Přejít na výpis diskuzí
Might & Magic Heroes VII - recenze
11.10.2015 | Ladislav Loukota
223 příspěvků
-
V jsem nehrála. Ale možná se k ní vrátím, až nebude nic jiného. Ono přechod z lepší grafiky do horší je vždycky blbý. Takže pokud bych nehrála zatím žádný díl, tak je to možná dobrý tah, nejdřív si zahrát V a počkat si až vyladí VII. Vypadá to, že VII vyžadují dobrou mašinu, já mám třeba 8 jádro a GTX 750TI, 8 GB RAM a jsem u všech her v pohodě.
-
myslím že počas souboju hraje stejna hudba jako v šestce, lol. recyklovali co se dalo
-
No jo, ty nas yntelechtuale...typickej ufon :DDD
-
V podstatě souhlas až na Blizzard a StaCraft 2. Poslední velký tituly byly Crysis a Witcher 2. Nakonec obě se dostali na konzole, ale Crytek Crysis pořád finančně nerozchodil a Witcher 3 vlastně pláchl na konzole a nakonec prodalí daleko více kopíí na konzole, což je smutné.
-
Nechceš taky trochu přispět svou vtipností ? co... *7*
-
hrála jsi petku? ja se po bete taky tešil a už jsem se nemohl dočkat tak jsem koupil paty dil a jsem s nim velice spokojeny.
-
To je úplná pravda. V případě HMM7 mám několik důvodů proč jsem hru koupila hned. Tím nejdůležitějším je samozřejmě, že jsem se moc těšila a tento fantasy svět mám ráda. 2. je to češtinou, budu se opakovat, ale hry s pouze anglickou lokalizací zásadně nekupuji, a toto je jedna z mála her v češtině, už to je pro mě důvod, abych si hru předobjednala. 3. sledovala jsem dění a stream s vývojáři a prostě mi přišlo, že se opravdu snaží.
-
Vtipnej a vtipnejsi...
-
prostě bez konzolí nemůžete očekvat AAA hry na PC platformu. To je prostě vyloučené hošánci. Buďte rádi, že jste se dostali aspoň něco a nebrečte.
-
Co VII= 7 ?
-
Asi vím, jak se recenzent dostal k číslu 7. *1*
https://www.youtube.com/watch?v=Es0ys9OY_JM -
Zdá se že to hráli přee tím než dostali nové pc... ted už to budou mít vše naplné a ok. *4*
-
Takže to rychle vyfotili a šup s tím do galerie? Aha... *1*
-
Nechápu proč do nás pořád cpu jaká je tahle hra pocta legendární trojce. Neviděl jsem ani jeden screen nebo video, kde by se COKOLI podobalo trojce víc než nějakému pozdějšímu dílu, většinou šestce. Prosím, vysvětlete mi to někdo.
-
To je len screen, ked sa akurat docitavali textury :D Niekedy sa to stava na okamih.
-
Myslím, že chápu, proč se ti to nelíbí. Nejsilnější stránkou hry je kampaň a pokud jsi hráč, co raději hraje s lidma, tak se ve hře setkáš s problémy se kterými se já jakožto hráč kampaně nesetkám. S délkou tahů v kampani já neměla problém. Kruh dovedností se mě osobně líbil, stejně jako výstavba města. Na rozdíl od VI, kde to bylo místy nehratelné kvůli počtu armád soupeře, tak tady se mě to zdá rozumně vybalancované. Nesetkala jsem se zatím s žádnou frustrující obtížností, že bych měla problém misi dohrát. Při tom je tam výzva, takže pro mě je to takto v pořádku. Hudba je otázkou vkusu, není to nic převratného, ale mě se docela líbí. Ale třeba jsem byla dost zklamaná z bety, kde právě nebyla kampaň, takže si myslím, že pro hráče jako ty, co kampaň nehrajou, hra nebude. Chápu.
-
*15*
3D grafika V1 -
Pokud mu to začne dělat problémy až po hodině hraní, nebudou to spíše memory leaky než nepodporovaná mobilní grafika?
-
Proboha, co je to za grafiku? To jste hráli na nejnižší kvalitu textur, nebo co??? *8*
http://foto.games.tiscali.cz/might-magic-heroes-vii-16705/558054 -
7/10? To je svatokrádež a urážka série Heroes! Vydání toho polotovaru je čisté kacířství nenasytného Ubisoftu.