Přejít na výpis diskuzí
Might & Magic X: Legacy - videorecenze české verze
6.2.2014 | Lukáš Grygar
71 příspěvků
-
Ale oproti ostatnym dielom je to stale slabota. Tiez som to asi pred rokom (pol) rozohral a ano, ista nostalgicka hodnota tam je, ale... oproti 6 alebo 7 je to zufale.
-
hra taky obsahuje docela Dost vtipných Easter eggu, například v jedné knížce jakýsi astronom sleduje neba a popisuje podivný placatý svět, jež se nějak pohybuje sem a tam *3* a velmi vzdálenou modro-zelenou kouli v dáli v mlze
-
Nerekla mi nic. Ale dik za snahu. Mozna je jich ve meste vic.
Zkusim jeste tu hospodu,ale dneska uz nemam silu *2* -
jdi za babou do obchodu co identifikuje..zavede te za nim..aspoň myslim ze to je hamza:)
Mimochodem ti to rekne myslim v hospode jedno NPC..když ji nelzes.. -
Bobby, co zrovna vylezl ze sprchy
-
Co to tam bylo za podprahovku? *4*
-
Kde je Hamza v Khartalu? Mesto mam projite 10x a nemuzu ho najit. A pan google taky vyjimecne nepomaha...
-
Takže takové povyšovací questy typu MM6?
-
tahle hra si videorecenzi zaslouzila - diky ...taky uz to nekdo mastite podruhe s jinou partou ?
-
Já vím ale trvalo mě to chvíli.
-
Nemusíš být pořád online, jako nemusíš být online na steamu. V nastavení si zaškrtneš offline režim a je to.
-
zaplatil jsi za to? A kolik?
-
Jak ve 21.stoleti muzou vydat tak ohavnou hru a spatne optimalizovanou? *11*
-
Člově chce odpovídající kvalitu a je to problém no. Jak je vidět, někteří by se spokojili s ho*nem kdyby za to šlo hrát. Idálně kdyby se to hrálo přepisováním hodnot v náhodných souborech!
-
prestan frfnat, citlivko:D
-
Dáváte u každé postavy jeden bod do vitality? Na videu je vidět, že asi stačí 12 bodů :).
-
Easter Egg byl skvěle skryt. To si zasluhuje pochvalu.
-
cool, díky
-
Prostě si přidáváš body do dovedností a jakmile dosáhně určité úrovně skillu trenér tě za prachy posune dál.
+ Děláš questy při pokoro na povolaní. -
nebo jak rikas Steam..jo..je to uplne to samy co Steam.jen nekteri zaslepenci to nevidi a mysli si ze Steam je neco uplne jiného:D