Přejít na výpis diskuzí
Might & Magic Heroes VII - recenze
11.10.2015 | Ladislav Loukota
223 příspěvků
-
Že se rozčilujete za 7/10 pánové... Indian tomu právě ve videorecenzi na youtube napařil 88/100 *1*
-
-
wat. 88..fasisti
-
Jinak ty jsi to špatně pochopil těch 88% není hodnocení hry, ale míra doporučení *15* Na tom netu je třiprdele komiků
-
Nevim kdo to je, ale ale asi huli nejakej hodne dobrej matros. Je to paskvil ktetej by nemel mit vic nez 60 a priviram i ty brejle co nosim.
-
Tam jsou vůbec tragédi aspoň že v tý telce už nejsou.
/Might & Magic Heroes VII sponzor pořadu tak tím to zabil *15* -
-
Ale jsou.
-
-
-
Chtěl bych se zeptat zda už bylo vyhlášení výherce o tu grafickou kartu v hodnotě 16 000 kč ?
-
První HoMaM kde jsem po druhým fajtu začal používat quick combat. A to je špatný.
-
-
To jsem si říkal u VI...ono to dřív ani úplně nešlo...
-
-
Tohle je zločin takhle zprznit legendární sérii ať se na mě nikdo nezlobí. Hrůza děs co si nedovolí dnes vydávat a srovnávat s legendou- chčijou nám na hlavy a ani se to nesnaží vydávat za déšť.
-
-
ma pravdu ten chlapec, zlocin spachany na fanouscich serie...1200 za tohle byl velkej preslap, stejne tak jako zdejsi unbeliavable 7/10...odpad
-
-
Tak to si držte klobouky, protože na hrej to dostalo 4/5 tzn 8/10 :-p
-
-
Zdenda ma pravdu, zlocin, za 1200 tohle? to je snad jeste vic k placi nez neuveritelnych 7/10 a prohlaseni ze jde o nejlepsi dil od 3ky - zlata 5tka, na tomhle shitu je dobra tak barevna mozaika jako loading pred menu, zklamani, vyhozeny penize, tohle bych snad ani nestahoval...tfuj
-
-
Když už i Hnisavec napíše víceméně rozumnej koment, musí s tou hrou bejt něco vážně špatně...
-
Asi vím, jak se recenzent dostal k číslu 7. *1*
https://www.youtube.com/watch?v=Es0ys9OY_JM -
-
Co VII= 7 ?
-
-
VII
V = 5, II = 2
5 - 2 = 3
Half Life 3 confirmed! -
Vtipnej a vtipnejsi...
-
-
Nechceš taky trochu přispět svou vtipností ? co... *7*
-
-
-
-
aneb měříme dvěma metry..... *11*
-
Za mě spíše zklamání. Pořád není důvod opouštět třetí či pátý díl.
-
Jak tohle nehorazne ostudny rejzovani na znackach konci ? ... presne takovym odpadem, kdy uz je snaha na co nejmensi naklady s vyhlidkou vysokeho vydelku takova, ze uz se hru ani nepodari dodelat a zkompletovat do hratelneho celku.
Takze vlastne budme radi, ze uz to snad brzo skonci a dostane sanci nekdo jiny. -
par citatu z recenze:
"Nejlepší díl od HoMaM III"
"Dobrá věc se tedy podařila..."
"To nejlepší, co lze od hry čekat, je zábava na pár hektických týdnů. Po dohrání kampaní a odvyprávění příběhů totiž nebude mnoho důvodů, proč u hry i nadále zůstávat."
zda se to jen mne nebo je ten článek vnitrne nekonzistentní? jakoby se recenzent nemohl rozhodnout jestli je ta hra tedy dobra nebo špatna (nehlede na bugy). navic nerozumím te zmince že jedine dobre na hre je kampan. Jsou fanoušci kterí kampane ani nehrajou a hraji jen scenare nebo random mapy. Pro ty teda hra nema co nebídnout? -
-
Hry v drtivý většině případů nejsou dobrý nebo špatný, proto taky hodnotící stupnice neni 0 nebo 10 ;)
-
-
uz delsi dobu plati, ze stupnice je pouze od 5 do 10 a v pripade AAA je to vetsinou jeste o kousek posunuty
-
-
Tak to se mi ta trojka u Painters Guild asi zdála =)). Nebo čtyřka u Zombi =).
-
-
-