Přejít na výpis diskuzí
Might & Magic Heroes VII - recenze
11.10.2015 | Ladislav Loukota
223 příspěvků
-
Mě se to líbí, baví mě to. Dobrá hra. A to jsem začínal na HoMaM 2...
-
3 dny ban? Vyliž si oko cenzore...Čím dál horší úroveň. Jinak dneska jsme hru zkoušeli a katastrofa. Z hodiny hraní se dalo hrát cca 30 minut. Hra padá, postavičky se zasekávají, mizející textury atd. VI. díl měl katastrofální armády u AI při delším hraní, ale rozhodně nebyl takto zprasený jako tento díl. A 7/10? Jenom kampaň prý za něco stojí. A to rozhodně na nadprůměrnou hru, která nefunguje není....
-
-
Games.
Ban sem, ban tam, něco se smaže a nikdo nevidí proč, jak a kdy....
Tomu říkám transparentnost. Opravdu je neřešitelný problém to udělat tak, jak to mají jinde?
Když někdo něco smaže, zabanuje, tak k tomu napíše komentář proč a každý to vidí na jednom místě v přehledu! Tohle je opravu zoufalé a nahrává to mazat jak se mi chce, protože ten kdo maže má absolutní nadvládu a může mazat, podle toho jak se vychrápe. -
-
Souhlas!
-
-
Hmm, aha! Takže to bylo normální že sem se za nekropoli zasekl, protože jsem nemohl za těch pár dnů porazit toho super mega hardcore nepřátelského hrdinu, hmm to se dost vysvětluje.
-
-
Nazývejte si mě jak chcete, ale podle mě se tenhle díl neskutečně povedl. Krom jedničky mi každý díl série vzal stovky, některé díly i tisíce, hodin. Fíha, kolik času jsem promrhal. :o) No a sedmičky... i po stovkách hodin hraní jsem pořád nadšen.
Každý hrdina má šmrc unikátnosti. Kouzel není moc, ale to nevidím na škodu, protože co si budeme nalhávat, ve všech dílech měla každá škola magie stejně pět, maximálně osm užitečných kouzel, které každý točil dokola. Útoky do zad jsou naprosto vynikající nápad, který posunuje hratelnost a taktizování na jinou úroveň. Ale snad největší bomba pro mě je, že tohle je první díl série, kdy opravdu používám VŠECHNY jednotky.
-
Je to sra*ka. To je cela ma recenze. I za to jedno slovo to nestoji. Ja uz tusil, ze to bude sra*ka a zapl jsem to. Okamzite si vzal naky jednotky a najel do boje. Vsechno vypadalo kokosky. Opustit hru. Vymazal. I s loadingem to snad netrvalo ani minutu a loading byl 95 procent casu.. A jeste jsem radsi projel PC Cleanerem, aby mi tam po tom nic nezbylo.
Proc tady davaj lepsi hodnoceni? Davali klice do bety, maj hru zadarmo atd.. Nemuzou to odsoudit, kdyz s nima komunikujou.
Penizky. Jo.. jo.. :D
Horsi hrich jsou ty sra*ky co ten recezent pise. To je veta vetou fakt pecka. Jak to ctu tak kazdy slovo mi krouti nervy az to po dvou vetach prejedu na diskuzi.
Trapaci.
A kdyz nekdy nekdo napise neco proti.. Smazaj to. Me minule smazali koment tak rychle, ze ani info o smazani nezbylo. Pritom jsem byl slusnej. Jen rekl moc pravdy najednou. O komerci a tom, jak jsou trapny. A nevi o hrach ani ň. A jak se ty hnusy nedaj cist. A jak je recezent tupej. -
-
tak já se těm lidem ani nedivím, když tady nějakej smurf příjde vykládat jak ti recenzenti vědí o hrách kulové, zatímco on zapne hru, odehraje tři minuty a hned hru označí za odpad. Se pravděpodobně dostal na špatné stránky o hrách, tenhle je jasnej na malé screamery z CS GO (a to mám Counter-Strike rád)
-
Tohle spis zni jako psychicka nemoc kamo .... a ne, me se H7 taky nelibi, ale tvuj vyplod zni, jako bys spis patril do blazince *15*
-
Možná že se jim to nepovedlo ale ty jsi kus vola že to až bolí.
-
-
škoda že to nevychází i na konzole. Hra by měla větší rozpočet, tvůrci by si nedovolili hru tak fláknout. PC je finačně velice slabá platforma, proto se nechce Ubisoftu moc investovat do těchto PC only her a já se mu ani nedivím, ta rentabilita je prostě malá.
-
-
A ten Driveclub ked vysiel....fuuu parada to bola ako vsetko slapalo.
-
-
?Co to má přesně společného s tím, že Heroes neměl budget? Driveclub je jedna z nejhezčích her současnosti.
-
-
Ze bol zabugovany az strach a multiplayer pre istotu nesiel vobec. Heroes mozno tiez po roku pojde bez padov. Kazdopadne Ubisoft tu seriu uz davno zabil, ale hlavne ani nie je dovod to hrat, ked existuje x lepsich hier v zanri.
-
-
Takže ještě jednou. Co to má společného s rozpočtem a s tím, že tvůrci neměli budget na hru, proto chybí např. mimika u cutscén apod. Driveclub je v současnosti jedna z nejlepší arkád v herní historii a konkuruje i NFS: Porsche + má fantastickou grafiku. Heroes bude za rok pořád stejně hnusný, jelikož neměl budget.
Driveclub vyšel prostě předčasně, aby Sony měla svoje autíčka dřív, ale nemá to nic společného s rozpočtem ty truhlíku *3* -
-
A co ma akoze dokazovat , ze Heroes , co je tahovka v obrovskej konkurencii, ktorej cielovka nie je masa , ma nizsi rozpocet? ;-) To je snad jasne, aj priemernemu simpanzovi, ze do toho nikto nenarve 50 mega.
-
-
-
-
-
-
Nejvíc mě baví zdější sračičky o tom, že kdyby to vyšlo i na konzole, že to dopadne jinak:-D Jo takovej Unity je skvělý příklad toho, že rozpočet je u Ubisoftu ho*no. Takže si schovejte mokré sny o tom, že konzole by to zachránily někam do krabičky dětských snů.
-
-
A co taky Tony Hawk 5? ;-) Hra iba pre konzoly a tak paradne odladena a vobec nie zabugovana ;-)
-
-
tj, ale hrál jsem více zabugované hry, např Batman: Arkham Knight na PC *3*
-
-
Unity je graficky nádherná hra a jeden z nejkrásnějších sandboxů vůbec. Heroes je hnusný a vždy hnusný zůstane.
-
-
nevim jestli tam zakomponovali poočasí ale byl by to fajn nápad, napr. písečné boure spomali pohyb na takticke a strategicke mape, dešt rozmačí povrch a jednotky budou mit postih k pohybu na takticke mape, mlha sniži učinnost a dostrel strelcum atd. Mimo jine by to taky mohlo vypadat cool. Možna by nektere jednotky mohly cestou i umrznout kdybyste se s nimi vydali na dlouhou cestu ve špatnem počasí.
-
-
Sice nevím, jak je to v sedmičce, ale jinak hovoříš o standardním prvku Heroes, který je tu od prvního dílu. Sice se nezobrazuje jako počasí, ale samotný pohyb po poušti, v bažinách nebo v jiných náročných terénech hrdinu zpomaluje (to je ostatně princip využívaný už v původních čtverečkových Might and Magic). Investováním zkušeností do dovedností Pathfinding se penalizace pohybu redukuje. Přidat do tohoto systému ještě extrémní počasí už by hru neúměrně zdržovalo. Tak nějak předpokládám, že tohle musí být i v sedmičce, zas tak základní prvek hry by vyndat nemohli. A omezovat dostřel jednotek v mlze... ano, bylo by to realistický, ale gameplayi by to myslím jen škodilo. Ty jednotky jsou ve hře právě proto, aby se nemusely hýbat a na tom postavíš taktiku.
-
-
tak ono to bylo myšleno jako napr. lokalni písečná boure. Musel bys pak víc plánovat. A taky prizpusobit taktiku a víc se spolehnout na melee jednotky.
Podobný prvek byl treba v Endless Legend kde se v zime hrdina pohyboval opravdu pomalu. Ale nerikam že je to dobry napad, jen uvažuju čím by se to dalo oživit.
-
-
P.S.
ješte par napadu na vylepšení hry:
- boss fighty, mohli by být treba součástí pribehu, nebo na custom mapach by stražili vzacne artefakty
- víc interaktivní takticka mapa (co treba kdyby tam byl strom s vosím hnizdem do ktereho kdybyste strelili tak by okolni jednotky dostavali poškození, nebo bitva na ledu kde byste ho mohli prolomit a potopit nepratelske jednotky, vic objektu na kryti proti strelcum, vyvyšene polička s bonusem pro strelce a pod.)
- celkem fajn detail ktery jsem videl v Age of wonders 3 bylo, že když jste prešli pred nepratelskou melee jednotkou, tak na vas zautočila s nejakym procentem utoku (neco jako retaliation, akorat se to spouštelo jen když jste prošli kolem nepratelske jendotky). -
-
Oni jistě vývojáři chodí na games.cz takže tvoje náměty určitě do hry zapracují.
-
-
-
Hra to je dobrá jen potřebuje dopatchovat, protože je to ale dílo ze série HOMAM tak nemůžeme jít níže, to by nám dali!...herní novinář ten tvrdej chleba má, když příjde na jeho krájení je třeba mít v kapse aspon hrst dukátů... *4*
Tedy né méně než 7/10, když hodnocení začiná až od 5, to by jsme byli neférový. *4*