Přejít na výpis diskuzí
Might & Magic Heroes VII - recenze
11.10.2015 | Ladislav Loukota
223 příspěvků
-
No moc se to nepovedlo. Zadna inovace, bugy, dlouhy loadovani cehokoliv, utahanej linej engine pri prumerny grafice, hudba .... ani nevim jestli tam nejaka je, vubec si ji ted nemuzu vybavit, nezazivna kampan. Prvni Herouse, ktery me zklamali a to hraju od prvniho dilu. Podle me to vydali nedodelany a ty hre to hodne ublizilo. Treba to nejak opravi a v budoucnu se k tomu vratim.
Pred vydanim tehlech herousu sem mel rozehrany king's bounty crossworld, ktery se snazim asi na potreti dohrat cely, a kdyz prijdu vecer z prace, radsi si zapnu to king's bounty, coz mluvi za vse. -
Co mate proti HoMaM V? Podle me spolu s dvojkou a trojkou nejlepsi dil...
-
Ve 2.misi za akademii jsem mel dobrý "bug"...Hrdina ,kterého jsem měl zabít pro dohrání mise, se schoval v budově, kde se může hrdina skrýt před nepřáteli a už nevylezl...
Jinak se mi v některých misí stalo ,že přibývali body do pohybu hrdiny, takže měl "nekonečný tah" nebo nešli přidělit body do vlastností ...
Technicky problémy nemám nespadlo mi to ani jednou či něco podobného...
Jako fanoušek série bych brečel v jakým stavu(grafika , animace) je to vydané...Na druhou stranu mě to prostě baví a baví a s tím nic nenadělám... -
Zase Ubisoft a zase zabugovaný... žádné nové inovace (skilltree se mi líbí ALE max level opět 30)...
Někdo se snaží vytřískat na známé značce... nic víc. -
Já Homam 7 koupil, docela sem se i těšil, ale pro mě ta mapa světa je totálně nepřehledná. Asi to je jen o zvyku, ale dvě hodiny a stejně jsem přejel dřevo které se tvářilo jako statický objekt.. Prostě děje se na té mapě toho hodně a není to ku prospěchu věci.
Takže ani po několika hodinách sem tohle nepřekonal a šlo to z disku.. bohužel.. *9* *9* -
-
Zkus ALT - vysvítí ti to "interaktivní objekty" a v tom 3d nepřehledném paskvilu to dost pomáhá... :)
-
-
Pec nám spadla, pec nám spadla
kdopak nám ji postaví?
Starý pecař není doma
a mladý to neumí.
Zavoláme kominíka,
ten má na to nářadí,
strčí štětku do komína
a už je to censored -
myslím že počas souboju hraje stejna hudba jako v šestce, lol. recyklovali co se dalo
-
-
tak mě je vývojářů až líto, Ubisoft je finančně asi hodně přiškrtil...
-
-
Kdyby raději Ubisoft místo té obří reklamní kampaně dal ty prachy vývojářům a poskytl jim víc času na dodělání, udělali by líp.
-
mne jich líto není, nemeli se šklebit na kameru pred vydanim
-
-
-
Tahle seria bývala po vydání zabugovaná. Teď bude dokonce i graficky hnusná *2*
-
Tento rumunsky nehratelny bugfest nedorobok a bazmek 7/10? Wtf? Kedy bol v homam dolezity pribeh? Tah AI trva kludne 10-15 sekund...ked je na mape 6 nepriatelov musi hrac minuty civiet tupo na monitor. Ta hra je nehratelna, hnusna, kopiruje predosle, nudna skareda a zbytocna. A to tvrdim ako clovek co hral vsetky HoMaM od jednotky...stovky hodin a na jeden diel som pisal i kompletny navod
-
-
7/10 si to ani nahodou nezasluzi, v terajsom stave tak 4/10... ale ked opravia bugy, memory leaks, vylepsia AI tak vklude 8/10, jadro je dobre...
-
-
Tak kolikpak bylo v obálce, aby recenze dostala 7/10 ???? Tahle hra je strašná, 5/10 a to přimhouřím obě oči"