Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pokracovani predchoziho postu, pry je moc dlouhej...

k tomu pekelny loadingy, nechapu, proc se vsechno musi nahravat tak strasne dlouho a k tomu kdyz hraje AI, to bych zapustil koreny, skirmish proti vice AI se neda hrat, protoze to bych docista zestarnul, nez to AI odehraje...a k tomu celejch 14 skirmish map proti AI, to je teda bomba, kdyby jste nahodou chteli hrat online/lan/hot seat tak je tech map dostupnejch jen 8
    online multiplayer ale stejne nefunguje poradne a UdontPLAY stavkuje, takze proste stejne "u dont play"...
    po chvili hrani si hra rekne o 10GB ram (tolik jsem mel plno vcetne skype, antivirus, browser, steam...) , nechapu proc, ne ze by me to s 16GB vadilo, ale spousta lidi tolik ram proste nema a pak to musi bejt doopravdy zazitek...navic to trpi na podivny fps dropy, nechapu, jak se muze sekat tahova strategie, to tam delaji vazne takovy r3tardi? to ze hra pada je dneska tak trochu folklor...
    a pokud si nahodou koupite hru primo na steamu, tak si ji nemuzete prepnout do anglictiny - Notice: Purchases made in this region will only receive the Czech, Hungarian and Polish languages. – co je k tomuhle vedlo? ja jsem kazdopadne za cestinu rad, ale verim, ze nekdo by to radeji hral v AJ
    ve finale tedy odpad, kategorie „skoda zwarezit“, hra naprosto neodpovidajici svoji cene, tohle by si mohlo dovolit vydat indie studio o 10 zamestnancich, ne gigant jako ubisoft
    celkove nechapu, co ubisoft posledni dobou dela, rainbowsix siege vypada jako zabava na pet her, the division jsem po letosnim E3 odepsal, For Honor vypada jako lejno od samyho zacatku a AC je po klinicky smrti...
    tohle bude nejspis posledni hrebicek do rakve serie Heroes M&M, po tomhle fiasku uz dalsi pokracovani uvidime jen dost tezko, coz je mozna dobre, do mrtvol by se kopat nemelo, kdyz uz nechteji udelat dustojny pokracovani
    a kdyby jste nahodou neverili me, tady mate totalbiscuita https://www.youtube.com/watch?v=74GRowG4SSc pripadne 35% hodnoceni na steamu http://store.steampowered.com/app/321960/
    • No musím hrubě nesouhlasit, na steamu je hodnocení aktuálně 37%!!!!!! A teď vážně - můj osobní názor a zároveň hodnocení = NEJVĚTŠÍ ZKLAMÁNÍ TOHOTO ROKU. Tedy prozatím, kdo ví, co se ještě kde vyklube
    • Krescz
      souhlas....až na jedno...nové díly budou....proboha je to Ubisoft....ten bude dojit dokud Heroes nebudou kašlat krev
      • Ale heroes kašlal krev před deseti lety, před osmi mu zkolabovali plíce a před třemi lety se mu střeva rozstříkli po pokoji.. letos už byl snad podepsán exodus, ne? *4*
        • Krescz
          kosti, zuby, morek...všechno se musí využít
      • Asharak
        Jak sem říkal, prostě hodí cokoliv teď můžou, po jakš takš dobré šestce. Další udělají pořádně, už se těším na tu mediální masáž a pod. a pokud bude ok tak můžou zase udělat nějakej brak. EA syndrom no.
    • Chim
      Škoda, že takto kriticky nepracují i zdejší recenzenti *9*
      • A přitom Láďa Loukota ten potenciál v sobě má. Jak říkáš. Škoda.
        • celou recenzi hru chváli aby pak v zaveru napsal že se bude hrát jen par tydnu a pak se "komunita" vrati ke trojce?
  • 7/10, coze? to me snad šálí zrak
    vezmu to tak nejak poporade:
    tak treba grafika, proc je tak hnusna? screenshot: http://abload.de/img/mmh7game-win64-shippi1soh4.png proc delaji „radoby real“ 3D, kdyz ho nechteji udelat poradne? uplne by stacilo pouzit trochu stylizovanou grafiku tak, jako to udelali u mest a bylo by to OK (ani ty mesta ale nejsou nic svetobornyho, H3 porad vypada lip) , takhle jsou ve hre na pul staticky animace jako cinematic sekvence mezi misema, ktery nejspis meli bejt plne 3d, ale uz nebyl cas ani penize to udelat poradne, postavy mluvi a oni se ani nenamahali rozpohybovat jim rty, natoz zbytek tela, skoro se divim, ze se obtezovali s dabingem, vzdyt by stacil prostej text, no ne? pribeh je ve vysledku ale stejne o nicem, takze to mohli vynechat komplet...

stejne tak celkovej feeling grafiky ve hre, cely je to neprehledny, neni poradne mozny rozeznat co je krajina a co lze sebrat/co je nepritel ( o ALTu vim) a celkove to pusobi naprosto odflaknutym dojmem, animace postav v boji je pripad sam pro sebe, proste odflaknuty ve vsech ohledech, nic nevypada lip, nez v minulych dilech, spelly a zvuky jsou primo spatnej vtip

gameplay ve svym jadru neni tak uplne spatnej, ale je prozmenu okrouhanej az na kost, inovace v podobe vylepseny obrany hradu jsou zajimave vyreseny, ale proc se hrabat v tomhle blate, kdyz tu mame diamant v podobe H3, pripadne privreme oko a vezmeme H5?

AI – je tragedie, naprosto retarodavana ai ktera nahodne jezdi po mape, obcas ani nezabira suroviny a nebojuje, ale diky tomu ze (jako jiz tradicne) podvadi, zvladne udelat i nasobne vetsi armadu, nez hrac... 3x jsem mu zfarmil panovnika se stredni armadou, ve finalni bitve jsme meli armady opet vyrovnany, ja pritom za celou hru mel ztraty naprosto minimalni
  • 7/10? To je svatokrádež a urážka série Heroes! Vydání toho polotovaru je čisté kacířství nenasytného Ubisoftu.
  • Tohle ma 7/10 jen kvuli tomu xzone banneru.
    • :D
  • Kampaň na nejtěžší obtížnost je neuvěřitelně jednoduchá a AI je neuvěřitelně hloupá. zatím prakticky vše šlo hrát s jediným hrdinou co oběhal celou mapu sám.
    Hra navíc předpokládá, že se budete striktně držet questů. Pokud se odchýlíte (jdete jinam, napadnete někoho, koho zatím napadnout nemáte) - vyhrajete bitku kde se čeká, že prohrajete - velmi pravděpodobně mapu nedokončíte kvůli bugu.
    Typickým takovým úkolem je "Strejda Konrad má udržet vlnu nepřátel, co nejdéle". Trochou taktického uvažovaní bylo celkem snadné všechny vlny nepřátel porazit. Jenže s tím scénář nepočítá. S hlavním hrdinou kampaně jsem se dozvídal smutné zprávy o tom, jak strejda padnul, a po dalších 3 hodinách hraní jsem dostal za úkol porazit toho, co jej zabil. Malinká chybka - u mne strejda vyhrál - a hra se po***** na tom, že nebylo KOHO zabít. Po prvních 4 odehraných mapách jsem se do podobné situace dostal 3x a vždy to znamenalo restart mapy. Další mapy jsem hrál už raději striktně podle "předpokladu autorů" - a raději jsem si předem googlil, co neudělat, abych zas s nadávkami nedával restart mapy.
    AI na globální mapě je neuvěřitelně tragicky v kampani nascriptovaná. Už na několika mapách se mi stalo, že podstatně silnější hrdina nepřítele celou hru jezdil tam a zpátky každý turn mezi stájema a prodavačem artefaktů (asi vášnivý sběratel) a to že mu beru jedno město za druhým ho nechávalo ledově chladným. Dokonce i když jsem mu sebral vše stále jezdil jak "*okot" a čekal až nasbírám dost velkou armádu abych ho sejmul. Ale možná jsem obsazoval města v opačném pořadí, než očekával scénář..... *1* . Taktické bitvy - tam už se AI snaží a neurazí nějakou vyloženou retardací, ale obvykle ani příliš nepřekvapí.
    A ten pokus s 3D mapou je fakt hodně nepřehledně nepovedený. 7/10 v současné bídě tohoto žánru je celkem odpovídající.
  • Nechápu proč do nás pořád cpu jaká je tahle hra pocta legendární trojce. Neviděl jsem ani jeden screen nebo video, kde by se COKOLI podobalo trojce víc než nějakému pozdějšímu dílu, většinou šestce. Prosím, vysvětlete mi to někdo.
    • Asharak
      Je tam 2D verze vylepšování pevností *5*
    • Dekker.Dave
      To už i ty hry na mobily vypadaj líp. Kek.
  • Asharak
    Ubisoft musel dát tak 85% financí do marketingu a recenzentům než do samotné hry ne? *15*
    • no ja mam pocit že tahle firma funguje na principu že prava ruka nevi co dela leva, je tam milion manažeru na všechno, hodne veci se outsourcuje, pak se lehce stane že finance vyšumí ani nevíš jak a vysledkem ja takovy kočkopes
  • HoMaM 3 je jedna z mých nejhranějších her vůbec. Pak ještě Diablo 1 a Might and Magic 7 (mě bavila víc jak 6tka). Co se HoMaM 3 týče, mám u ní rekord 58 hodin v kuse. Tak jsem si vzpomněl - a pamětníci jistě potvrdí....: v roce 1999, trval tah AIčka (při hře dvou a více hráčů na jednom průměrném PC) i 5 minut, takže si prosím uvědomte, že toto opravdu JE NÁVRAT ke kořenům. Dále si prosím uvědomte, že sice vyšla VII, ale naštěstí ne HoMaM série, protože tento paskvil se jmenuje might and magic HEROES, to znamená zkratku MaMH VII což bude pravděpodobně sousloví v zapomenutém indiánském nářečí a znamená to bůhví co, nejspíš něco ve smyslu: jelikož jste idioti, stejně koupíte......
  • Kozy
    http://imgur.com/a/UNKmT

Smazat Dworkinův komentář? Vážně?
    • to je určitě omyl, na fotce vidím na kraji krabice napsany "The Art of M&M Heroes VII" - očividně je to typo a má tam být "A Part of M&M Heroes VII" - jde o quest, který zadává Ubisoft kupujícím Collector's Edice - musí sesbírat tolik částí collector's edice, aby ji nakonec dali dohromady celou, tedy is kompletní hrou.
    • Sr_Lobo
      Co v nem stalo ?
      • Že o tom, co odkazoval Kozy, se tady nebude psát.

Víc tam fakt nebylo. *1* Nu, což.
        • Sr_Lobo
          Tak to de, ja sem jednou napsal na konci normalni diskuze stare porekadlo:"Vsude je chleba o dvou kurkach a vsude sou krdele o dvou pulkach.." a za to sem byl smazan a dostal 24h ban :D :D
          • Chim
            To máš za to, že kopíruješ texty Tří sester!
            • Sr_Lobo
              Tak to musi bejt nejakej novejsi pocin sestry sem poslouchal naposled tak 7 roku zpatky a tam si toho pouziti nejsem vedom :)
              • Chim

Reakce na příspěvek:

https://www.youtube.com/watch?v=qHoSaiSowOM
      • Kozy
        Nelíbilo se mu že se to nedozví od herních novinářů, a má pravdu.
  • Ty tragédi, co mi dali mínus si měli hru koupit a zahrát, jak vyšla.. Takové stvoření mám rád.. To, že hned první den a druhý den vydali patche nic nemění; patche vydavají dodnes. A škemraj o pomoc. Ty warezáci, co to stáhli se můžou jen smát, tedy spíše brečet. Kdyt to vidím na těch forech. Lidi si myslí, že je to warezem, ale je to hrou.

Ubisoft prostě vydává nedodělané hry.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit