-
Ehm, a není Minecraft to samé? Fantazii si rozvineš a programovat se můžeš naučit taky (mody), tak v čem je problém?
-
mojangu už jsem přestal věřit, že vůbec někdy bude minecraft nenáročná hra, jsou prostě po této stránce nechopní a hra je čím dál hůž optimalizovaná, teda na PC, na konzolích to nebude určitě jinak, zkusit by to šlo v oblasti s mnoha kostkama jako velkoměsto atd
-
Tak proc to hrajes na Xsrotech?
-
Já si to chtěl koupit jen do chvíle, než jsem si vyzkoušel způsob ,,craftování", tím jak je to tam všechno předpřipravené, to ztratilo svoje kouzlo *9*
-
Já nevím jak vy ale já si ze svým industrialcraftem, buildcraftem,railcraftem, betterdungeons a redpower vystačím naprosto.. a vytváření kombinací v nuclearním reaktoru plus kombinování energetické sítě základny a automatizovanou výrobou je naprosto geniální záležitost..
-
jeste jsem se chtel zeptat jestli neplanuje slecna z redakce zrecenzovat treba: Emilka Holubova: Montezunuv poklad *4*
-
To si raději budu stavět LEGO vypadá to lépe a člověk si rozvine fantazii případně vyzkouší programování (v případě LEGO mindstorms)
-
LOL, u must be joking, let's read it! *1*
EDIT: "Jediná chybička, kterou jsem ve hře pro dva zaregistrovala, je občasné sekání, které hru provází ve chvíli, kdy začne pršet a obě postavy jsou pohromadě. Jakmile vyjde sluníčko, problém se vytratí." *5* -
Tak tak. *14*
-
Tak tohle beru jako čistou ironii.Což taky určitě je *15* Máš plus
-
Nevim jesli jsi necetl recenzi ale je tam napsan ze hra se kouse když prsi a kdyz vyleze slunce je to ok, kdyby tam byl problem se sekanim tak by to tam urcite zminili, nemyslis?
-
konecne hra ktera vytezila z vykonu x360 maximum a nastavila latku pro dalsi xbox only tituly *5*
kam se hrabe grafika konzolovy verze BF3 a Crysis 2 *14* -
oh you
-
ono sa na tých kockách dá aj niečo "osekať"? :D :D
(just a joke :D) -
Asi vůbec, protože je hra prej extrémně osekaná.
-
V recenzi mi chybí zcela zásadní informace: Jede hra plynule? Jak moc se konzole přehřívá?