Přejít na výpis diskuzí
Mod upravující boj v Zaklínač 2 vyšel i s češtinou
24.6.2013 | Aleš Smutný
50 příspěvků
-
Doufám, že brzo opraví chyby na které si lidi stěžují. Někdo tam psal o zamrznutí v určité situace a také, že nejde dokončit tuturiál protože je změněn systém krytí.
-
klik, tá, dá, klik, tá, dá, klik, tá dá, klik, tá dá. viva la taktika!
-
Super .. nedávno sem koupil W2 na steamu ve slevě tak si to zahraju s modem ... *4*
-
Boj v jedničce byl všechno jen ne taktický...
-
Mně se víc líbil ten styl v jedničce. Nebo ta spartakiáda s těma kotulama ve dvojce nic moc. Ale mně se celkově dvojka moc nelíbila, snad bude trojka lepší.
-
Vzhledem k tomu ze diky tomuhle modu nejsou zkusenosti za zabijeni potvor, bude lepsi nechat to jak to je:)
-
Mě byl taky sympatičtější bojový systém z jedničky a vypadá to, že v Zaklínači 3 by to mělo být něco mezi 1 a 2, takže uvidíme *4*
-
Mne sa celkovo páči viac štýl z dvojky - ten z jednotky mi viac pripomínal skoro až QTE štýl (okrem teda najvyššej obtiažnosti), ale to, že bol rozdelený na tri fázy, to bolo fajn.. ale štýl v dvojke je zase bližší tomu, ako by mal zaklínač - a hlavne Geralt - bojovať.. teda okrem tých kotúľov :D ale v tomto móde ten kotúľ vystriedala pirueta a to je veľmi fajnová zmena.. inak nová verzia tohto módu vyjde podľa všetkého tento týždeň, kde budú odstránené niektoré chyby čo sa vyskytli v prvej verzii a upravuje zase dosť vecí a aj čeština bude musieť byť upravená kvôli tomu
-
Co se týče stylu boje, víc se mi líbil trojfázový z jedničky. Bylo to taktičtější a variabilnější. Dvojka vsadila na rychlost a větší plynulost, ale jelikož se to též povedlo, a některá RPG mají ještě horší ztvárnění, nebylo to nic, za co bych strhával body dolů. Komunita to zase vezme za dobrý konec, věřím že někdo vytvoří megalomanský obsah s dalšími prvky. A češtinu u takto rozsáhlého RPG vítám. Ale na polský dabing nesahejte :)
-
S modem je to teda o poznání lepší. Ne že by na normálním bojovém systému bylo něco špatného...