Přejít na výpis diskuzí
Middle-earth: Shadow of Mordor - recenze
5.10.2014 | Miloš Bohoněk
282 příspěvků
-
aha tak proč je tu tolik članku o novym codku nebo assassinovi kteri ješte nevyšli *1*
-
je jenže to není članek spíš je to rozsahem a kvalitou jen takova newska
-
koho zaujímajú články o nedokončených hrách? ...
-
Neslyšel jsi toho pána? Val spat. Jsme s tatínkem z tebe velmi nešťastní.
-
Myslíš něco jako tohle? http://games.tiscali.cz/tema/online-stredovek-v-life-is-feudal-pripomina-rust-minecraft-i-mount-blade-243457
Já myslím, že podrobnější články se u rozdělanejch her ani nevyplatí ... stejně je sleduje minimum lidí. -
Tak pokud vim, skreti nebyli nikdy zadni bystri inteligenti, jejich tupe zirani je naprosto v poradku. Hra je skvela, 9/10.
-
rozdelane hry zajimaji asi hodne lidí, proto se tenhle obchodní model ted tolik využíva. a protože je to produkt, ktery se da koupit slušelo by se delat nejake preview. a to nemluvím o spouste restu v recenzich uz dokončenych her.
tahle hra nemusela mit hype. k čemu taky když se menuje lotr lol *1* -
Tahle hra je mor a zabiják produktivity.
Po Arkham City konečně zase open world hra se smysluplnýma upgradama a povedenýma soubojema. O nemesis systému ani nemluvim. Do teď nechápu jak dokázali udělat tolik variací Orků.
Jediný co mě občas vytáčí je šplhání, který je místama neohrabaný a nepřesný stejně jak v Assassins Creed. -
lol? ty si sa tu už viackrát prejavil ako zabrzdený jedinec, tak to, že si sa o hre dozvedel až tesne predtým to len dokazuje
games.cz sa venuje mnohým hrám len tak okrajovo, iné weby tú hru spomínali až nadmieru často -
p.s.
taky delam parkour ale tak lehce jako hl. hrdina se nepohybuju, tím spíš že hrdina váží od pohledu pres metrak -
Nechceš jít trolit jinam? Koho proboha zajímají nějaké rozdělané nedokončené hry, jsi upadl, ne? A tahle hra má jaký hype? Já o ní skoro neslyšel, zaujala mě až poslední měsíc, možná 2, kdy jsem si všiml nějakých videí, která vypala dobře. Naopak normální běžná kampaň, tak jak má být. Zítra ráno vstáváš do školy, běž si raději nachystat věci.
-
napr. Blood + Blood II, No One Lives Forever + No One Lives Forever II, AVP 2
-
games, mohli byste se krome her ktere dela vyjimečnymi pouze jejich slavne jmeno nebo hype, venovat take skutečne kvalitnim titulum, treba napsat nejake preview na hry kt. jsou v early alpha pristupu (jmenovite treba life is feudal atd atd)
když na to nemate lidi tak co treba ziskat nejake nove lidi kteri by to možna delali jako vedlejsi job -
Si sa s koníkom zrazil? hra bola najmä v porovnaní s ostatnými hrami tak málo propagovaná a aj na games.cz sa jej venovali len tak okrajovo, že som o nej dozvedel, až tesne predtým, keď mala vyjsť koncom septembra.
-
Zrovna jsem to teď hrál, otrávil pár orků, vypnu, mrknu sem a recenze :) U mě je největší minus hry, že nemá českou lokalizaci, jinak 8/10 souhlas. Celou recenzi jsem nečetl, protože je dlouhá a hru už hraju, takže ji nepotřebuju, ale zmínil bych jednu věc, ty zpomalovačky při soubojích (když dám "F" aka smrtící úder - F nebo jinou dle nastavení) jsou nejen efektivní, ale i hodně efektní, někdy si v ten sekundový moment obkroužím myší (kamerou) a užiju si ten moment, fakt dobrý :)
-
-
2Hry co se zatím vyvedli, A I a tohle *4* at je jich více... neskončí to jen u těhle dvou.
-
jake hry ješte delali?
-
prečo autor hovorí o prekvapení? :) však tá hra mala taký hype, že boli vysoké hodnotenia proste dopredu rozdané
-
Souhlas. Super akční RPG. Nic víc bych v tom nehledat.
Navíc mě osobně štve více ten nekonečný příliv orků atd.
Škoda, že stále není propracované SP RPG hra ze světa od Tolkiena *9*