Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ale hrani ti za to stoji? :) takhel muzes spojit prijemne s uzitecnym... vzdelavat se dva v kazdem veku..
  • Lurok
    Nechapu jak nekdo todle muze napsat ! Kotor jak jednicka tak dvojka jsou jedny z nejuzasnejsich RPG.
  • Tak tak, Final Fantasy 7 - lehke zaklady angliny a cumel sem na to jak puk. Holt nezbejvalo nez vzit slovnik a jet... Ted mam za sebou FCE a pristi rok pujdu do CAE...
  • A vůbec, jak může někdo dát "líbí se mi" tomuhle hovnu?
  • Shaker
    nahoda je blbec, jednou to nechas nekde v dosahu a mas po zizalkach a pak mas doma zbytecne 2 krabice od kotoru a dalsich veci... proste digitalni distribuce setri misto. Driv sem steam nesnasel, ale pak sem nainstaloval origin a steam je pro me najednou sympatickej
  • jako malej když sem na to měl ještě čas tak se si to byl taky ochoten překládat ale teď mi to za to teda nestojí
  • fizola
    Velmi chválim tento prístup, mal som to podobne a došlo to tak daleko že som skončil vyšku a od septembra začinam ako učitel angličtiny :D :D :D
  • Tak pozerám, že nejakí nadšenci sa pustili do ultimátneho módu na RC s názvom Republic commando 2
    http://republiccommando2.com/
    Otázne je len, kedy im to Lucasi zatrhnú.... *13*
  • Nechci rypat ale s takovym pristupem to daleko nedotahnes. Jen pro inspiraci..zacinal jsem jako malej s hrama a nic jineho nez anglina nebyla. Nezbyvalo nez vzit slovnik a sam se u tech her ucit...za chvili jsem bez nejake jine potreby rozumel vsem anglickym hram...Staci kdyz premuzes lenost...pomuze ti to nejen v hrani ale i v zivote ;)
  • Meiton
    Jednička byla perfektní hra (oproti dvojce měla pro mě osobně největší výhodu v zápletce s Revanem) ale i přesto bych dvojku nijak neznehodnocoval, byla taky výborná, a oba dva KOTORy jsou hry, které řadím do svých TOP, takže nevím, v čem pro tebe byla dvojka "s h i t" ?
  • Nově vydaná http://www.amazon.com/Star-Wars-Knights-Republic-Bundle-Pack/dp/B00784HHUM/ NPKC?
  • Black_Hand
    jako jo, ja jsem taky trochu rozmazleny tim, ze ze steamu stahnu hru rychleji, nez vyhrabu dvd a nainstaluju z nej hru, ale opravdu neni misto, kam jde schovat krabicka? to se mi nechce verit.
  • MishKonn
    http://captionsearch.com/pix/thumb/pijobf4e8h-t.jpg
  • sleepless
    Jednak mam doma poziracku krabic vcetne obsahu, ale hlavne chci digitalni kopii, abych to nemusel instalovat z DVD, mel to pristupny vsude a neubiral si omezeny zivotni prostor dalsim kusem kartonu :)
  • Třeba dvojka na Steamu není, protože to je s h i t ? *7*
    Jako devadesát procent druhých dílů, kteří nedělají původní tvůrci...
  • škoda že s mojí úrovní angličtiny si to nezahraji :(
  • Tak hlavně žes to pochopil ;)
  • jj proto se ted jiz vetsinou vracim ke starsim hram, ktere ikdyz sou dnes graficky zastarale dokazi porad chytnout pribehem :D
  • Black_Hand
    1) tak zas tolik nestoji. 2) proc ji neschovat hluboko do supliku nebo nejak vysoko dopryc? knihy snad petr doma ma :).
  • Shaker
    protoze ma doma poziracku DVDcek... Cpt. Obvious out!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit