Přejít na výpis diskuzí
Minecraft atakuje hranici 10 milionů prodaných kusů
28.5.2012 | Petr Poláček
95 příspěvků
-
Me teda to prijde tak, ze naprogramovat fyziku do Minecraftu by bylo moc narocny (na programovani, i vykon v jave), i kdyz urcite super, takhle je to ale mnohem jednodussi :)
-
Rozumná slova, Vaše Minecraftovosti.
Takže říkáte, že ani Notch, autor Minecraftu, by nedokázal naprogramovat takovou fyziku, aby zapadla do konceptu hry, kterou sám vytvořil?
Zdá se, že plánoval hru neustále vylepšovat... takže se dá řící, že už je hra dost dobrá a další featury by byly spíše na obtíž, Vaše Minecraftovosti? -
Ringwraith@tiscali.cz
Nemohu už reagovat, takže takto: Fyzika v Minecraftu by naprosto popřela to, o čem je Minecraft, o svobodném stavění, bez omezení. Je to něco jako LEGO na pc. Tam taky nebyla fyzika. Ano byla zde fyzika v podobě gravitační síly, tudíž omezení, ale mohl jsi stavět absolutně absurdní stavby, co popírali jakoukoliv fyziku (kromě té gravitační). V Minecraftu to tak je. A existují módy či servry, kde fyzika je, jenom není v základní hře a to je dobře. Jelikož to je to samé, jako já bych chtěl v Assasin Creed místo koně, auto. Jsem padlý na hlavu? Ano jsem, protože to nezapadá do konceptu dané hry. To samé je i s Minceraftem. Pokud se ti nelíbí základní hra, můžeš jít na servry, které si lidé vytvořili k obrazu svému. Nelíbí se ti základní pack kostiček, stáhneš si jiný nebo si rovnou vytvoříš jiný. A o tom Minecraft je o svobodě rozhodnutí a o tom, že v podstatě si můžeš zvolit svou cestu. Což by s fyzikou v základu nešlo.
P.S: Trolíku, jdi spinkat:)Stejně na tebe už nikdo nereaguje na vyvolání flame:) -
LOL, vypadá to jak pre-alfa The Sims 1! *5*
-
A každej, kdo by ji tam chtěl je padlej na hlavu, Vaše Excelence?
Protože Minecraft nikdy o fyzice nebyl, a tak ho nemá ani cenu fyzikou vylepšovat, mám pravdu, Vaše Excelence? -
Víš z těch kostek stavíš a ještě něco: textur pack lze změnit na asi 50 000 druhů nebo si můžeš vytvořit vlastní.
P.S: Takže to jsi neměl rád ani Lego?:) -
Tomu se rika laska no :))
-
Ale proboha, ona se tu kritizovala fyzika a ta není "nedodělaná", ta tam prostě není.
-
Neni, moje fantazie nema rada kostky s vyblitou texturou
-
Tak proč jinak by ho fanoušci tak bránili i před těmi, kdo prostě mají i jen neutrální názor?
Musí být tak skvělej, že nestačí ho jen mít rád, ale musíš obracet nevěřící na víru! A Veskoslav je "high prest of Czech Minecraft", takže prosím projevuj mu náležitou úctu. -
Provokatér *15*
-
Jaj, jaks na to probůh přišel? *1*
-
vocaroo.com/i/s02zA1QZXTXW
-
Co to je za s*ačku s grafikou z roku 20 po Velkém třesku? Pokud bych chtěl být masochista, tak si zahraju radši VLAK! *1* *5* *6*
-
A proč každému, komu se dodělaná hra nelíbí, řekneš, že má je padlej nahlavu a ať si stáhne nějakej pack? A co když se mu nelíbí ani packy?
Prostě tvoje hlava nemůže zpracovat, že někdo Minecraft nemá rád? Někdo řekne, že by do hry chtěl fyziku a ty ho seřveš... *7*
http://vocaroo.com/i/s02zA1QZXTXW -
na MC dávno nedělá Notch ale Jeb a Mojang Notchovo studio má několik zaměstnanců, kteří makají na všech hrách co chystají
-
minecraft hrajou jen buzny!!!!
-
Minecraft je tak dobrej, jak je dobra vase fantazie.
-
Co to meleš? Nelíbí se ti základní pack, změníš si ho. Já mám svůj vlastní, vytvořený, dělal jsem si ho měsíc, pro radost. Ale jinak jsem nic nedělal, všechno mám díky hře, která je naprosto dodělaná.
-
http://vocaroo.com/i/s0HMOLADhkvW
Hmm, takže Notch je Bethesda 2.0. Vydá nehotový framework, který fanoušci obalí a dodělají. Hmm, a jelikož si hru vlastně udělali fanoušci sami, tak ji i brání.
Dokonalý systém.