Přejít na výpis diskuzí
Minimální HW požadavky Black Ops 2 - na WinXP si nezahrajete
3.9.2012 | Petr Poláček
105 příspěvků
-
Zajimavy ze tohle je umely tlaceni, ale za konzole by ses do krve bil. Jak se investice 6 tisic do kalkulacky strasne vyplati i kdyz by ty hry v pohode jely na kompu. *15*
-
To je pravda. Koupil jsem si ten nejopevovanejsi dil na steamu za 5€ a neoslovilo me to.
-
kazdopadne zrovna ty a podobni by si ten COD v zadnem pripade nekoupili takze vyvojarum je uplne jedno ze si ho i nezahrajete *5*
-
Tentokrat opravdu nenapsal troll comment, Black Ops mělo velke problemy s FPS, myslim že šlo o nějaky memory leak nebo ja nevim, než to opatchovali tak se to strašně sekalo. I po několikatem patchi to šlo mnohem meně plynule než MW3.
Anyway, k těm XPčkam, pokud mam alespoň C2D 64bit procesor a 8800GT ekvivalentní, je prasarna nemit Visa/W7 a fungovat na deset let starem systemu bez podpory jen z nějaky sentimentality nebo ja nevim. -
Takže nevíš o CoD sérii nic (cod 2 - je sakra stará záležitost) a potřeboval si nám to sdělit? Nebo co si máme z tvého příspěvku vzít?
-
nevěřím jim nic...asi jako tobě
-
Ten jejich engine je jedna velka zahada. V Black ops jsem nedostal ani 20 FPS na lepsim stroji nez je psano v min. pozadavcich a MW3 jsem dokonce na horsim rozjel na maximum. Neverte tem hlupakum nic. V Tryarchu (nebo jak se to studio pise) maji nejakej doje**nou verzi toho jejich slavnyho enginu *16*
-
lmao
-
Mas pravdu, priznavam chybu a Veskoslavovi se omlouvam.
-
Spoustu neco jineho je tam.
-
Otazka je, co kdo povazuje za uzivatelskou privetivost. Windows jsou obcas zlata klec. Treba umyslna nepodpora dx11 na xp moc uzivatelsky privetiva neni.
-
Kolego, to chce mozek, než něco začnete hrotit. Proč asi Veskoslav napsal "milit se" ? No, přece ze stejného důvodu jako "oběvovat".
-
Já bych neřekl, že jde o lenost. určitě i MS tlačí na velké vývojáře aby přešli od Xp. A vzhledem k tomu, že prim už dnes drží W7 tak asi dost vývojářů podlehne.
Ale jednu věc sem nikdy nepochopil ... pokud někdo má DX11 kartu proč k ní nemá DX11 OS? Já osobně nevidím v tom mít XP na novém PC žádnou výhodu. -
Nezapomeň minimálně půl hodiny titulků.
-
Vubec mi nevadi, ze si cod nezahraju, nova windows na stary pocitac kupovat nehodlam a novy pocitac nepotrebuji. Stejne by dx11 mohlo byt i na xp, kdyby microsoft sve ovecky umele netlacil do sveho noveho produktu.
-
Jak nekdo muze nekoho poucovat o cestine a napsat "milit se"? LOL
-
Rády ho mají ty necelá dvě procenta které Linux používají. 98% procent ho rádo mít nechce a nemělo. *4*
-
Kvůli bezpečnosti.
-
? Pisu, zde XP ma cca 17% a ti to nerozjedou, naopak cca 86% ma prave kombinaci 7cek/Visty a grafiky s alespon dx10 (dohromady by to melo teda dat 100 nebo min procet, ale to nema cenu resit).
Proc bych si mel na zaklade tohohle myslet, ze lidi s XP nemaji dobry grafiky? *4*
Zdroj je myslim jasnej: http://store.steampowered.com/hwsurvey -
Já se hlásím jako druhý. Dnes máš blbej den. *4*