Přejít na výpis diskuzí
Minecraft atakuje hranici 10 milionů prodaných kusů
28.5.2012 | Petr Poláček
95 příspěvků
-
kdo to tam co krici? vubec tomu nerozumim *8* *7*
-
fuzzy FTW
-
technic me bavil a i bavilo by i dnes.. ale zda se mi ze co se tyce technika nicmoc posledni leta me nezaujalo, porad sem nevidel od lega moc veci jako sem tehdy dostal "8458 - silver champion"
-
Tak penize sou ne? Deset milionu platicich zakazniku :)
-
No to by ale vyžadovalo přepsat hru od základu. *15*
-
Máš recht, standardní výroková logika je pro mimina, pro starší odrostlé generace je tady fuzzy.
-
EEE komplet fyziku, sorry :)
-
No myslel jsem uplne komplet grafiku. Ta sit by byla jen pro inicializaci levelu a umistovani kostek, ale fyzika byla komplet kolize tech kosticek realtime. Ku prikladu, kdyby popadala nejaka stavba, tak by kosticky se kutalely podle gravitace realisticky, ale kdyby je pak zvedla chtel neka umistit, tak uz jen do ty site. Takhle bych to udelal ja :)
-
Velkoslav má pravdu, jdi se bodnout, vycpat a vyspat.
-
To já jsem začínal s legem ve 3 letech a to Duplo, normální Lego až v 6ti letech, ve 14ti jsem přešel na Technik. A minulý rok jsem si koupil luxusní kopii X-Wing z klasického Lega. Lego není jenom pro děti Codásku, ale až vyrosteš, pochopíš:)
-
Ano Cody, ty jsi na to kápl. Skláním se před tvou chytrostí:)
-
Tak ono přijde na to jak si takovou fyziku vůbec představuješ v Minecraftu. Já totiž třeba vůbec nevím. Z mého pohledu maximum by bylo, že každý blok, který není nějakým způsobem spojen se zemí, by se rozbil. V praxi by teda nešli udělat levitující bloky což by ale dost ublížilo Creative typu hry, nešly by dělat létající ostrůvky, budovy atd.
Celá herní mapa, kterou si vygeneruješ je v podstatě síť prázdných bloků, které jsou nebo nejsou vyplněné nějakými "plnými" bloky. Tím chci říct, že nemůžeš položit blok na hranu mezi dva prázdné a tudíž ty možnosti fyziky v Minecraftu jsou aj tak omezené, aj kdyby se tam někdo nějakou fyziku snažil narvat. -
Kdybych měl odpovědět vážně, tak bych řekl, že protože nemají žádný důvod proč ji dělat.
Fanoušci udělají módy za ně. A ostatní prostě berou hru jaká je. -
Zjistím ti to jméno serveru, tam je něco podobného, jak popisuješ.
-
To jistě ano. Ale jak se zdá, Minecraft je už dost dobrý teď.
Takže se dá říct, že Minecraft je v kontinuálním stavu perfektnosti a každá další věc jen k perfektnosti přidá. -
to by pak ale nehráli decka a lamy co to hrajou ted a pro ktere je hra urcena
-
lego jsem hrál když mi bylo 10 let pak jsem s tim skončil asi když mi bylo 14, takže tohle je hra pro decka.
btw proč když to ma takovy prodeje neudelali normalni grafiku? *8* -
Vis jak by bylo uzasny, kdyz stavis most, nebo strechu nad hlavou, nebo gotickou katedralu, si hlidat, aby ti to nepopadalo na hlavu? To by byla hratelnost jeste x* vetsi (a zvlast v tom single / adventure modu, nebo jak se to ted menuje).
-
Jak říkám, základní hra jakou je Minecraft, by měla zůstat tak, jak je. Vylepšení nechat na kumunitě, aby si sama udělala, co by chtěla, ale nevnucovala to ostatním. Navíc naprogramování skutečné fyziky by bylo více než obtížné a složité. Už jenom výbuchy pomocí dynamitu v Minecraftu jsou brutální.
-
Já naopak zahlédl, že jakýsi Veškoslav právě zareagoval a tedy bych tvoji argumentaci lehce zpochybňoval... *4* Mimochodem oceňuji, že mi dáváš prostor projevit svůj názor a přestal jsi kolem sebe metat hrubá slova s "drdovskou" frekventovaností... *5*