Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taky se mi zdá. Ale tak časem se to snad zlepěí. Tohle jsou nějaký první pokusy. Pozitivně vidim hlacně to že maj modeři chuť s tím něco dělat.
  • Dík neznal jsme. Ten Assasin vypadá skvěle. Je někde seznam jaký hry upravuje nebo se dlá pro každou speciální verze?
  • Po Brothers in Arms Hells Highway další zmařené dítko Gearboxu *4*
  • třeba ten kdo má starší pc na hry a v té době si kupoval grafiku která má DX10 (třeba jako já a upgrade pc bych mohl jedině udělat tak za vlast. A nikdo neřiká že se hry hrajou jenom na hernich pc,tak tvoje otazka postrádá smysl.
  • Koho tohle zajímá, když máme konečně System Shock 2
  • Pardon, ještě dodávám odkaz: http://www.moddb.com/mods/colourcorrection-i.
  • hmm nechapu proc udelali DX10 mod kdyz mohli rovnou DX11 mod kde dneska nema na hernim pc DX11 grafiku?
  • Samotný SweetFX není nic nového, byl vytvořený už dřív spíš jako univerzální mod, co jde použít do většiny her. Reálné barvy sice nevytváří, ale zato vylepšuje atmosféru a celkově ztmavuje prostředí (většina současný her je bohužel dost přesvětlená a to včetně nocí). Osobně mám ale radši ENB series mody - jsou méně náročné a jdou snadno individuálně nakonfigurovat (viz např. , jde do většiny her, ale naneštěstí jde použít pouze při DX9 režimu). *9* *16*
  • Presne, a vubec bych to nenazyval modovanim. To jenom nekdo vzal SweetFX a v .ini prepsal par hodnot co meni barvy, ani poradne nevedel co dela protoze to vypada strasne presaturovane.
  • Jo tak takhle to mělo vypadat.. Tak to je teda nářez.. takhle to skurvit to se jen tak nevidí.. Třeba to je nějakej forek pro piráty.
  • kubi-wan
    To já zas myslim, že když brokovnicí sejmu aliení kebuli metr ode mě, určitě mě kyselina ubere. Jinak si takovej pokles zdraví nedovedu představit.
  • Ano dal som si oba dva a konečne to vyzera ako hra so sučastnosti-SKUSTE
  • Ja som ta pochopil, len som to chcel spravit vtipnejsim, ale zrejme to nevyslo :P
  • no právě
  • ucho
    http://www.youtube.com/watch?v=6lGXDM3LGnk
  • Fyzika?! Kde? Ja som tam ziadnu nevidel...
    :\
  • Original se mi libi vic. Ten upraveny obrazek je prepaleny, jako kdyz fotoamater upravuje fotky.
  • No já jej právě aplikoval a je pravda, že ty barvy působí špetku podivně. Jsou takové, abych tak řekl, přelité :D. Ovšem na druhou stranu je to lepší, než nic. Navíc nikde není psáno, že je to jediné modování, že již další nebudou. Podle mého se to ještě bude zlepšovat ;). Ovšem abych to do té dobry nedohrál :D:D.
    Jinak pravda no - fan-modeři to dělají ve svém volném čase "for free". Ale zase díky nim tu dnes máme k mnoha titulům různé doplňky :).
  • Co sa vám nelíbí na tý grafice, mě příjde fajn.. jako Doom3.. Ale ta fyzika je na houno..
  • Bol citovany skoro pri kazdej recenzii :D A jeho zrejme teraz nikto nedostane pred kameru.
    To klamanie zakaznika povazujem za jednu z najhorsich moznych praktik v ramci zvysenia predaja. Nechapem ako im to furt moze prejst.
    A ten jeho usmev...zotrel by som mu ho kebyze ho poznam.
    Co je najkrajsie na tom celom, ze teraz sa k tej hre nechce priznat nikto zo zucastnenych. Vyvoj hry kazdy zvaluje na druheho :D Cista komedia, presnejsie cierny humor :)
    Rovnako sa mi pacil ten worldwide rage na gearbox. Ty snad nevysli od vtedy ani z bunkrov :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit