Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Unity je graficky nádherná hra a jeden z nejkrásnějších sandboxů vůbec. Heroes je hnusný a vždy hnusný zůstane.
  • Tak kolikpak bylo v obálce, aby recenze dostala 7/10 ???? Tahle hra je strašná, 5/10 a to přimhouřím obě oči"
  • Nejvíc mě baví zdější sračičky o tom, že kdyby to vyšlo i na konzole, že to dopadne jinak:-D Jo takovej Unity je skvělý příklad toho, že rozpočet je u Ubisoftu ho*no. Takže si schovejte mokré sny o tom, že konzole by to zachránily někam do krabičky dětských snů.
  • to je určitě omyl, na fotce vidím na kraji krabice napsany "The Art of M&M Heroes VII" - očividně je to typo a má tam být "A Part of M&M Heroes VII" - jde o quest, který zadává Ubisoft kupujícím Collector's Edice - musí sesbírat tolik částí collector's edice, aby ji nakonec dali dohromady celou, tedy is kompletní hrou.
  • škoda že to nevychází i na konzole. Hra by měla větší rozpočet, tvůrci by si nedovolili hru tak fláknout. PC je finačně velice slabá platforma, proto se nechce Ubisoftu moc investovat do těchto PC only her a já se mu ani nedivím, ta rentabilita je prostě malá.
  • samozžejmě že je. S minimálním rozpočtem musíš prostě u hry šetřít, nemůžou proběhnout na maximum vize tvůrců a dopadá to jako Heroes. To není indie ptákovina na pár hodin nebo nostalgická ptákovina v Unity, tady je potřeba rozpočet. Del kecá jen svoje obvyklé srance...
  • Ale heroes kašlal krev před deseti lety, před osmi mu zkolabovali plíce a před třemi lety se mu střeva rozstříkli po pokoji.. letos už byl snad podepsán exodus, ne? *4*
  • kvalita hry celkove je primo umerna nakladum. A myslim ze od heroes 7 vydane v roce 2015 firmou která se specialuzuje na AAA tituly se ocekava trochu vic nez jen ,,hratelnost,,
  • 3 dny ban? Vyliž si oko cenzore...Čím dál horší úroveň. Jinak dneska jsme hru zkoušeli a katastrofa. Z hodiny hraní se dalo hrát cca 30 minut. Hra padá, postavičky se zasekávají, mizející textury atd. VI. díl měl katastrofální armády u AI při delším hraní, ale rozhodně nebyl takto zprasený jako tento díl. A 7/10? Jenom kampaň prý za něco stojí. A to rozhodně na nadprůměrnou hru, která nefunguje není....
  • ja se pak nejvíc bavim když si zpetne pustím PR videa kde se ruzne postavičky usmivaji a lžou na kameru jaka to bude super hra, treba jako tenhle frantik (ten nalevo):

https://www.youtube.com/watch?v=WMGnqHQodQI
  • Mě se to líbí, baví mě to. Dobrá hra. A to jsem začínal na HoMaM 2...
  • kdybych videl jak se nejakej random z cesky republiky rozciluje a mele srance, tak bych dalsi hru vydal jeste nedodelanejsi a narval bych mi ji do p*dele.
  • no ja mam pocit že tahle firma funguje na principu že prava ruka nevi co dela leva, je tam milion manažeru na všechno, hodne veci se outsourcuje, pak se lehce stane že finance vyšumí ani nevíš jak a vysledkem ja takovy kočkopes
  • Strasna hra! Jak si to muzou dovolit vubec vydat v tomhle stavu. *10*
  • Asharak
    Jak sem říkal, prostě hodí cokoliv teď můžou, po jakš takš dobré šestce. Další udělají pořádně, už se těším na tu mediální masáž a pod. a pokud bude ok tak můžou zase udělat nějakej brak. EA syndrom no.
  • Asharak
    Ubisoft musel dát tak 85% financí do marketingu a recenzentům než do samotné hry ne? *15*
  • Sr_Lobo
    O tehle hre autori tvrdili, ze "Donuti fanousky serie odinstalovat 3ku" ?!?! Alfajk to vystihnul suprove - 7 je hodne nadsazenejch.
  • celou recenzi hru chváli aby pak v zaveru napsal že se bude hrát jen par tydnu a pak se "komunita" vrati ke trojce?
  • Asharak
    Hra je zabugovaná, map design vypadá jako kdyby to dali nějakému prvňáčkovi do ruk, dalších xxx věcí je nic moc, špatných, ale je to návrat ke kořenům, 7/10.
  • Chim
    https://www.youtube.com/watch?v=qHoSaiSowOM

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit