-
Přesně jak píše xpavel. Pokud srovnáváš Run t.t.Hills, Wasted Years s něčím jako je tragédie Dance Of Death a The Final Frontier asi s tím sluchem nás bude víc, ale otázka je kdo ho nemá v pořádku :) Proto se z 90% hrají staré věci na koncertech co? *3*
-
prý debilní socializaci... nedokážeš přijmout nic nového, a proto tento velký krok pro komunitu nevidíš...
-
Pust si Prowler, pak Run to the hills, pak Wasted Years, pak - Only the good die young, The Edge Of Darkness, The Nomad, Dance Of Death/Journeyman, Brighter than a thousand suns a zakonči to Mother of Mercy, jestli ti všechno připadá stejný, tak nevim nevim co si mam myslet o zvém sluchu *1*
-
A nekritizuješ náhodou Ty, neprávem ty, co kritizují? Nechápu jak můžeš mluvit za ostatní, je snad jasné, že co hráč, to jiná chuť a styl. Naopak ti mudurlanti co hlásají "obecnou pravdu" jsou ti nejhorší - Ty.
Jak můžeš o někom, komu se nelíbí rozdělování skill pointů říct, že "to nebyl dobrý hráč trojek" ? To je tak těžké pro tebe pochopit, že to, že byla ve trojkách díky náhodným skillům každá hra jiná, byť na stejné mapě, je naopak jeden z mnoha prvků, co z trojek udělalo tak dlouho hranou klasiku? Mě se tohle skillování taky zamlouvá, ale nebudu tady prášit od huby nějaká obecná moudra.
Za mě, mohu říct jen to, že to co je na nových Heroesech na prd, co se mi osobně nelíbí, je právě to zjednodušování a zrychlování - Chybí kopa kouzel co jsem já s radostí používal ve trojkách, to že nejdou zabírat nepřátelské doly, také dost narušilo ekonomiku ve hře a už vůbec nemluvím o třech surovinách + zlato. A rasy jsou jako přes kopírák, jen jinak vypadají - například Dungeon a Necropolis v H3 byly naprosto odlišné rasy s odlišným stylem hraní v H6 nic takového není... a mohl bych pokračovat dále...ovšem pouze pod tématem "Mého dojmu" nikoliv unikátní pravdy, s kterou musí každý souhlasit. Prober se chlape... -
Co prosim?:-) evidentne si pod "zatracene vyvinuli" predstavuje naprosto odlisny veci. Vic "porad stejny" uz jsou snad jen AC blesk DC
-
V plné hře je to stejné jako v demu. Taky na ten tah několikrát zapomínám *1*
-
Otázka na ludí, čo majú zakúpenú plnú hru:
Stiahol som dnes demo, a jediné čo mi prišla ako najvačšia zmena oproti H5 je že v bojovom režime nemá hrdina svoj ťah, ale môže ísť kedykolvek vrámci celého kola. Dosť mi to vadí, lebo vo vačšine prípadov zabudnem na tento ťah a súper tak získa ťah hrdinom naviac... :(
Funguje to takto aj v plnej hre, alebo sú v deme ešte nejaké pozostatky z bety a pod...?
Diky -
Dustojnej nastupce heroes i kdyz ty mesta teda odflakli to je fakt, ale zas bitvy a jednotky jsou super
-
Eh...maraton?
-
Abych rekl pravdu vcera nainstalovany Clash of Might and Magic me chytly mnohem vic... :-)
O Kings of Bounty hranych nedavno ani nemluve... -
Hm tak ja mam odehrano zatim jen par minut a par komentaru tady mi dava nadeji, ze to nakonec nebude uplne spatne... ovsem presto vsechno je to prvni dil Heroesu, ktery jsem neprivital s nadsenim, radosti a neprekonatelnou chuti hrat a hrat a hrat...
-
Tak nevim... me se to zatim moc nelibi... ale bez precteni diskuze se nebudu vypisovat...
-
Ono taky musíš zohlednit, co se od které hry očekává, jaký je hype, jaká je hra sama o sobě a taky subjektivní hodnocení... přemýšlej :)
-
Hráčům co si stěžují na složitost skill tree doporučuji MMORPG RIFT... tam by se z toho asi tak maximálně stačili pokřižovat, než by to s nima seklo :)... taky jsem na to koukal jak sůva z nudlí, ale pak jsem pochopil.
-
Bál jsem se aby to nebyl průser, ale vypadá to že to bude zase ten strarej dobrej Heroes jak ho známe, tak si ho zase moc rád zkusim :)
A jedna neherní poznámka - Iron Maiden se naopak zatraceně "vyvinuli" a moc stejných alb nemají. -
Takže plnou hru nemáš a už soudíš ? Kluku to co tu píšeš je zcela zcestné.
Tvoje postřehy a kecy o tom, že nejsou duchové jsou blbost nej kalibru. Jeslti víš jak funguje systém jednotek a nekrofílie tak bys měl vědět že dávat bonus jednotek po bitvě je nesmysl.
Zahraj si to pořádně a nesuď podle cracklé bety. Do toho když obviňuješ z nedostatků tak proč si nezjistíš, že autoři hry to patchem bezplatně přidaj do hry ? HM ? lidi bez zíkladních informací a zdravého rozumu tady tak potřebujem. Animace jednotek je hrozná ? Ty si opravdu hrál jen tu podělanou betu ! Lich je lich jen vypadá jinak než byl ve trojkách . Čumíš co ? Jdi hrát radší trojky... Btw prej pětky jsou přeplácané a systém bojů je divnej.. Ty seš divnej protože 5tky jsou stejný jak trojky a boje jsou nachlup stejný jen, tak fakt nevím co tu meleš. -
Ještě doplním můj příspěvek.
Oproti 5tkám hra šlape lépe. Čili skirmish s více Ai už není maraton. I když je ve hře poměrně dost loading screenu, v herní části je hra lépe optimalizována.
Když jsem u Multiplayeru, někdo zmiňoval že hra končí než se hrdina někam dostane. No co já vím, tak při nastavení mapy, si člověk může nastavit snad vše. Obtížnost protivníka, nárust jednotek celkově, rychlost získávání zkušeností !! atd atd. Takže určitě není problém hrdinu dostat na vyšší levli a užít si ty end game skilly. Btw dokonce tu opravdu záleží na typu hrdiny - might nebo magic. Kouzelník nebude mít přístup k vyšším skillům bojové větve a u válečníka naopak.. nikdy si třeba implozi nezakouzlí.
K animaci měst jsem se vyjádřil. Jsou nyní odfláknuta, ale přibydou formou patche a nebudou zpoplatněny. Co jsem četl i jejich fora, dle datadisků přidají ostatní frakce. 2 na datadisk. Kdo tu oponuje že neche kupovat nedodělanou hru, musím tě zklamat. Hra je dodělaná a vyladěna. Jen hold taková je dneska politika. A jestli budou aktualizovat obsah jak bylo naznačeno, nezlobím se. Disciples 3 je taky dobrá tahovka a má jen tři strany a 4tá přibude až nyní v expansionu.
Já nechci nikomu hru vnucovat. Ale já sám jsem hrál všechny díly heroes a v každé jsem našel zalíbení. I když 4rky byli "nejhorší" stále to byla poměrně kvalitní hra.
Tohle píšu, protože je zde mnoha lidí, kteří neprávem kritizují a nejsou sami schopni přijmout změnu. Sám jsem velký fanda série ale RMK 3jek jen s novou grafikou jsem nechtěl. To mi totiž mohlo stačit H3 Wake of Gods.
Gryf -
víc realnější aspon Ray tracing grafiku :-D
-
Je to dobrá hra akorát mohla být víc graficky náročnejší když uz mam ten nový pc.
-
Panebože. Podle komentů jste je viděli tak maximálně na obrázcích děti...