Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • delO
    krávovina na entou, čekal jsem combat na úrovni, čili hod kostkou a ono je to zase mlácení. Nechápu, že tvůrci nechápou, že jedno tlačítko myší úplně stačí pro combat.
  • Jack1947
    Pokud jsou jako v Batmanovy tak můžu už ted říct že to je parádní, hoodně dobrej soubojovej systém i na pár chyb a opakujících se občas komb - lepší dneska v hacknslash beatem up mlátičkách nenajdeš

Tedy pokud nakonec nezvítězí podobně jako v Batmanu kvantit nad kvalitou kdy se člvěk akorát unaví a další nepřátele už nezmákne takže jede hezky od znova... pokud všechno takto asi bude mít i tenhle neduh. No.

Hlavně se bavíme čistě o gamepadovém zážitku a néé klavesnicovém prstolamu což je asi pravda když tady se využívá dost tlačítek a tu bolest na klávesnici si nedovedu představit... *12*
  • ps
    tim spiš že nazory na soubojovy system jsou tu v diskuzi dost protichudne
  • Jack1947
    Takže defakto jako u každí větší hry že je třeba i plnit ostatní ůkoly a né jen bezhlavě se vrhat do pžíběhu, tak na druhou stranu můžu to plnit jak při tam i po skončení... což mi vyhovuje možná i více... i když třeba u AC to bylo tak sterotypní že po dohrání jsem už na to nešáhl tady bych rád možná i pokračoval no uvidíme.

Takto potom jo, ty jo to není v každé hře kdy můžu probíhat, už vymlácené místa a tady navíc se jím nemusím vyhýbat. Ze strachu o život a dalšího loadu - z bodu a do bodu b.
  • mne by nevadila akční hra založena na soubojich jen by mne zajimalo jake ty souboje jsou, protože v članku je je odkaz že je to jako v batmanovi ale to jsem nehrál. jsou ty souboje alespon nejak propracovane kdyz uz u toho budu travit 90% času hry tak bych to chtel vedet
  • milos.bohonek
    S těmi 20 misemi máš pravdu. Pokud by ses hnal jen za příběhem, máš za 10 hodin hotovo. A respawn tam je taky, ale ono to ve výsledku ani nevadí, protože můžeš skrz hloučky skřetů probíhat a nic se ti nestane.
  • Samozřejmě,že je to nadhodnocený jako svińa,ale když už se vložilo tolik peněz do reklamy,tak se to holt někde projevit musí.Hraje se to dobře a vypadá to taky dobře,o tom žádná,soubojový systém je celkem fajn,ale že by to byla nějaká revoluce,z čeho by si člověk sednul na zadek ani omylem.Zbytek je totální vykrádačka z Assassins Creed akorát s tím že je všechno na jedno brdo,že po hodině hraní se dostaví nudný stereotyp,příběh tuctový,primitivní zápletka tisíckrát omletá,respawn skřetů je neskutečně otravný ( vybijete základnu skřetů a za deset patnáct vteřin tam máte novou bandu).Celý systém spočívá v tom,že jen chodíte a mlátí skřety hlava nehlava abyste si vylepšili schopnosti hlavního hrdiny a mohli jít zabít nějkého velitele a až zabijete velitele tak půjdete na velitele velitelů a tak pořád dokola...výhodou této hry je asi ten fakt,že to můžete hrát téměř do nekonečna,prostě do zblbnutí,někomu to vyhovuje,mně osobně ne.Každopádně na mě hra působí strašně odfláknutě a nedotaženě..nápad dobrý,ale provedení dost slabé...za sebe dávám tak maximálně 6 z 10 možných a to ještě přivírám jedno oko.
  • Slovo RPG je ve specifikaci pouzito proc? Aby to znelo vice sexy? Rekl bych, ze existuje cela rada akcnich her, kde se postava uci dalsi typy utoku/nove metody kaseni nepratel + dostava nove zbrane a nejsou oznacovana za RPG.
  • Mato1987
    ten "trotík" si tu "asik" ty, odkiaľ sa tu takí trollovia ako ty vôbec berete.
  • otrasny subojovy system
  • Tak z Gondoru do Roklinky je to celkem štreka *1* Navíc nevím jak by se Elrond tvářil na nemrtvýho hraničáře "Hej jen se m přišel pokecat a na nákup" .... Navíc co potom společenstvo?? " Sorry Aragorne, ale seš docela Noob, berem tady Taliona - to je ten pravej badass" Badum-tsss *1* Asi bych měl jít spát....
  • suboje vyzeraju zabavne ale to prostredie aspon z videi a obrazkov mi pride nezaujimave...ale to je len taky prvy dojem
  • To radši odkliknu ten křížek, nebo ten rámeček úplně ignoruju *11*
  • *1* *1* Tak na tohle téma by nám byla internetová diskuze malá....

Možná je to přestřelený, ale berme to tak, že to museli vývojáři udělat zajímavější i pro ostatní....Mě to mandle nenadzvedlo a myslím, že není potřeba to tak moc pitvat. Ale tak každýho věc že jo?? *3*

Taky je tu ta věc, že Hobit a LotR jsou hodné separé, a Tolkien se tolik soustředil na první věk, že oproti tomu vypadá věk třetí jako banda budižkničemu co by proti Morgothovým hordám nevydržela ani 2minuty *1* *1*
  • celej
  • Kraj?
  • Keyz
    Tak kdyby to bylo ve stylu jako tohle, tak by jsi tam ani nedošel. Na každém kroku nepřítel a i když všechno zničíš, tak jsou tam pak stejně.
  • wenceslaus
    Jsem si jistý, že ani armáda Balrogů by pro Taliona nebyl problém :-)

Ano, v prvním věku se dělo hodně velkých věcí — ale právě v tom prvním (a to mělo svůj důvod). Nechci hledat detaily... ale tohle mi přijde docela zásadní.

Chci tím říct — možná jen hodně lidí čeká na hru, co by se víc držela předlohy. Proto to rozčarování z další, ke které mají být shovívavější.
  • Dohrál jsem to a bylo to super,ale opravdu bych chtěl aby byla hra ve stylu Gothic,Skyrim
    Procházet krajinou přijít do Gondoru a z Gondoru do roklinky navštívit Elronda atd :D
    A přitom by to mohla bejt takováhle bojovka s tim jejich Nemesis.
  • Jenom proto že to má stejný bojový systém jako AC to nemusíte hned odepisovat, mně se ta hra docela líbí, akorát bez cz je to s mojí angličtinou docela nic moc zážitek ohledně grafiky nevím jestli někdo může hrát na 200% rozlišení s ultra nastavením, já sem na nějakých 15 fps ale vypadá to už jako film doslova

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit