Přejít na výpis diskuzí
Might & Magic Heroes VII - recenze
11.10.2015 | Ladislav Loukota
223 příspěvků
-
no jo, ale když třeba za 5 let někdo bude hledat, zda si hru má zahrát nebo nemá, a všude na něj google vypadne hodnocení 5/10, a hra přitom už bude dodělaná a bude třeba za 9/10 ? Já si třeba pamatuju na vydání Diablo 2, ta hra taky byla zabugovaná, nefungovala, všichni nadávali. A dnes je z toho kult, chyby byly opraveny, systémy vyladěny atd. A kdyby sis dnes přečetl recenzi na diablo 2 6/10, tak si budeš myslet, že recenzent byl ****.
-
Se vším všudy. Hra prostě vyšla, lidi si ji kupují jako dodělanou, tečka
-
i7 je taky osmijádro a často standard... *3* a pokud musíš mít ke Xeonu Titan X v TRI-SLI jinak je to nevyužitý processor pak nevím kdo ti to řekl *15*
-
Jenže u tebou vyjmenovaných her je nálepka: Pozor, hra není dodělaná. *7*
-
hodnotit zabugované hry je problém. Měly by se bugy promítnout v hodnocení nebo by se měla hodnotit hra jako taková? Třeba až ty bugy odstraní, hru doladí, tak to bude hra 8/10 nebo 9/10.
Otázka je, jestli je špatná hra, nebo je hra v jádru dobrá, akorát ještě nedodělaná. -
Zkus ALT - vysvítí ti to "interaktivní objekty" a v tom 3d nepřehledném paskvilu to dost pomáhá... :)
-
Nejlepší díl od HoMaM 3? To teda ani omylem! Pětka je z těch novějších dílů nejlepší a legendární trojce herníma principama nejpodobnější...
-
Muvíš mi z duše. Vím, že pecky jako videorecenze na Call of Juarez: Gunslinger nejdou chrlit každý týden, ale nezbývá než zamáčknout slzu a být vděčný aspoň za Pavlovy a Honzovy gamesplaye a retro pátky.
-
Já Homam 7 koupil, docela sem se i těšil, ale pro mě ta mapa světa je totálně nepřehledná. Asi to je jen o zvyku, ale dvě hodiny a stejně jsem přejel dřevo které se tvářilo jako statický objekt.. Prostě děje se na té mapě toho hodně a není to ku prospěchu věci.
Takže ani po několika hodinách sem tohle nepřekonal a šlo to z disku.. bohužel.. *9* *9* -
Ty tragédi, co mi dali mínus si měli hru koupit a zahrát, jak vyšla.. Takové stvoření mám rád.. To, že hned první den a druhý den vydali patche nic nemění; patche vydavají dodnes. A škemraj o pomoc. Ty warezáci, co to stáhli se můžou jen smát, tedy spíše brečet. Kdyt to vidím na těch forech. Lidi si myslí, že je to warezem, ale je to hrou.
Ubisoft prostě vydává nedodělané hry. -
Jak tohle nehorazne ostudny rejzovani na znackach konci ? ... presne takovym odpadem, kdy uz je snaha na co nejmensi naklady s vyhlidkou vysokeho vydelku takova, ze uz se hru ani nepodari dodelat a zkompletovat do hratelneho celku.
Takze vlastne budme radi, ze uz to snad brzo skonci a dostane sanci nekdo jiny. -
Když už i Hnisavec napíše víceméně rozumnej koment, musí s tou hrou bejt něco vážně špatně...
-
Už by se měli vykašlat na trojku a udělat něco nového. To ještě nepochopili, že fanouškům trojky se nezavděčí nikdy? S patnáctlletou dávkou nostalgie se soupeřit nedá.
-
7/10 to vážně ? ... Lidi podívejte se na steam a pochopíte... jedna z nejhorších her za poslední léta.. Takhle sprasit titul. Návrat ke 3 ? Fakt jsem nevěděl, že trojky byly nehratelné a tak stupidní..
-
pro mě jsou oba díly užasny jen 4ka má problémy z balancem jednotek
-
Odvolaval co jsem napsal... proste games.cz... clanky jsou o tom co se deje ve svete her v poradku. Recenze obcas trosku pozadu ale ne vzdycky mimo. Zoufale mi chybi skvele video recenze ale s tim uz nenadelame nic :(
-
aneb měříme dvěma metry..... *11*
-
No moc se to nepovedlo. Zadna inovace, bugy, dlouhy loadovani cehokoliv, utahanej linej engine pri prumerny grafice, hudba .... ani nevim jestli tam nejaka je, vubec si ji ted nemuzu vybavit, nezazivna kampan. Prvni Herouse, ktery me zklamali a to hraju od prvniho dilu. Podle me to vydali nedodelany a ty hre to hodne ublizilo. Treba to nejak opravi a v budoucnu se k tomu vratim.
Pred vydanim tehlech herousu sem mel rozehrany king's bounty crossworld, ktery se snazim asi na potreti dohrat cely, a kdyz prijdu vecer z prace, radsi si zapnu to king's bounty, coz mluvi za vse. -
To jsem si říkal u VI...ono to dřív ani úplně nešlo...
-
Tímhle výplodem Games.cz definitivně dokončilo přesun z kategorie "jakž-takž relevantní, zajímavej zdroj" do kategorie "pro pobavení dobrý". Škoda, před těmi pěti (?) lety to vypadalo fakt nadějně.
Dokonce jsem tehdá párkrát přispěl i do toho donate programu, věřili byste tomu? *13*