude mít ten nádech "nextgen" a 4K a tflops a kdo ví co ještě, ale za rok a půl?
  • U pc je to plynulejsi,a muzes zdvihat rozliseni,grafiku lepsi necekej,jen v rozliseni,a fps,jde o to,jaky vyvojarsky tym dostane kolik financi.Uz ted hry stoji skoro 100mil dolacu.A kvuli pc ckarum to posouvat urcite nebudou. *1*
  • konzole maj graficke jadro buliku *1* ,ty grafickou kartu nemaji.Vpodsate konzole jako celek je graficka karta s ovladacem.A hlavne ty pameti u konzoli delaji hodne,pokud bude mit 350gb za sekundu propustnost,tak to bude mazec,a procesor na hry taky bude supr.Ikdyz u konzoli to zas nema takovy vliv,neni tam spusteno tolik programu a buh vi ceho jako u pc.Co se her tyce.Sice to je x86 archytektura,ale neni to pc.
  • Plivanec do ksichtu dostanou akorad tak pc ckari,a jejich nedodelane hry,typu Day Z atd,videli jste na sony konferenci,tu zombie hru od sony bend studio v otevrenem svete od sony bend studio,to je uplna parada.A v game play ukazkach jsem byl natsen.jinak konzole nemaji grafickou kartu,nybrz graficke jadro,a 6tf je uplne supr,a dostacujci,pc ckari si mysli,ze se posune grafika,kulovi,a kdo by to vase posunuti grafiky zaplatil,vy?Vy pc ckari?Nenechte se prosim vas vysmat *1* .To ze si koupite gtx 1080,to neznamena ze to zaplati vyvoj hry,akorad vam diky tomu zdvihnou fps a stabilitu,nic vic nic min.A 6tf u konzole,je uplne neco jineho nez 9tf u graficke karty.ps4 ma 1,8tf,a kouknete se na horizon zero dawn,tu zobie akci od sony band studio ,a to jsou hry v otevrenem svete,a novy god of war.Vy pc 9tf za 20tis. *1*
  • tflops nejsou nejak presny ukazatel jak bude karta fungovat ve hre, napr titanX ma vic tflops nez 980ti, ale ve vysledku je v nekterych hrach o prd pomalejsi a v nekterych o prd rychlejsi
  • chces rict, ze na PC zustava stejna grafika diky konzolim, ikdyz HW uz je nekde jinde
  • cumpi3
    Konzole nemaji problem s dlouhym generacnim cyklem...problem tyhle generace je ve vykonosti na zacatku toho cyklu...na dobrem hw lze kouzlit lepsi a lepsi grafiku...staci se podivat na novou laru...zato u pc je to naopak...tam se kouzli stejna grafika pro lepsi a lepsi hw

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit