Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Právě, nevidím důvod proč by měl být problém předělat celý styl grafiky z HoMaM 2 a 3 do moderního hávu (3d) to se podle mého nijak nevylučuje, pokud by zachovali styl nepřátel, budov či hradů (včetně rozložení) tak by to bylo tisíckrát lepší než 5ka i 6ka.
    Stejně tak ozvučení a hudební stopy.
    Vlastně si docela snadno dokážu představit jak by to mělo vypadat.
    • Jestli jsi tedka hral BETU sestky, tak tam mas predelanou grafiku z trojky do 3D, sice to rozlozeni jednotek neni takove jako ve trojce, ale to je vysvetleno v pribehu, takze to ujde .... ale jinak styl zustal zachovan ...
      • Neřekl bych, podle toho co jsem viděl. Spíš mě to přijde jako pokračování v tom kde skončila 5ka. A ta si fakt styl 3ky nebrala.
  • Na 6tku se tesim, ale mam docela rozporuplne pocity z nekterych zmen, ktere prinasi. Betu jsem nezkousel takze je primo hodnotit nemuzu.

Z toho co jsem videl na YT me zaskocilo jak spatne bylo graficke zpracovani hradu. Mozna jsem to jen ja, ale byt "obklopen" hradem jedna z veci co se mi na Homam vzdy libila.
  • Jinak už mě celkem unavují dohady o tom, který díl byl lepší a co komu vadilo na tom či onom dílu. Na světě jsou miliony hráčů a tvůrci nemůžou vyhovět každému. Hra se nemůže přizpůsobit všem, tak se hráči občas musí přizpůsobovat hře. Hrál jsem všechny díly HoMM a všechny mi přišli dobré. Nejvíc mě zasáhla, asi jako většinu, trojka. Ta měla asi nejlepší atmosféru a nejkouzelnější provedení. Ale ruku na srdce, prostě v tom hraje velkou roli i nostalgie. Jinak vnímáte hru když je vám 17 a jinak když je vám 25. V mladším věku vás to víc rozseká. To staré se vždy jeví jako lepší. Ale i 4 a 5 jsou dobré a dokázal jsem u nich trávit dny a týdny. Každý díl je trochu jiný a to je přece to skvělé, bylo by špatné kdyby to bylo pořád to samé. Odlišné drobnosti jsem vždy chápal jako plus, nikoliv mínus. To že někde je iniciativa a někde ne, mi nevadilo. Prostě se hře přizpůsobím.
  • A to by nešlo udělat přepínatelné nastavení mezi krásným modelem města, se kterým se dají dělat různé blbosti, které je tak strašně "otravný po delší době hraní a združuje" a funkční tapetou, která tu teď v podstatě je?
    Viděl jsem tu podobu, co je teď a je to celkem smutný, protože ač je tam pohyb a větší představa o velikosti města, detail výrazně chybí a vcelku to působí velice minimalisticky a odfláknutě....
  • Zabudol si niečo popisaž o hradoch a stavaniu a budovach o surovinách....
    Viem ako to tam je, len som chcel aj dojmy v tomto čanku aby som si mohol uceliť predstavu.

Trojka je moja srdcovka a mam ju doma origoš. :))
  • sory ale kdo vidí tohle video a hra ho zaujme tak je vadný, jak někoho taková hovadina může zajímat to nechápu
    • jsi hloupý
      • No nevím jestli se o někom naprosto dementním dá říci že je jenom hloupý. Beru to že se mu hra nelíbí, ale opravdu nechápu proč musí nádávat nám, kterým se to líbí že jsme vadný. *7*
  • nejlepší je a opět skutečně "nečekané", že podle prvních testů, tuto hru v této průměrné grafice, nezvládá plynule nai "TOP" grafika on trapné nvidie(o AMD ani nemluvě) GTX 580...
  • Jen bych vam vsem chtel pripomenout, ze jestli se vam nelibi sestka a porad oplakavate trojku, celkem zbytecne dle meho nazoru, jelikoz sestka je opravdu dobra a ten pocit ze se nemuzete odtrhnout tam opravdu je, by jste meli byt radi ze se tvurci nevratili ke korenum serie Might & Magic .... jelikoz nevim co by rekla vetsina z vas na to ze by tam pochodovali mechove, litali roboti a vojaci strileli plazmovejma puskama *1* Ano, Might & Magic je Sci-Fi *1* *1*
    Pokud nevite o cem mluvim, rad vysvetlim *3*
    • Jo, opravdu dobrých je hromada her, ale tahle nese jméno HoMaM a taky by také měla vypadat jako HoMaM. Být jen dobrá v případě okračování legendární značky prostě nestačí.

Kdyby z HoMaM udělali "opravdu dobrou" střílečku také by se mě to nelíbilo protože HoMaM má být strategie. Stejně tak jako že by měla pokračovat v tom co udala trojka (nejlepší díl série).
      Prostě je to blbost. Je to sice možná dobrá hra ale jako HoMaM to vůbec není a to je chyba.
      • U serie HoMaM nejak grafiku neresim, jelikoz kazdy dil vypada jinak *1* Ale pouziva to uplne ty samy principy, jen to pridava neco navrch, a po odehranych 20 hodinach to muzu s klidem prohlasit ...
        Je pravda ze se to nekomu libit nemusi, ale je to neco co zapada do sveta, pokracuje to v pribehu ke skoncila trojka (mozna petka mela trochu *15* ctverka byla mimo misu ) a o to mi jde, zustalo zachovano pouzivani atributu a schonosti jako v trojce a to je pro mne hlavni. Jsou tam jenom drobne zmeny a ty jsou k dobru.
        Kazdopadne je brzo na nejake hodnoceni a dokud neproparim aspon sto hodin v plne hre, nemuzu soudit ...
        Offtopic:
        Petka s poslednim datadiskem, je taky vynikajci jelikoz vychytali uplne vse a dali hraci spoustu moznosti navic
        Offtopic 2:
        V puvodnim navrhu pro trojku mela byt misto jednoho narodu (ted uz vazne nevim jakeho) narod Kolonizatoru, kteri by meli prave onu futuristickou vyzbroj, nakonec od toho upustili, jelikoz byl moc overpowered
        Offtopic 3:
        "Strilecka" ze sveta Might & Magic existuje a jmenuje se Crusaders of Might & Magic (nebo tak nejak)
        A to nejhlavnejsi na konec. Heroes of Might & Magic je oznaceni pro tahovou strategii ze sveta Might & Magic a to zatim splnil kazdy dil *15*
  • tí čo furt lamentujete nad trojkou nainštalujte si win98 a hrajte trojku proste 6tka je niečo nové tradície si zachováva nová grafika mi vôbec nevadí naopak som rád lebo v 3ke ma nebavila ani v 4ke ja neviem proste som z toho bol znechutený a kvôli grafike som to nehrával. kúpil som si až 5tku ktorá ma očarila graficky aj ked je to trochu načančané ale to je vec vkusu. Mám rád 5tku lebo sa s tým vyhrali a to že do nej nevpracovali staromodne vlastnosti 3ky mi nevadí. Sme niekde inde tradiciu si to zachováva stále, je to ťahová stratégia a taká bude aj 6tka a to je základ heroes of might and magic. Teším sa na 6tku aj ked mám trochu obavy z toho prílišného zjednodušenia ale no ved uvidíme určite to bude krok v pred a to je dobre *3*
  • Nevite, bude tam zase ta jejich dementni ochrana, kdy ani vlastni savy nemuzu mit na vlastnim PC, nebo konecne dostali rozum?
    • podle popisu Drivera na steamu se zas vratili k pernament online DRM jako u HAWX 2
      • tak tohle taky skrtam ze seznamu..
        • u HoMAMA mám dojem bude pernament online jen dynastie(vlastní hrdinové)+MP, Kampaň skrimish a hotseat yb měli jít plně offline
    • to by me taky zajimalo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit