Přejít na výpis diskuzí
Might & Magic Heroes VII - recenze
11.10.2015 | Ladislav Loukota
223 příspěvků
-
Eurogejmr to jako vážně? *7*
-
dyť assasin a far cry jsou reskiny s více bugama *15*
-
to bych taky mohl rict že far cry a assassins je reskin s bugama, ale maš pravdu moc toho není. naposledy jsem hral treba legends of eisenwald, endless legend nebo endless space, pak nejakou civilizaci
-
ja treba hral šestku a grafika petky se mi líbí víc, i když na první dojem byl citit ten prechod, ale rychle jsem si zvykl. prijde mi to vic malebnejší s vic durazem pro detail a mene genericke. ani nevim jestli v šestce vubec byl nejakej jinej biom než zelene lesy. v petce jsou i poušte, sníh, spáleny les, bažiny atd. moc se mi líbí jak jsou v petce elfske lesy udelane tak že krome klasickych stromu jsou tam i takove obri stromy
-
Souhlas!
-
tak ukaž Steam, tohle je mlácení prázdné slámy... Total War je každoroční reskin s více bugami. To je takové NHL pro PC...
-
no nerekl bych že napr. serie Total war je tak uplne indie a další tituly taky, pak tady mame uspešne projekty z KS atd.
-
lol na tohle sem cekal, ta hra je bugfest, mizi sejvy, kamos to ani nemuze dohrát protože mu to v jednom miste crashuje atd., no samo to dostane 7/10 a je to, tenhle web je vetsi zumpa nez diskuse tady, FUJ!
-
tak to je masakr
-
http://www.eurogamer.cz/articles/2015-09-24-digitalka-zaklina-3-zaridila-polovinu-treb
tady máš článek, kdybys mě nevěřila... -
Kdyby raději Ubisoft místo té obří reklamní kampaně dal ty prachy vývojářům a poskytl jim víc času na dodělání, udělali by líp.
-
ano. Prodeje dle platformy jsou následují PS4, PC, XO. Je to poměrně smutné na bývalou exluzivitu navíc je herních PC dvakrát tolik, co obou konzolí dohromady.
-
Já vim, že mi do toho jakože nic neni, ale proč máš k podprůměrný kartě osmijádro? Kdo ti to stavěl =)?
-
Zaklínače 3 prodali víc na konzole? To jsi někde četl? To mě celkem překvapuje. Ale pokud si některé studio zaslouží vysoké zisky, pak je to CD projekt RED. Moc jim fandím. A věřím, že Cyberpunk bude další jejich pecka. Pro mě je ale zaklínač srdcovka, žánrově mě víc sedí než cyberpunk. Už mám koupené Srdce z kamene. Bohužel se tento týden musím učit na zkoušku, takže žádné hraní teď.
-
tak pokud hraješ indie tvorbu a nízkorozpočtové tituly tak proč ne? na tom není nic špatného...
-
to jede na id Tech 5 enginu? *15*
-
mne jich líto není, nemeli se šklebit na kameru pred vydanim
-
zajimavy... a proto mam na steamu 90% pc exkluzivnich titulu...
-
tak mě je vývojářů až líto, Ubisoft je finančně asi hodně přiškrtil...
-
To už i ty hry na mobily vypadaj líp. Kek.