Přejít na výpis diskuzí
Microsoft vydal anti-pirátský update pro X360
20.1.2011 | Aleš Smutný
72 příspěvků
-
Já když se dostal k xku (teprve předloni), tak jsem ze začátku přemýšlel o flashi, ale když jsem viděl co je s tím pak mrdání (samozřejmě připouštím, že když do toho člověk pronikne, tak už to pak asi není problém) a že bych měl platit někomu, kdo mi to zkriplí... Takže za pálenou hru bych se asi nestyděl, ale za placení nějakému flasherovi možná i jo :).
A dá se to, aniž by do toho člověk moc vrazil (starší hry, bazar, soutěže, koupě na protiúčet apod.), ale je fakt, že hraju dost příležitostně. -
Pokud vyděláváš 9 000 měsícně, tak by jsi měl vážně uvažovat o rekvalifikaci nebo o dokončení školy.
-
A co takhle najít si lepší práci? A myšlenka typu, když mám málo peněz a ono je to drahý, tak to ukradnu, je fakt výborná...
-
Myslíš švédsku trojku ? *1* *3*
-
tak pokud clovek vydelava jako ja 9 tisic mesicne, tezko si muze kupovat origo hry.. na live nechodim, jen si chci taky uzivat tech svetskych radosti, ktere svet nabizi, za to se na me nikdo zlobit prece nemuze... at zvednou platy a snizi ceny her a ja si klidne origo koupim. az tady bude v cr platit normalni system, pak se i lide budou chovat normalne, tot vse *3*
-
Nikoli ovce, ale poctivy clovek, hajzle.
-
Vzhledem ktomu že tu ochranu dělají lidé tak zase jen lidé tu ochranu obejdou *1* *1*
-
cheateři nemaji problém se sony ani s Microsoftem *1*
-
ovce
-
já online nic nehraju takže jsem z obliga *2* a když to po mě chce nějakej ten update tak se raději podívám jestli to není nějaká pakárna od "Mrkvošrotu" *1*
btw...stejně jim to zas obejdou tak nevím o co se snaží *12* -
Jen tak dál :) Tohle se mi líbí... jaké je postavení MS k pirátům, sám si kupuju originálky a už jen pomyšlení, že bych vložil do svého Xka pálenou hru... bych se musel stydět.
-
"My s cheatery problémy nemáme", říká Microsoft lidem od Sony.