Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    Games.
    Ban sem, ban tam, něco se smaže a nikdo nevidí proč, jak a kdy....
    Tomu říkám transparentnost. Opravdu je neřešitelný problém to udělat tak, jak to mají jinde?

Když někdo něco smaže, zabanuje, tak k tomu napíše komentář proč a každý to vidí na jednom místě v přehledu! Tohle je opravu zoufalé a nahrává to mazat jak se mi chce, protože ten kdo maže má absolutní nadvládu a může mazat, podle toho jak se vychrápe.
  • Inquisitor
    Ale jsou.
  • Chtěl bych se zeptat zda už bylo vyhlášení výherce o tu grafickou kartu v hodnotě 16 000 kč ?
  • Mám odehraných pár hodin jak single tak hotseat. Rozepisovat svojí výbavu tu do podrobna nebudu, ale pro lepší představu mé sestavy 4 jádro a 16GB RAM atd. by s tím problémy mít nemělo. Každopádně to co je "špatně" vytknu pár věcí jako je hlavně doba tahů AI také její inteligence nejsem zrovna geniální stratég, ale i já dokážu porazit pár PC oponentů kteří i po několika porážkách hlavních hrdinů dokáží pomocí "tajemných" metod shromáždit větši armádu než já za celou dobu hraní jedné mapy. Poté přeplácané HUD hlavně v hradech, skill tree hrdinů, který je snad stejný jako v 6 díle jen zabalený v kolečku. Dále nic neřikající grafika díky které to nemá takovou atmosféru k čemuž se také váže nezapamatovatelná hudba. Příběh jsem nesledoval od doby co se série odehrává v Ashanu. U každého dílu jsem preferoval spíše scénáře a jednoduše hraní ve více lidech.
    Nebudu se tu dál rozepisovat. Chápu, že to někomu může sednout, ale nevole většiny fanoušků/nových hráčů série řekne hodně.
    Už se na mě podepisuje účast v diskuzích. Nechci se hádat o hře, ale musel jsem dát najevo, že je to prostě zklamání *1*
  • myslím že v podobnych pripadech kdy vychazi nedokončené hry by pomohlo, kdybychom my jako zakaznici zkratka koupili hru o jeden - dva mesice pozdej a nepredobjednavali. společnost by vypadek prijmu po vydani pocitila a my bychom dali najevo že nebudeme kupovat nedodelky.
    ja se na hru taky tešil ale nehraju to (misto toho jsem koupil petku)
  • Asharak
    Hmm, aha! Takže to bylo normální že sem se za nekropoli zasekl, protože jsem nemohl za těch pár dnů porazit toho super mega hardcore nepřátelského hrdinu, hmm to se dost vysvětluje.
  • Virgi
    A co je na té hře podle tebe špatně? Kolik už máš odehráno? Je mi jasné, že pokud budu mít slabou mašinu a hra nepojede, budu nadávat. Je to tvůj případ?
  • Možná jsem pouze seriózní pozorovatel? Takový Simmonsův Hockenberry? Ty určitě nejsi Helena. Nebo ano Uhr?
  • Ano, přiznávám, jsou tam ty vydařené kampaně.
  • nightborne
    Tak tos ji opravdu moc důkladně nečetl.

Hned ve verdiktu:
    "Sedmý díl táhnou k zemi všemožné chyby a nedokonalé 3D zobrazení, problémy však nemohou zastínit velmi vydařené kampaně - jak po stránce příběhové, tak i herní."

A pak máš kampaním věnovaných ještě několik odstavců. Výtku, že recenze nezmiňuje nějakej jeden konkrétní bug, kterej může bejt dost dobře individuální, si nejsem jistej, jestli myslíš vážně.
  • Dozvěděl jsem se, že je kampaň dobře napsaná, a že mohu v kampani za nekrouše očekávat problémy s funkcí save. To je poměrně důležitá informace. Řekl bych "hodnotná". V recenzi jsem se toto nedočetl.
  • No odpad to je, když se tento díl přirovná k minulým. To že je kampaň dlouhá kolem 150 hodin je úctyhodné, ale už se to od tahové hry tak nějak čeká takže bych to jako plus nebral. Taky pro většinu je tahle série hlavně o Hotseatu, který zabavil vždy na dlouhé hodiny. Češtinu bych moc nehrotil moc složité se v tom vyznat bez překladu není snad jen ta kampaň může být problém. No když se to takhle nevyvedlo každé plus se počítá... Mohl bych tu psát co je na té hře špatně, ale o to se postaralo mnoho jiných.
  • nightborne
    Eh? "Mě to baví a jsem ve hře takhle daleko" ti přijde jako hodnotnej sumář hry? Mno, každému, co jeho jest.
  • Na třinácti řádcích jste udělala hodnotnější shrnutí než recenze samotná. Respekt.
  • A to jako ty mas byt ten seriozni hrac??? :DDD Jdi si hrat ty tvoje moba srance a tousty, ty borecku...
  • Virgi
    Se 7/10 bych souhlasila. Víc to mít nemůže vzhledem k tomu, že hra má technické problémy, hrozná škoda, že ji nevydali minimálně o dva měsíce později. A také cutscény jsou tak hrozné, že si hra 8 nezaslouží. Na druhou stranu kampaň je výborná a hra mě skutečně baví, takže míň než 7 rozhodně ne. Já jsem naštěstí zatím narazila jen jednou na bug ve 4 misi za necropoli, kdy mi hra začala padat, takže jsem ji musela načíst o nějaký kus zpátky. Jinak mi naštěstí běží dobře. Ale zase mám dobrý počítač, tak to bude možná i tím. Líbí se mi v kampani , že každá frakce má úplně jiné mise, takže mě to baví. Zatím mám dokončenou Necropoli, Tvrz a teď jsem v poslední misi za Dungeon + mám jednu misi za Akademii a Sylvan. Rozhodně nesouhlasím s lidma, kteří tvrdí, že je to odpad. Herní doba kampaně se podle mě může pohybovat kolem 150 hodin, což je slušné. Obrovské plus je čeština. Je to jedna z mála her s českou lokalizací při vydání, takže si toho vážím. Většina firem na českou lokalizaci sere, Tady palec nahoru.
  • Draken69CZ
    Jinak ty jsi to špatně pochopil těch 88% není hodnocení hry, ale míra doporučení *15* Na tom netu je třiprdele komiků
  • Nevim kdo to je, ale ale asi huli nejakej hodne dobrej matros. Je to paskvil ktetej by nemel mit vic nez 60 a priviram i ty brejle co nosim.
  • Na ty žabí stehna se musí nějak vydělat...
  • Draken69CZ
    Tam jsou vůbec tragédi aspoň že v tý telce už nejsou.

/Might & Magic Heroes VII sponzor pořadu tak tím to zabil *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší