Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Moc Gondoru oslábla, hlídka černé brány ochabla a stíny se vrátily :-)
    Jak to psali ti nad námi - Mordor se vždy tak trochu vzpamatoval....
    Myslím, že Gondor nekolonizoval Mordor samotný, ale část jeho hranic.
    Vdobě kdy se odehrává hra, se Sauron teprve vrátil, asi je to v době kdy mu Gandalf (navzory tomu co Vám říká film) natrhnul půlky. Takže je to takový období "je tu celkem fajn" a "Total NOPE land" :D
  • Není problém, potřebuji natřít plot.
  • Prasaak
    To je hrozně zajímavá informace. Nemáš tam ještě něco interesantního?
  • Musím říct, že jsem od toho čekal propadák ale zmýlil jsem se. Ne, že by to byla nějaká super revoluční hra, určitě by se dalo hodně věcí vylepšit, ale pro fanouška kuchání skřetů je to ráj. Vypůjčený soubojový systém je v pořádku a v kombinaci s povedenýma animacema je boj velmi akční. Grafika pro mě není důležitá ale řekl bych, že jí není co vytknout. Jedna z mála věcí, která mě nenadchla byl herní svět. Je škoda, že se vývojáři více neinsiprovali knižní předlohou. K příběhům Středozemě z velké části patří putování za dobrodružstvím a přesně tohle mi tu chybí... Určitě bych ocenil větší herní svět s ostatnímy kouty Středozemě. Šedivý až tmavý Mordor s všudepřítomnými hladovými skřety po chvíli omrzí. Myslím, že by pomohla občasná návštěva příjemnějších míst jako třeba Kraj nebo Roklinka s možností nakoupení zásob a výbavy, a odpočinku od otravných skřetů. Za mě 7/10 a v záplavě letošních propadáků tahle hra docela vyčuhuje. Určitě bych uvítal pokračování a nejlépe aby bylo trochu víc RPG *3*
  • Toho Feanora co bojoval se všemi Balrogy naráz??

Vezmi to tak, že Hobit je pohádka pro děti. LotR už je náročnější, ale teprve Silmarillion ukázal co kdo dokáže. Já chápu, někomu to může přijít až moc, ale mě to nevadí. No tááák v prvním věku se stalo věcí oproti nimž je tohle skoro nic *3* Buďme shovívaví :-)
  • Tak jestli je to kopirka AC ze sveta Pana Prstenu tak to neni nic pro me. Ostatne uz sem to psal ze se hre vyhnu. Mozna casem az to bude v nejake sleve, a bude herni sucho.
  • ...neblokujte reklamu na Games.cz, jde o jediný zdroj našich příjmů...
  • Prasaak
    A přesto je to zábava.
  • A souhlasím, je propracované, ale je tam spousta slepých míst a uliček....dobrý autor co vydrží shit-hate-storm komunity, se tam může vyřádit....Důkazem budiž 1000+ povídek fanoušků po internetu a spousta z nich je skvělá :-)
  • wenceslaus
    Nemůžu si pomoct, ale celkově mi přijde mnohem střídmější... Gandalf zapaluje šišky nebo Legolasův šíp a je to magie.
    Tady všechno svítí, záři a hlavní hrdina má obrovskou moc — vím, je tu ten elfí duch, ale tohle by mi přišlo moc i na Feanora.
  • Já měl zato, že Morgoth přeměnil svou zlobou a mocí + hodně moc velkou dávou mučení - první elfy vy první skřety.

Bylo to nějak takhle: Elfové, první, jeden z největších zázraků Iluvatarových, přeměněni na skřety, největší urážku jakou mohl Morgoth způsobit. - Takhle nějak mi to uvázlo v hlavě - je to sice špatně ale tak nějak.

Když to vezmem kolem a kolem tak všechny temné bytosti jsou produktem Morgotha - ať už zkažením písně, zkažením Maia (Balrogové), nebo vlastní tvorbou - je řečeno, že Morgoth se tím oslabil. Tedy možná poté experimentoval na skřetech - Uruk-Hai jsou vlastně upgradované verze skřetů (Sauronův odkaz)

Problém je, že nedokončené příběhy či dopisy přátelům a vydavateli - jsou natolik větvené, že je beru jen jako bonus nikoliv základ příběhu.

Ale v celém díle není nikde ukázán limit toho co se může stát. Beren budiž ukázka co "magie" svede....Dodnes se neví kam chodí duše lidí....Vzato kolem a kolem - duch elfa a nemrtvej hraničář, jsou v tomhle universu dost malý věci *1*
  • To máš nejspíš pravdu. Ale někde jsem četl, že po 1. pádu Saurona Gondor "kolonizoval" Mordor, postavl Černou bránu, Minas Ithil a vybudoval nějaké města. No a pak to zase šlo vesele do kelu. Člověk stejně potká většinou ruiny, která už tam pár století budou. Pevnosti jsou skřetí, města taktéž a porozpadlé pevnosti lidí jsou takové jaké jsou. Rozpadlé a zničené:) Stejně mi přijde že o Mordoru jako zemi je toho příliš málo napsané.
  • Magister_Peditum
    Tak okolí jezera Nurnen jistě ano, ostatně to živilo Sauronovy armády, ale Gorgoroth nebyl díky Orodruině nikdy nijak zvlášť obyvatelný.
  • Od trolí špíny jako ty, je mi celkem volné, co píšeš. Stačilo jak už jsi tady zaspamoval diskuzi svými nesmysly.
  • Vždyť už ti psali v jiné diskuzi, že to podle pohybu není možné to jeho klikání. Je to obyčejný trotík co si myslel že mu to někdo sežere. Což evidentně jsi jeden z nich asík.
  • tldr
    btw tvoje nazory jsou dlouhodobe irelevantní *3*
  • on spíš mluví o herním dizajnu co tvemu iq jaksi uniklo *3* tohle neni ani nehostinna krajina ani nadherna krajina, proste genericky maglajz *3*
  • Magister_Peditum
    No, právě že Tolkienovo dílo je jedno z nejpropracovanějších... Uniknout Iluvatarově daru je tak těžké, že sám Tolkien až do své smrti pořádně nevyřešil otázku vzniku skřetů. A teď se tu prohání nejen tři tisíce let mrvý Noldor ale i člověk s podříznutým hrdlem.... To přinejmenším způsobí zdvižené obočí. *3*
  • Jack1947
    Někde jsem četl někdo psal tady někde v minulém článku nevím že to má pouhých 22příběhových misí a zbytek je jen vedlejší + jiné aktivity to mi příjde poněkud málo, hra to krátká asi není ale jen 22nebo kolik misí hlavních.

Proto se ptám, hlavně aby se nedostavil stereotyp a frustrace z již vymlácených míst co sem četl tak to taky dost tam je že se respawnují stále dokola jednotky které již by měli být vymláceny... jinak to vypadá stále dobře a né jen kvůli grafice. Konečně nějaká ta mlátička... s duší. *4*

Reklama která uměle rozšiřuje hlavní stránku a když kliknu vedle dostanu nepřijemný "lag" to fakt asi né no. PR oddělení si tady z tohozase dělá koukám holubník, to ještě pominu to video na nějakej sw animák. Toto i v 23:01 je i na mně moc... co naplat že přes den je to jaksi utlumené...
  • nemuže mi nekdo koupit steam gift? rád bych to vyzkoušel ale nemam goldy *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit