Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ještě, že už jsem zlenivěl, nedokázal bych se patlat s hledáním hry po wazerech, stahovat všecky části, pálit to a pak to mít někde na stojánku popsaný fixou co to je....není nad to když přijde zásilka a rozbálím si novou hru v obalu, odplepím ochranou pásku, nasaji vůni, všecko pěkně potištění, strčím a hraju
  • Situace s platy a cenami u nas je spatna,to je asi kazdemu jasny,ale obhajovat tim kradez je usmevny.
    Takhle to resis se vsim na co nemas penize?Nebo jenom SW,kde nekrades nic fyzicky? :-D
    Vzdycky mi prijde usmevny ,jak si to lidi dokazi sami sobe obhajit,ze to je vlastne uplne v poradku :-D.
  • ano hry by mohly byt levnejsi a myslim si ,ze by se tim i snizil podil piratstvi.Zejmena u nas jsou hry predrazene.
    Ale logika toho PROROKa,ze kdyz na neco nemam tak si to ukradnu je postavena na hlavu.
    Taky nemam na to abych si poridil treba porsche,ale to neznamena ,ze me to opravnuje si ho jit ukrast :-D
    Jasny,neni to sice uplne idealni prirovnani :-D,ale princip je stejny
  • no hlavne ,ze ty se do nikoho nenavazis ze :-D
  • hele o co jde dejte tomu tak 2-3 mesice nekdo udela patch kterej tohle obejde a mrdkosoft do**bal...haha...LOL *5* *5*
  • kdyz prestanu okradat giganta, tak gigant bude mit vic a zamestnanci stejne - v cem bude rozdil ?
  • Souhlasím s Vámi :o)

Sám si kupuji originální hry. Není nad to v klidu strčit CD do mechaniky, nainstalovat hru, připojit se na XBOXLive stáhnout DLC a nerušeně hrát dle libosti i přes internet :o)
  • + za to áááno, uplně vidím tu velkou plešatou hlavu a brýle *1*
  • MrSanta
    Doufám, že alespoň pár her si dokoupíš později, když je zlevní. Krást se nemá, áááno.
  • Nejspíš máš pravdu, já to nezažil, takže nemůžu soudit. Jsem z Velkomoravské říše, mám 22, studuju a měsíčně brigádně odpracuju okolo 80 hodin. Kupuju si 2-3 hry měsíčně a stačí mi to.
    Kdybych měl platit ještě bydlení a krmit s takovým platem děcka, tak rozhodně bych neměl takový počítač, na kterém pojedou nejnovější hry typu Starcraft 2 apod. ono je důležitý určit si priority
  • můžeš to víc specifikovat? jaky software od microsoftu, chicotechu nebo od čeho? Ono to hraje celkem roli.
  • Okrádáš giganta -> gigant okrádá zaměstnance, zaměstananec = normální člověk => okrádáš normální lidi. V čem jsi teda lepší než nečestné korporace? *12*
  • MoravaGeorge
    *1* *1* *1* *1* to si špatně pochopil, já nechci abys tv bral, já si vezmu tovoji. Jekej je rozdíl, když okradu tebe a giganta (zdravím Giganta s fh, kterého doufám neokrádáš). Přímá úměra, tobě jako gigant připadá někdo a mě zase jako gigant připadáš ty.... přihoď přesnou adresu a televizi dej kousek ode dveří ať ji nemusím hledat a když tak přihoď i ledničku...
  • naivni ani ne a odpovedi typu najdi si lepsi praci.. nejde o praci, ale o oceneni prace. hold tady na ostravsku i lide s maturou berou malo a dostat dobry post jde jen pres konexe, mam s tim milionte skusenosti a kdo je odsad, da mi za pravdu.. prirovnani o televizi neberu. ja neokradam obcana, nybrz giganta, ktery pro svou hamiznost okrada ostatni. a neni to nazor typu, kdyz kradou vsichni, tak ja budu taky. ale nevidim duvod chovat se cestne, kdyz se mi to nevyplati, resp. neni tak zachazeno semnou...
  • Zrovna dnes si lámu hlavu proč kupovat orig SW. Zakoupil jsem Update licenci k SW za 5tis. a registrace nejde a SW je nefunkční . Infolinka obsazená a na e-mail mi odpověděli že jsou zaneprázdněni a budou se mi věnovat později . Situace trvá už týden :(
  • Tvoje predstava je sice trochu naivni, ale v podstatne mas pravdu... Hry jsou proste drahe a nejvetsi a nejferovejsi zpusob boje proti piratstvi by byl ten, ze by se hry jednoduse zlevnili na unosnou mez v zemich, kde prumerna mzda neni zdaleka tak vysoka jako treba v USA:...
    Paradoxne castokrat hry stoji v techto zemich jeste mene.

To nektere lidi nuti krast hry uz z principu, protoze si to dokazi sami sobe moralne zargumentovat:)
  • No 9tis. měs. je na severní Moravě docela normální mzda. A v místech kde je nezaměstnanast kolem 10% nečekej žádné zázraky.
  • MoravaGeorge
    Ono se těžko dá zlobit na někoho, kdo si rozumně začne chránit zisk. Jestli se vzekají pitári, tak jen dobře... ono jim to neuškodí, když se jinak pořád vysmívají... *1* *1* *1*

edit: jooooo *1* *1* *1* a vztekají se dál *1* *1* *1* nelíbí od pirátů
  • bez urážek dítě
  • MoravaGeorge
    Hele v souladu s tvou logikou, když mám pocit, že mám nízký plat a nemám televizi, tak předpokládám, že ti nebudue vadit, když si vezmu tu tvoji, ty nani očividně máš. Neboj až se zvednou platy tak vrátím. *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit