Přejít na výpis diskuzí
Might and Magic: Heroes VI - dojmy z uzavřené bety
20.7.2011 | Karel Drda
64 příspěvků
-
od h4 zacineje uz je to bullshit, trojku proste uz nic neprekona. h6 vypada uplne stejne jak ta h5 tak zmeny budou jen v systemu,ale ten engine se mi naprosto nepaci
-
hm, koukám na videa z bety, zjednodušení, hrad...je to rychlejší, ale proč neni to a to přístupný...hm...jinak to vypadá celkem hezky, ikdyž některejch efektů je možná moc
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=VLo_8VNhWbE
-
-
full screen 1080p
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=Gz6_om9_dZc&feature=related
-
-
-
-
Warlordi se taky dobře hráli , a pokud se dnes invence hledá v klasice .... ;)
-
Viděl jsem videa a ptám se autora.Jak se může H6 vracet ke konceptu H3, když z toho každý vidí kopii H5, která se odlišuje resp. se bude odlišovat od předchozího dílu jen "příběhem", nepodstatnými grafickými úpravami a zjednodušením.
-
Betu jsem nehrál, ale zatím víceméně OK. Co mě ale irituje je absence obrazovky hradů. Ve 3ce jsem si nejoblíbenější rasu vybral podle toho *3*
Jinak mám otázku - jak je to s malýma rekutárnama nebo bonusovými místy(kde se jednou týdně obnovují suroviny/jednotky). Musím to každý týden jak trotl objíždět, nebo je to obdobné jako u 4ky, kdy suroviny přibývaly do pokladnice automaticky a jednotky šly na jednom místě zrekrutovat a nechat dojít do hradu ? -
-
Funguje to tak, ze pokud mas obsazene to "uzemi" (tedy takovy maly hradek pod ktery to spada) mas tam neco rekrutarnu (kterou si muzes prekonvertovat na svoji rasu) a tak pak automticky zveda o urceny pocet tydeni produkci v nejblizsim meste ... a suroviny taky objizdet nemusis, staci si udrzet hradek a vse co pod nej spada je tvoje ...
-
-
Grafika šestky vypadá fantasticky - mapy i bitvy, prostě paráda. Mix realističnosti a fantazie jak má být. Žádná kýčovitost, která bohužel celkem zasáhla grafiku pětky (ale i tu mám rád). Škoda že už ale v 6 nebudou velká 3D města. Podle mě to v pětce přidávalo na atmosféře. Škoda no.
-
Čtyřka vyšla ve špatný době a přinesla strašně moc změn, na což lidi nebyli připravený. Pětka Přišla ve správnou chvíli a přinesla hodně zajímavý změny (strom schopností, boj pomocí iniciativy), ale už to nebylo ono. Taky si myslim, že udělat v dnešní době 2D grafiku by bylo skoro dražší než 3D.
-
preco zmizli tie 3d animacie miest?? ved to bolo najlepsie na 5ke