Přejít na výpis diskuzí
Might & Magic Heroes VII - recenze
11.10.2015 | Ladislav Loukota
223 příspěvků
-
Nejlepší díl od HoMaM 3? To teda ani omylem! Pětka je z těch novějších dílů nejlepší a legendární trojce herníma principama nejpodobnější...
-
-
Souhlasim!! Od čtvrtého dílu po sedmičku je nejlepší a nejpodobnější trojce pátý díl. Trojka je sice nepřekonatelná přesto jsem si oblíbil pátý díl a do dneška ho s přáteli paříme.
-
-
Tímhle výplodem Games.cz definitivně dokončilo přesun z kategorie "jakž-takž relevantní, zajímavej zdroj" do kategorie "pro pobavení dobrý". Škoda, před těmi pěti (?) lety to vypadalo fakt nadějně.
Dokonce jsem tehdá párkrát přispěl i do toho donate programu, věřili byste tomu? *13* -
-
Odvolaval co jsem napsal... proste games.cz... clanky jsou o tom co se deje ve svete her v poradku. Recenze obcas trosku pozadu ale ne vzdycky mimo. Zoufale mi chybi skvele video recenze ale s tim uz nenadelame nic :(
-
-
Muvíš mi z duše. Vím, že pecky jako videorecenze na Call of Juarez: Gunslinger nejdou chrlit každý týden, ale nezbývá než zamáčknout slzu a být vděčný aspoň za Pavlovy a Honzovy gamesplaye a retro pátky.
-
-
-
Ubisoft *7*
-
7/10 to vážně ? ... Lidi podívejte se na steam a pochopíte... jedna z nejhorších her za poslední léta.. Takhle sprasit titul. Návrat ke 3 ? Fakt jsem nevěděl, že trojky byly nehratelné a tak stupidní..
-
Vysvětli mi hlavo pomazaná, jak je možné, že Ubisoft vydává zmetky i přes obrovské rozpočty? Nebo chceš mlít hovínka o tom, že The Crew, Unity, Watch Dogs vyšly hnusné a zabugované kvůli malému rozpočtu? Já jen, že Rayman Origin a Rayman Legends měly mizerný rozpočet oproti Heroes VII a přesto jsou to luxusní hry. Nemel tedy hovínka o tom jak to konzole zachrání.
-
-
Nejlevnější způsob jak testovat hry. Neplatiš testery, kteří ti stejně neřeknou jak se hra bude prodávat, zatimco tímto způsobem ti to otestují platicí zákazníci a ještě máš představu o profitu. Nicméně, on někdo hraje hry od Ubi? Myslim seriozní hráče, ne ta konzolová lejna.
-
-
ale oni na to mali 2 bety aby to opravili a po tej poslednej ich ľudia na fórach žiadali o odloženie, lebo to bolo strašne zabugované a myslím, že o väčšine tých buggov vedeli len to nestihli opraviť. tože o betatesting platiacich zákazníkov nejde ide o vedomé predávanie nedokončenéj hry. pretože vraj keby jou odložili tak by potom konkurovali dátumom vydania iným veľkým hrám a nepredávali by sa tak dobre.
-
A to jako ty mas byt ten seriozni hrac??? :DDD Jdi si hrat ty tvoje moba srance a tousty, ty borecku...
-
-
Možná jsem pouze seriózní pozorovatel? Takový Simmonsův Hockenberry? Ty určitě nejsi Helena. Nebo ano Uhr?
-
-
No jo, ty nas yntelechtuale...typickej ufon :DDD
-
-
-
-
-
Strasna hra! Jak si to muzou dovolit vubec vydat v tomhle stavu. *10*
-
-
kdybych videl jak se nejakej random z cesky republiky rozciluje a mele srance, tak bych dalsi hru vydal jeste nedodelanejsi a narval bych mi ji do p*dele.
-
-
Proboha, co je to za grafiku? To jste hráli na nejnižší kvalitu textur, nebo co??? *8*
http://foto.games.tiscali.cz/might-magic-heroes-vii-16705/558054 -
-
Zdá se že to hráli přee tím než dostali nové pc... ted už to budou mít vše naplné a ok. *4*
-
To je len screen, ked sa akurat docitavali textury :D Niekedy sa to stava na okamih.
-
-
to jede na id Tech 5 enginu? *15*
-
Takže to rychle vyfotili a šup s tím do galerie? Aha... *1*
-
-
*15*
3D grafika V1
-
-
lol na tohle sem cekal, ta hra je bugfest, mizi sejvy, kamos to ani nemuze dohrát protože mu to v jednom miste crashuje atd., no samo to dostane 7/10 a je to, tenhle web je vetsi zumpa nez diskuse tady, FUJ!
-
O tehle hre autori tvrdili, ze "Donuti fanousky serie odinstalovat 3ku" ?!?! Alfajk to vystihnul suprove - 7 je hodne nadsazenejch.
-
Niet nad nezavyslu recenziu. Najskor robit hre promo a aj predobjednavky a nasledne nadhodnotit recenziu o hodne vacsie skore ako si hra v aktualnom stave zasluzi.Vymazavanie komentov ani nekomentujem. *13*
-
-
Na ty žabí stehna se musí nějak vydělat...
-