Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle spis zni jako psychicka nemoc kamo .... a ne, me se H7 taky nelibi, ale tvuj vyplod zni, jako bys spis patril do blazince *15*
  • Tak to si držte klobouky, protože na hrej to dostalo 4/5 tzn 8/10 :-p
  • Je to mor tyhle nedodělané hry. Třeba nový Witcher. Tam pořád vychází nějaké opravy.
  • Tahle seria bývala po vydání zabugovaná. Teď bude dokonce i graficky hnusná *2*
  • https://steamcommunity.com/app/48220/discussions/0/630800445692471276/ - zde seznam bugů, které má Heroes VI ještě teď, přičemž podpora samozřejmě skončila už v roce 2013, koupil jsem kompletní balíček i se Shades of Darkness a hned ten první bug mi de facto zničil Anastázii, kterou jsem se snažil piplat 3 mise, plus i další jsem objevil po přečtení tohohle seznamu, takže můžu potvrdit jeho aktuálnost. U H7 je zatím aspoň šance, že to Limbic opraví časem, 6 už nic takového nemají....
  • Možná že se jim to nepovedlo ale ty jsi kus vola že to až bolí.
  • Po vydání 6...
    - ŠTĚSTÍ - prakticky jen grafický doplněk, na damage nemá žádný vliv, snad je i ironicky vždy na těch spodních mezích.
    - PRAETORIÁNI - udělují bonus na obranu komukoli, kdo je frotér a tedy se jen o ně otře, tedy včetně nepřítele
    - GRYFOVÉ - upg.verze ve střemhlavém útoku neudělí dmg
    - JEZDCI - nedostávají bonus za rozjezd
    - VESTÁLKA - ještě nikdy mi nepoužila PACIFY
    - TVRZ - nutno hrát cestu krve, jinak fatal error..
    - NEKRO - druhá mise šílený mor, nefungující oživování korektně, padající třetí mise do win
    - ŽELEZNÉ PÍRKO - po získaní a nějakém čase naloudování zmizí z inventáře
    - SCROLLING- po každém nahrání sejvu přestane hra scrollovat, nejde posunout obrazovka šipkama, nebo myší
  • ma pravdu ten chlapec, zlocin spachany na fanouscich serie...1200 za tohle byl velkej preslap, stejne tak jako zdejsi unbeliavable 7/10...odpad
  • Zdenda ma pravdu, zlocin, za 1200 tohle? to je snad jeste vic k placi nez neuveritelnych 7/10 a prohlaseni ze jde o nejlepsi dil od 3ky - zlata 5tka, na tomhle shitu je dobra tak barevna mozaika jako loading pred menu, zklamani, vyhozeny penize, tohle bych snad ani nestahoval...tfuj
  • nevim jestli tam zakomponovali poočasí ale byl by to fajn nápad, napr. písečné boure spomali pohyb na takticke a strategicke mape, dešt rozmačí povrch a jednotky budou mit postih k pohybu na takticke mape, mlha sniži učinnost a dostrel strelcum atd. Mimo jine by to taky mohlo vypadat cool. Možna by nektere jednotky mohly cestou i umrznout kdybyste se s nimi vydali na dlouhou cestu ve špatnem počasí.
  • Dalsi zbytecny dil po IIIce.... ah jo....kdyby zas treba presli na 2D, to by byla parada
  • Je to sra*ka. To je cela ma recenze. I za to jedno slovo to nestoji. Ja uz tusil, ze to bude sra*ka a zapl jsem to. Okamzite si vzal naky jednotky a najel do boje. Vsechno vypadalo kokosky. Opustit hru. Vymazal. I s loadingem to snad netrvalo ani minutu a loading byl 95 procent casu.. A jeste jsem radsi projel PC Cleanerem, aby mi tam po tom nic nezbylo.
    Proc tady davaj lepsi hodnoceni? Davali klice do bety, maj hru zadarmo atd.. Nemuzou to odsoudit, kdyz s nima komunikujou.
    Penizky. Jo.. jo.. :D
    Horsi hrich jsou ty sra*ky co ten recezent pise. To je veta vetou fakt pecka. Jak to ctu tak kazdy slovo mi krouti nervy az to po dvou vetach prejedu na diskuzi.
    Trapaci.
    A kdyz nekdy nekdo napise neco proti.. Smazaj to. Me minule smazali koment tak rychle, ze ani info o smazani nezbylo. Pritom jsem byl slusnej. Jen rekl moc pravdy najednou. O komerci a tom, jak jsou trapny. A nevi o hrach ani ň. A jak se ty hnusy nedaj cist. A jak je recezent tupej.
  • nightborne
    Já už ti to psal kdesi jinde, nemyslím, že by lidi na questech ve Witcherovi strašně bavilo, jak je každej diametrálně jinej, to by asi ani nešlo, ale jak jsou zabalený do atmosféry, zápletky, jaký mají pozadí, jak působěj... kvůli tomu mě osobně například u Witchera to drobný opakování nevadilo =).
  • ne tak uplně, Gothic 1 a 2 a Risen 1 dokázaly, že jde udělat hru v otevřeném světě, která by tyto neduhy neměla. Je ale pravda, že svět v Gothicích byl menší a ačkoliv člověk mohl jít kam chtěl, tak do spousty oblastí efektivně nemohl kvůli tomu, že tam byly silné příšery.
    Witcher 3 by udělal líp, kdyby se nesnažil být obří, ale byl trochu menší, ale propracovanější
  • tak mi jmenuj quest, který by nešel podle trapného scénáře: přečti něco na nástěnce, pokecej s borcem, sleduj šmouhy v trávě, zabij příšeru, pokecej s bocem. Nejen ty monster hunt questy měly tuto strukturu, ale naprostá většina questů ve hře.
  • Ty jseš takovej lhář. Máš nějaké odkazy, kde se zminuje..DOhrál jsem to během toho září..
    Nějakej priznivec 7 .....
  • repetetivni vedlejsi questy? zaklinac 3? udelal jsem kazdej vedlejsi ukol a neprislo by me, ze by byly treba jen 2 stejny ,natoz vsechny, v podstate to byly nejlip zpracovany vedlejsaky ve hre s otevrenym svetem, jaky jsme kdy videl
  • to o čem píšeš je daň za otevřený svět.
  • coffin corner
    nevim jak jinde ale na steamu jsou vetšinou docela vecne komenty, nekomu se hra libi nekomu ne ale kazdy to nejak rozumne zduvodni - to myslim obecne, nejen heroes 7
  • ta hra sice byla dodělaná, ale bohužel jinak ne příliš povedená (z mého subjektivního pohledu). Atmosféra prvních dvou Witcherů se vytratila kamsi do ztracena a zůstal trochu lepší Skyrim se všemi jeho neduhy (velký ale nudný svět plný nekonečné výplně repetitivních vedlejších questů). Ale s tímto názorem jsem v menšině.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit