Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Boj je hodně akční se skvělýma animacema. Není složitý na naučení a zachvíli si na něj zvykneš. Při větších přesilách už to může být těžší a nejednou se mi podařilo umřít nebo jsem musel z boje prchnout. Když se na tebe sejdou 3 kapitáni a k tomu asi 30 obyčejných orků pak už to začne být zajímavé. Já osobně příliš akční hry nevyhledávám ale tohle jsem zkusil jako fanoušek Tolkiena a začalo se mi to líbit.
  • Máš pravdu já mám GTX 770 4gb a na 1080p s ultra texturama to podle benchmarku vychází na 55 fps průměr.Ano ve hře jsou občas propady pod 50fps ale nemá to žádné záseky skrze Vram takže jak říkáš 6gb není potřeba.Samozřejmě ty 4gb asi jo pokud někdo nechce mít 3 sekundové záseky po nějaké době s ULTRA texturama *2*
  • Hodně lidí tu píše AC atd .. ale myslím že tahle hra odvádí lepší práci jak AC co se týče stealth a bojů což je dost fail natože AC má být přesně otom a bodovat vtom.
  • Odulin
    Dobra recenze. Za me po 3 hodinach spokojenost. Soubojovy system ala ac/batman mi sedi a vzdycky sedel. Grafice nemam co vytknout. No a propracovany Nemesis system dava hre svoji vlastni identitu. Pro me zatim asi nejvetsi akcni prekvapeni roku, spolu s wolfem.
  • del0
    "Každej chytrej člověk"

Chytrej člověk si zjistí mac adresy / trackne si změny v dynamické IP a zjistí, že meleš bláboly. *15*
  • del0
    Hmmm. Tady si někdo myslí, že Dark Souls má kvalitní příběh a RPG staví na combatu. Kdopak by to asi mohl být? Tipuju TheGGG nebo Alucard. Krade nicky, pak pod nima troluje a sám si na ně odpovídá. Škoda, že si neuvědomuje, že tím nic nezmění. Furt bude jen DS fanboy troll děcko žijící v neznalosti. Každopádně skvělý adept pro psychiatry. *15* Stačí monitorovat diskuze na games.cz a můžete je zásobovat.
  • Lotr
    Prostě AC si to rozdalo s Batmanem a jejich fracek se jmenuje Middle-earth: Shadow of Mordor.
    A víte co? Jo prostě je to sranda. A já se chci u her bavit.
    Tedy vypustím fakt že jde o Tolkiena a prostě pařím a bavím se.
    Ještě by to chtělo mod podporu - sex a víc násilí a je tady skvělá dark fantasy hra.
  • Každej chytrej člověk pozná že si píšeš ty sám, že oba dva profily sis udělal ty a jen trolluješ.
  • Lotr
    No máš pravdu není.
    Sám hraju na ultra na pracovní grafice která má 4GB VRAM. A pod 30 FPS v benchmarku nejdu. Doporučené V nároky jsou straně přestřelené.
    Ale opravdu mezi "ULTRA" a High není žádný viditelný rozdíl.
    Má pointa je ale v tom že na ultra nastavení skutečně nepotřebuješ to co vývojáři požadují.
  • sugyn
    6Gb Vram pro Ultra detaily? Jasne kazdy ma doma plny suplik Nvidii Titan. Neopodstatnene krvave naroky, mezi High a Ultra neni takovy rozdil ktery by to omluvil.
  • del0
    Takhle to vypadá, když mají pacienti přístup na internet. *15* Btw, nezapomeň si naklikat. Krást nicky, trollovat pod nima a naklikávat, to je asi tak jediný, co dokážeš v diskuzi. Smutný případ. Kill yourself, save the planet.
  • delO
    Si normální??? nechápu, co tě vede tomu, že mě kopíruješ, co jsem ti sakra udělal, tohle je k zbláznění...
  • del0
    Promluvil duševní chudák, co krade nicky. *15*
  • Když jseš cocot a nejsi schopnej za tři hodiny pochopit,že nemůžeš do každýho souboje vletět po hlavě jako tank,tak je to pak těžký :-D..tahle hra je prostě těžká a vyžaduje hodně času,rozvahy i trpělivosti..
  • delO
    Dark Souls jsem sice nedohrál, skončil jsem asi po dvou třech hodinách, vůbec mě to nezaujalo, za ty dvě hodiny jsem nic nepochopil, pořád jsem umíral, takže podle mě je to kravina bez příběhu. Raději jsem se vrátil k osvědčenemů combatu s kostkou a jedním tlačítkem u myši.
  • To z toho opravdu nedělá taktický souboj. Nějaké hry bych vyjmenoval ale ono by to zase přilákalo GGGho a jeho posluhovače aby to poplivali.... Myslím, že na jeho moudra nikdo zvědavý není.
  • V prvním díle to ještě šlo,ale v druhém už kotouly ubírají výdrž..
  • Jn protože taktický souboj se vyznačuje hlavně nekonečným kotoulováním. Určitě bych pro taktický souboj zvolil mrtě jiných her...
  • Byla to trochu zabava, mam ctyri hodiny nahrany a smazal sem to. Uz to nebyla vubec zabava. Ale kazdy podle sveho gusta. Assasinovi sem krome jednicky taky vic nez ty ctyri hodiny nedal. Kupodivu ty plusy co tu vsichni vyzdvihuji, tj. souboje a grafika me teda za srdce nechytli. Hral sem na Ultra a jako film, jak tu nekdo psal, to vskutku nevypada. To ovsem neni problem, neni potreba aby to simulovalo filmovej zazitek, stacilo by kdyby to bylo napadite a bylo se na co koukat. Za ty ctyri hodiny se mi nestalo, ze bych se nekam podival a rekl si to je hukot. Nemastny neslany. Souboje me taky nebavili. V Batmanovi sem se aspon moh chytat veci, odrazet od sten a vyuzivat to prostredi, tady proste nic takovyho neni. Pro me slabota.
  • Osvojit si soubojový systém trvá cca tak 15-20 minut..je to primitivní,jednoduché,co se týče vizualních efektů ty jsou velmi pěkné,hl. hrdina převádí efektní komba,obratné piruety,prostě takový tanec smrti,často doprovázený nějakou krvavou,brutální animací..těžko říct,co ti vyhovuje,ale jestli chceš těžké taktické souboje tak raději sáhni po Dark Souls,tohle je oproti tomu jen taková legrace pro děti..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit