Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mentalni zdravy firmy ? OMG *7*
  • No tak mě by do Win 8 nepřinutily ani dobrý hry :)
  • XorxoxTalarius
    Je to jedno ... oboji bude stat more casu ktery nikdo nebude chtit investovat. *3*
  • Tak jsem si uvedomil ze jsem napsal blbost. *1*
    To je tak kdyz to clovek po sobe necte. :-)
    Proste hry od MS hraci PC uz snad ani neznaji a nechyby jim. *3*
  • Myslim ze absence PC her od Mrkvosoftu temer nikomu schazet nebude. *1*
  • Neni to jedno.
  • Strojím si za tím, co jsem napsal, ale za tenhle srozumitelně podaný názor ti dám plus.
  • inFamous, Heavy Rain, Dragon's Dogma, Demon's Souls, ... tech her je
  • Mechwarrior
  • XorxoxTalarius
    No a to jsme u toho co jsem rikal, je jedno jestli je to emulator, nebo predelavaji hru samotnou :)
    Kazdopadne bych u novych konzoli videl tuhle sanci jako hodne vysokou, ze nekdo prijde s emulatorem.
  • Paulcz
    MS má hodně kvalitní tituly

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_video_games_published_by_Microsoft_Studios
  • prudislav
    jj hry od Digital Anvil(Chris Robers, Star/Freelancer) a FASA(Mechwarrior) i zbytek od Ensemble(Age of série) by se dal taky počítat - bohužel všechny tyhle studia M$ zlikvidoval a v regulérní pokračování těchto her už asi nečeká nikdo (Chris Roberts dělá Star Citizena, z MW se stala F2P onlineovka a Age jsou už pod drnem úplně)
  • Freelancer?
  • Už 875% na UK Amazonu...XDXD
  • Přímo MS asi ne, ale jeho studia jich měla docela dost, např ten Age of Empires, Age of Mythology, MS flight, MS train simulator a možná ještě něco. :D
  • jsem spokojenej uzivatel W8 a uz bych vazne nemenil i kdyz jsem mel sedmicky tolik v oblibe. W8 jsou v podstate vymazaleny sedmicky at uz se jedna o praci s pruzkumnikem, nebo rychlosti sys - jak samotny start (otazka par vterin), tak prace s diskem atd. atd. spousta lidi ma jen pouhy predsudky - byl jsem na tom stejne... takze pokud muzu radit, nemate se absolutne ceho bat, nakoneci i smartscreen jde vypnout
  • prudislav
    R.I.P. Age of Empires , vyvinul MS vůbec někdy nakou jinou zajímavou AAA PC hru?
  • Myslím že tam máte chybu, Forza se nejmenuje Motorstorm ale Motorsport. Jinak k článku je škoda cokoliv dodávat, MS jsou zkrátka h*vada co ohledně pc pomrvila (např uzavření "pc" studií co ale vydělávala- třeba tvůrci Age of Empires či tvůrci Flight Simulátoru) co mohla a i s tím Xboxem to šlo v poslední době od desíti k pěti. Měli by se vzpamatovat nebo táhnout do háje.
  • Nic predelanyho nebylo..GoW bezel na emulatoru na kterym bezi v pohode stovky PS2 her. Jen to bylo udelany ze jsi nemusel nic nastavovat a jen to spustil. Mimochodem vyvoj toho emulatoru trval asi deset let aby na nem ty hry bezely..takze tak uplne snadny to neni..
  • No dyt to je pro vas fajn ne? Ze budou vydavat na PC takove blbinky a ne poradny hry. Desitky budou tady litat jedna za druhou, jak tady u takovych ne poradnych blbinkovatych her je zvykem..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit