Přejít na výpis diskuzí
Minecraft atakuje hranici 10 milionů prodaných kusů
28.5.2012 | Petr Poláček
95 příspěvků
-
Klidně říct můžeš, ale ne tak debilně.....Jako vyčítat Minecraftu absenci fyziky, to opravdu může jenom člověk, co se snaží nalézt ajkoukoliv "chybu".
-
Nemá cenu:)Jenom stavění umělých jeskyní popírá jakékoliv fyzikální zákony.
-
To není o tom že není schopný, akorát to tak prostě nefunguje. Každopádně jestli tě to tankuje moc tak je na to mod, že rozbiješ jenom ten spodní blok dřeva a automaticky se ti rozbije aj ten zbytek.
-
Jeee, to litaj nekvalitni. Ono se asi proti Minecraftu nesmi nic rict :)
-
No a to by Minecraft dostal uplne novej rozmer. Bych bral :)
-
Nevadi, volny mod jsem nezkousel.
-
Kdyby tam byla ta fyzika tak to by mě zajímalo jak by se stavělo XD třeba mosty to bys ty kostky musel svařit k sobě ne? XD
-
Tos hrál eště před tím než tam byly ty překlady, ne? *15*
-
To není trapné. O fyziku nikdy nešlo Minecraftu. Nevadí ti třeba i to, že ve volném módu může lítat?
-
Tak to je trapny. Kdyz uz Notch neni schopnej udelat poradnou fyziku, nez yVel += gravity na kosticky nad sebou, tak by aspon mohl udelat, ze kdyz pokacim spodek kmene, tak se celej strom poskoci o to policko dolu :)
-
fyzika tam takto nefunguje. pokud chces pokacet strom musis z nej vykacet vsechno drevo, listi uz pak opada samo. pak uz jen nadruhy den treba posbiras sazenice co z toho popadaji.
-
Nebyl jsem mezi prvníma co to začli hrát a ani mezi posledníma. Na vyblbnutí pro děcka i dospělejší velmi příhodné, není to žádná drasťárna a rozvíjí představivost. Ale jako největší plus vidím v tom, že Minecraft ukázal širší herní scéně, že se mohou bavit i bez ultra grafiky.
-
Uz jde v Minecraftu pokacet treba strom, a aby horejsek popadal na zem a nevysel ve vzduchu? To mi prislo legracni. :)
-
Ze začátku jsem nechápal, co na tom každej vidí, všude samý kostky... Pak jsem to zkusil a ono se od toho dalo odejít *9*
-
Ze začátku jsem nechápal, co na tom každej vidí, všude samý kostky... Pak jsem to zkusil a ono se od toho nedalo odejít :D