-
PC recenze tu stale neni ...
Games se asi boji -
Chováš se jako d*bil. Nechápu, co z toho máš, že jsi tu za kr*téna.
-
za tu hrubku si dej pořádnou facku (protože to není schválně)
-
...tak sem nelez...
-
a taky potřebuješ ŽENU *2*
-
mě se to pri desti a celkove neseka vubec, a xko mi ukazuje cca 70° takze xbox se neprehriva.. drzi si teplotu stabilne.
-
Diamanty se nachází jen ve vrstvě mezi bedrockem a čtrnáctou vrstvou, pokud se nepletu. Pokud budeš systematicky kopat tunely, tak máš šanci najít asi tak 1 diamant na každých 800 kusů kamene.
-
parádní hra, mám za sebou cca 6 hodin-ehm v kuse- jsou už 3h ráno *13* -
ISSUES:
- když jsem na lodičce a víckrát za sebou nahodím, tak mě prut přestane poslouchat
-není moc vidět do dálky- ale za to asi může slabej xbox hardware
-zatím jsem nenašel žádný diamanty, který nutně potřebuju na diamantovej krumpáč, kterým vytěžím obsidian, nebo co
-občas se ztrácím v tom podzemním labyrintu, co jsem vyrobil -
PC vysla uz v listopadu, jenze na PC se uz sere. Rad bych to napsal slusne, ale jak se mluvi o xsrotech tak mi vre krev v zilach
-
jo a taky hrozně potřebuju
VŠECHNY achievementy !!!!!!!!!! -
konečně něco pořádnýho na xbox, hrozně mě bavily ty čistě stavebnicový klony, takže jsem si MINECRAFT prostě musel koupit*14*, teď mě zajímá jestli budou mý "GEARSofWARLoving" friends budovat v mulťáku něco většího *1* *1* *1*
-
laguje to dest/snih a nejvice redstone obvody
-
Doufám, že recenze PC verze nebude jen ze Singleplayeru ale z nejakeho serveru
-
No právě že nehraju *1*
-
*14* *14* *14*
-
Občas vás dva podezřívám, že si nerozumíte nejen tady na diskuzi, ale taky v posteli.
-
v industrialcraftu máš všemožný kabely(cínový,železný,zlatý + různá izolace) transformatory zásobníky elektřiny.... dá to taky práci sestavit to tak aby jsi měl co nejmenší ztráty přepravovat tam kde je to možné menší obnosy s menšími ztrátami aj..
-
Skryté pístové dveře jedině s velikostí 5x5! *1*
-
to jo.. ono tam udělat skryté pistonové dveře s vysuvnyma schodama.. někdy zabere nakej ten čas dělání obvodů a časování.. *1*
-
V minecraftu si zase třeba můžeš vyzkoušet elektroniku, logická hradla aj.