Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Poslední díl, který jsem dohrál, byl CoD 2. A už ten mě bavil asi tak napůl oproti CoD a UO. Takže mi je upřímně jedno, na jakém systému to nepojede. Hraní takových blbostí nechávám nsa "jiné" osoby.
  • Veskoslav
    Kaj?:) Ale ne tak hrozné, ne?:-P

A pokud narážíš na mílit se a oběvovat, tak jsou to příklady chyb kolegy předtím, nikoliv moje;)
  • Veskoslav
    XP mají v současné době cca 35-37%, Vista něco přes 7% a zbytek má W7. Jedná se ale pouze o osobní pc.
  • Robotron3
    Vždyť ty tam máš taky chyby ;)
  • A ono pokud se nepletu tak vše co šlape bez problému na konzolích(tedy na dx9-kách)by v pohodě fungovalo i na Xp-čkách jedná se spíše o lenost vývojářů-přitom Xp-čka jsou co vím stále nejrozšířenějším OS...
  • Jazz
    Tam je copak něco jinýho ? *8*
  • Veskoslav
    Jak někdo v jednom příspěvku může naflákat tak dvě otřesné hrubky jako oběvovat (není od slova obědvat, ale objevovat) a nemílím se (učivo 3. stupně ZŠ). Sám mnohdy píšu jak prase a nemám moc rád, když někdo řeší češtinu, ale tohle mě praštilo mezi oči jako středně velké, válečné kladivo.
  • K čemu?
  • nejde ani tak o nároky jako spíš, že nemám zájem hrát hry tohoto typu. *1*
  • Ono her jež už nepodporují windows xp se v poslední době začíná oběvovat (a bude oběvovat) více,vedle třetího battlefieldu či Just cause 2 to byli v poslední době třeba sleeping dogs,a pokud se nemílím tak ani Dishonored už na xpčkách nepoběží(a nepoběží dokonce ani na 32 bitových systémech).
  • Veskoslav
    Ty nemáš SP3?:-D
  • Oni aktualizace někdy byly potřeba krom SP 2 ?
  • Veskoslav
    Mě se to nevyplatí ani s Win7:)
  • GlaDOS
    Nedokáží engine pořádně překopat nebo udělat nový, takže takhle uměle šroubují požadavky, aby se neřeklo... Vsadím se, že CoD by klidně mohlo ještě několik let fungovat na XPčkách dál bez problémů s DX9. Naštěstí tohle není hra, která by mě zajímala.
  • Musi se zase ale uznat, ze na rozdil od Infinity ward (nebo jeho zbytku) aspon neco udelali a je tam nastaveni max fps, FOV a dalsi veci spolu s tema serverama, i kdyz je to nakonec prd platny protoze ta hratelnost nic moc...
  • Robotron3
    Pravděpodobně technická záležitost. Když postaví nějaké nové efekty na nových knihovnách DirectX 11, tak to samé by museli ještě udělat pro starší DirectX a složitěji. Takže předpokládám jednoduchá práce navíc, kterou když si spočítají se statistikami, kdo má ještě XP, tak se rozhodnou, že se jim to už nevyplatí.
  • Veskoslav
    Zdroj?

P.S: Mám XP+ kartu s podpoou Dx 11 a i Win7 s podporou Dx 11. Nebo sis naivně myslel, že ti co mají XP nemají nové a výkonné grafické karty?
  • Veskoslav
    Stejně zvláštní. Grafika pořád stejná, hratelnost pořád stejná. Ale "změní" nemožnost XP. Jaký je vlastně důvod nepodpory XP ( a neberu to, že XP je "mrtvé", to umře až 8.4.2014, protože až tehdy mu přestanou chodit aktalizace)
  • Na Steamu ma XP 17% lidi, a 86% ma dx10 a dx11 (win7/Vista + dx10/11 grafika)...
  • Veskoslav
    Jo? A kolik těch her ze současných není na XP a skutečně za to stojí, aby si člověk kvůli tomu pořizoval Win 7(mám obojí)? A kupodivu je ještě zvláštnější, že spousta lidí z absolutní hráčské špičky jede na XP? A to, že neumíš rozjet Linux či jinou modifikaci? No ono je to trochu "blbům" vzdorné a člověk se musí i snažit. Není to o tom, že narveš DVD do mechaniky a můžeš si jít dát cigárko.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit