Přejít na výpis diskuzí
Might and Magic: Heroes VI - dojmy z uzavřené bety
20.7.2011 | Karel Drda
64 příspěvků
-
od h4 zacineje uz je to bullshit, trojku proste uz nic neprekona. h6 vypada uplne stejne jak ta h5 tak zmeny budou jen v systemu,ale ten engine se mi naprosto nepaci
-
hm, 3déčko, no, snad bude zpět to kouzlo prvních 3. a trochu 4. dílu
-
Na 6tku se tesim, ale mam docela rozporuplne pocity z nekterych zmen, ktere prinasi. Betu jsem nezkousel takze je primo hodnotit nemuzu.
Z toho co jsem videl na YT me zaskocilo jak spatne bylo graficke zpracovani hradu. Mozna jsem to jen ja, ale byt "obklopen" hradem jedna z veci co se mi na Homam vzdy libila. -
Jenže byla to grafika a skvělé ozvučení co dělalo úžasnou atmosféru HoMaM 2 a 3. Čtyřka byla na rychlo udělaná ale grafika i ozvučení stále ušlo, ale pak přišla pětka která sice byla skvělá hra ale potíž je v tom že by se to spíš mělo jmenovat Etherlords než HoMaM. A šestka vypadá alepsoň podle obrázků a infa které je známo zrovna tak.
V HoMaM jsem si někdy jen zapnul hru a poslouchal úžasná zvuková themes, sledoval dokonale "nakreslené" nepřátele kteří vypadali jak kdyby vypadli z nějakého středověkého obrazu jen tak "pro radost".Tohle by se mi u pětky nestalo.
A to nemluvím o debilním přeskládaní hradů které tvůrci začali třídit podle rasy (jako orkové,trpaslíci a td)! Rasy!!Něco pro mě jakožto člověka znalého prvních čtyřech dílů silně nepochopitelného. Prostě HoMaM 5 byla skvělá hra ale jméno HoMaM si podle mne nezasloužila protože z nich si nebrala prakticky nic.A podobně tedy očekávám že bude udělaná i ta šestka. *9*