Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Niet nad nezavyslu recenziu. Najskor robit hre promo a aj predobjednavky a nasledne nadhodnotit recenziu o hodne vacsie skore ako si hra v aktualnom stave zasluzi.Vymazavanie komentov ani nekomentujem. *13*
  • Nejlevnější způsob jak testovat hry. Neplatiš testery, kteří ti stejně neřeknou jak se hra bude prodávat, zatimco tímto způsobem ti to otestují platicí zákazníci a ještě máš představu o profitu. Nicméně, on někdo hraje hry od Ubi? Myslim seriozní hráče, ne ta konzolová lejna.
  • Zase Ubisoft a zase zabugovaný... žádné nové inovace (skilltree se mi líbí ALE max level opět 30)...
    Někdo se snaží vytřískat na známé značce... nic víc.
  • Že se rozčilujete za 7/10 pánové... Indian tomu právě ve videorecenzi na youtube napařil 88/100 *1*
  • Vysvětli mi hlavo pomazaná, jak je možné, že Ubisoft vydává zmetky i přes obrovské rozpočty? Nebo chceš mlít hovínka o tom, že The Crew, Unity, Watch Dogs vyšly hnusné a zabugované kvůli malému rozpočtu? Já jen, že Rayman Origin a Rayman Legends měly mizerný rozpočet oproti Heroes VII a přesto jsou to luxusní hry. Nemel tedy hovínka o tom jak to konzole zachrání.
  • Tohle nema absolutne nic spolecnyho s trojkou. To je recyklovana petka a ta byla taky spatna. Sestky sou trojkam hratelnosti dlr me rozhodne bliz nez tenhle pokus.
  • A co ma akoze dokazovat , ze Heroes , co je tahovka v obrovskej konkurencii, ktorej cielovka nie je masa , ma nizsi rozpocet? ;-) To je snad jasne, aj priemernemu simpanzovi, ze do toho nikto nenarve 50 mega.
  • Takže ještě jednou. Co to má společného s rozpočtem a s tím, že tvůrci neměli budget na hru, proto chybí např. mimika u cutscén apod. Driveclub je v současnosti jedna z nejlepší arkád v herní historii a konkuruje i NFS: Porsche + má fantastickou grafiku. Heroes bude za rok pořád stejně hnusný, jelikož neměl budget.

Driveclub vyšel prostě předčasně, aby Sony měla svoje autíčka dřív, ale nemá to nic společného s rozpočtem ty truhlíku *3*
  • Ze bol zabugovany az strach a multiplayer pre istotu nesiel vobec. Heroes mozno tiez po roku pojde bez padov. Kazdopadne Ubisoft tu seriu uz davno zabil, ale hlavne ani nie je dovod to hrat, ked existuje x lepsich hier v zanri.
  • Problémy 6ky na ntb nejsou způsobeny náročností, ale tím, že hra nepodporuje mobilní grafiky. Jeden z pozdějších patchů to zpravil (tuším, že byl navázaná na DLC, přidávající nějakou rasu... asi temný elfy)
  • Kisuke
    Mám ji již asi týden doma. Podle mě je hra super. Jen mi přijde zbytečně náročná na HW.
    Třeba šestka mi na notebooku nefunguje dodnes vůbec (po asi hodině hraní se začne sekat, nebo se zasekne ve městě), sedmička kupodivu chodí bez problémů (před koupí sem testoval zda mi to utáhne betu). Ale se slabším strojem bych měl smůlu. 3D na mapě mi přijde úplně zbytečné. Naopak v bojích je fajn (možnost útočit z různých úhlů, ale to by asi šlo i bez 3D).
    Kdyby to nebylo tak náročné (jako že to rozhodně u takovéhle hry není potřeba, grafika klidně může být jednodušší), určitě by to mělo větší hráčskou základnu. Vlastně si docela dokážu představit že by to bylo ideální i na tablet/větší mobil. Nicméně tady daly jen osekanou trojku...
  • Krescz
    kosti, zuby, morek...všechno se musí využít
  • ?Co to má přesně společného s tím, že Heroes neměl budget? Driveclub je jedna z nejhezčích her současnosti.
  • tj, ale hrál jsem více zabugované hry, např Batman: Arkham Knight na PC *3*
  • A ten Driveclub ked vysiel....fuuu parada to bola ako vsetko slapalo.
  • A co taky Tony Hawk 5? ;-) Hra iba pre konzoly a tak paradne odladena a vobec nie zabugovana ;-)
  • Jack1947
    Hra to je dobrá jen potřebuje dopatchovat, protože je to ale dílo ze série HOMAM tak nemůžeme jít níže, to by nám dali!...herní novinář ten tvrdej chleba má, když příjde na jeho krájení je třeba mít v kapse aspon hrst dukátů... *4*

Tedy né méně než 7/10, když hodnocení začiná až od 5, to by jsme byli neférový. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit