Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj, sháníme pár dobrých lidí na společné hraní. V současné době jsme tři a hledáme parťáky. Hrajeme na serveru MC Titan survival. Stavíme společně království a hrajeme ve středověkém stylu. Máme akorát pár podmínek.
    Kritéria:
    -osoba starší 16+
    -vlastnit skype účet + mikrofon a sluchátka
    -znalost minecraftu

ps. V případě zájmu mi napište na email. Bližší informace obdržíte později.
    Email: Patrick.jerry@seznam.cz
  • u 8109 si moc jisty nejsem ale ta 8258 asi o neco slozitejsi bude (hlavne je tam to rameno) ta formule ma taky pisty, tlumice, funkcni volant a packu na svednuti zadni casti kde je motor s pohyblivimi pisty... nicmene me u ty 8258 vadi ze to je v podstate "nakladak" = plechovka :D jak jsou na tom ty SW lega? videl jsem nejaky kriznik za 9000kc (silver champion stal kolem 8000) ale nevim jak je to na tom se slozitosti modelu a jestli se neplati jen za znacku SW a velky vylisovany kusy plastu (postrani casti krizniku)
  • SnakePlisken
    Ta hra nebyla z počátku vyvíjená jako komerční projekt. Nikdo nepředpokládal, že ta hra bude bavit tolik lidí. Kdyžtak si přečti o Minecraftu něco, než začneš psát hlouposti. ;) http://majncraft.cz/o-hre/
  • R.a.z.i.e.l
    Teda, ten počítač je vážně super, to muselo bejt práce. Oceňuju toho/ty co to stavěl/i. *4*
  • Přesně tak :D
  • GlaDOS
    Jak by sis to jako představoval, když se kostky skládají NA sebe a nemohou se překrývat. Už jsi někdy viděl dům, kde se stavební bloky umisťují do sloupců? Nečekal jsem že i u Minecraftu tu bude otravovat jistá skupina provokatérů.
  • Kr.Pa
    Proc by tam mela fungovat nase fyzika ? Je to fantasy svet !
  • Tohle je přesně ta hra o které se bude mluvit ještě za 10-20 let. Svého času, když vyšla hra Doom, tak se stala předlohou pro spousty dalších her a zavedl se nový typ her (FPS, Doomovky). Nyní veřím, že se zavede další nový styl her (minecraftovky). Každopádně vzdávám hold tvůrcům, kteří ačkoliv nejsou velkým vývojářským studiem, tak vytvořili něco co nutí hrát i osoby, které by jinak hry vůbec nehráli (Mám 42 letého strýce, který je na této hře opravdu závislý). Ať žije minecraft. *4*
  • Kdo umi, umi. Kdo neumi tak cumi.. Ja jim to preju, u me nejlepsi PC hra od "roku xsrotu"
  • Jazz
    Mód existuje, je i v YogBoxu, ale normálně to tam není :)
  • Ten smysl má jako každá jiná hra stejnej....zabavit.
  • heretic
    Mne osobne sa vanilla minecraft textury velmi pacia. Ked vidim niektore tie HD packy, chce sa mi zvracat, ale kazdemu podla vlastneho gusta. :P
  • takovou mapy udelam lepší když mi dáš editor ke crysis enginu, porad nechapu smysl te hry *13*
  • Kostky budou porad kostky,i kdyz na ne das fotorealisticke textury.
    Narazka na Skyrim je uz trapna.
  • sankuri
    Minecraft je jedna z nejlepsich her jakou jsem kdy hral a jedna z mala u ktere jsem pozdeji opravdu nelitoval vlozenych penez. Zakladni grafika je hodne skareda, ale staci nejaky HD texture pack a je spokojeny i majitel Skyrimu.

Btw jak tu nekdo rikal ze je to lego pro decka.. Mno chytraku zkus postavit treba funkcni (neni to jen model skutecne funguje) pocitac jako je tento a pak to sve tvrzeni zopakuj: www.youtube.com/watch?v=nWALarlARSE

Osobne jsem se usidlil a rozestavel na teto uzasne mape:-)
    http://www.youtube.com/watch?v=hEOJ5opC_to
  • Vylepšování by rozhodně neměl nechávat jen na komunitě. I když je to hra ve stylu "udělej si sám".
    Alespoň nějakého programátora na optimalizaci by si najmout mohli. Je trapné, když nějaký použitelný dohled, nebo výkonové optimalizace musí dělat komunita...

Debata na téma fyziky nemá smysl. Stěžovat si, že tam není reálná fyzika je stejné, jako že v Diablu musíte zabíjet potvory. Je to prostě "by the design" - není to žádný Bridge Builder.
  • Ringwraith
    Pak by ale takové uskutečněné projekty byly skutečným dílem. *3*
  • Murdoc
    myslím že na stavbu gotické katedrály by ti nestačila kalkulačka na rozpočítání nosnosti.. nech bejt prosimtě.. *15*
  • ta formule vypada dost jednoduše, mne se libi treba 8258 nebo 8109. kdybych mel dite tak mu koupim 8109 a k tomu 8070 aby mel co nakladat *4*
  • napsal jsem ze minecraft HRAJOU JEN BUZNY! Halooooooo *16* *16* *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit