Přejít na výpis diskuzí
Minimální HW požadavky Black Ops 2 - na WinXP si nezahrajete
3.9.2012 | Petr Poláček
105 příspěvků
-
Jo jo taky nevim jakou si z těch stovek 64bit aplikací vybrat, ale když už si vyberu tak valim bulvy jak to na těch 64bit valí, je to o tolik lepší než trapnejch 32bit, že fakt nechápu jak někdo může používat XP.
-
A bude tam i jiná zbraň, než plamenomet? Podle screenu to zatím moc nevypadá. Třeba v nějakým nadcházejícím DLC *1*
-
Windows XP, jo to byly legendární systémy, ale před pár lety, teď je tu Windows 7, který se mi zamlouvá o něco více a hlavně jeho 64-bitová verze je super, né jako u XPček. Pokrok je pokrok, kdo se nechce přizpůsobit, bude to mít těžké. *4*
-
Kdyby ms dal k dispozici dx11 na xp, tak mu na nich spousta hracu zustane a nove windows by se prosazovaly daleko hur. Je to umele vytvorena potreba a ja tuhle hru s microsoftem nehraju.
Me ale hry na konzoli bavi vic nez na kompu, nic me nenuti je hrat na konzoli, je to ma dobrovolna volba, protoze mi konzole poskytuje lepsi herni zazitek. -
Včetně tebe že? *15*
-
Plus upoutávka na další inovativní díl... *15*
-
hele okradas akorat sam sebe a to o lepsi a to mnohem podporu multimedii, spravu vice monitoru, novej dx a plno dobrejch veci. Na W7 muze nadavat jenom imbecil. W7 bych prirovnal prave k XP je to jeho zdatny nastupce. S W8 to bude divocina ma prilis novinek a hlavne diky W7 neni moc potreba... To pockam zase na lichej W9...
-
Jestli neumíš číst, doporučoval bych se vrátit do školy, svojim chabým humorem totiž nikoho neoslníš tak bych pracoval na tom vzdělání
-
x-co?? *3* *1* *1* *1*
-
No pánbůh zaplať, xp už je opravdu za zenitem to nemůže nikdo říct, že není.A přechod na W7 není vlastně žádná změna.Až na to, že stále nevidím jak na xp chyba neodesílat *1* *1*
-
Ale furt má ten render engin chyby, třeba sacred se mi "posekává", něco jako imput lag, stejně tak ostatní hry sem tam *10*
-
Já asi taky.... to že tam nebudou průhledný okna to celé zabili.
-
upgraduju až na win 9...betaverze mě nezajmaj *1*
-
Mě zatim na XP běží všecko co jsem chtěl a kvuli novýmu CoD se určitě nerozpláču ani nezměnim systém...
-
Nebo Win8.
-
Tento rok vyšlo 5 her, co nejedou na XP? ten zbytek na nich jede. Nějak ti to pokulhává. A pokud vím, tak i nové hry vycházejí na XP;)
-
XP je uz mrtvej system, ten kdo ho jeste pouziva ma na vyber nehrat nove hry nebo prejit na vyssi verzi tedy Win7 ;-) . *15*
-
že je to hejtr a chodí sem jako zbytek tupohlavů špinit hru která je tak hrozně nezajímá že nám to maj potřebu furt cpát *7*
-
Jenom btw. Win8 už nějakou dobu provozuju a z hráčskýho hlediska je to srovnatelnej systém s Win7, některý hry fungují dokonce o něco líp (třeba takovej Starcraft 1 :)).
-
Není lepší počkat na Win8 a přejít přímo, když už člověk řeší přechod XP -> něco?