Přejít na výpis diskuzí
Modern Warfare 3 je venku, ale kde je naše recenze?!
8.11.2011 | Petr Poláček
338 příspěvků
-
Ten hate na metacritic je neskutocny,hateri z internetovych diskusii spojili svoje sili a ide im to teda dobre. :)
-
-
No jistě, celé je to organizované spiknutí. A za drátky v pozadí tahá Majestic 12, Bilderberg Group a Jan Tleskač. *1*
-
To víš, jméno Leoš Mareš nenávidí půlka zeměkoule.... *3* *1*
-
-
Já očekávám ryzí 10-ku od veselé kopy Smutného, 9 při videorecenzi od maestra Grygara (ale pouze slovně, na konci stvrdí 10-ku) a 8 dostane DLCčko, exkluzivně zrecenzované samotným bossem Poláčkem... *5*
Kdyby se snad někdo ptal proč, odpověď je jednoduchá - stačí se podívat na hry z posledních dvou měsíců (případně tří, začněte Duzexem) a vypočítat si z recenzí průměrné hodnocení (případně můžete aplikovat pokročilejší statistické nástroje) pro objasnění, na co narážím. *3* -
-
Hele ty trole, jak dlouho hraješ hry? Půl roku, tři měsíce?
Asi ano, protože jinak by jsi věděl, že ty nejazjímavější hry téměř vždy vycházejí teď na podzim. Důvodů je hodně, počasí více svádí k tomu sedět doma a hrát, blíží se vánoce a tak dále. Tak či tak je jen málo her, které mají nějaké velké aspirace a vycházejí jindy, než právě na podzim. Čili ano, hry v létě mají obecně nižší hodnocení než na podzim, ale rozhodně to není tím, že by vycházely hry pořád stejně kvalitní.
Teď je těch super her prostě víc. Sledovat trochu scénu, víš to. -
Tak za prvé, redaktoři Games.cz dávají hře vždy jednu a tu samou známku - dostane-li od Smutného 8, dostane ji i od Grygara.
Za druhé, kecáš kraviny. Najdu ti tu spoustu recenzí, v nichž má hra hodnocení 5 či 6 a tuším, že některé pocházejí i od pana Smutného. Takže se prosím tě na ten trolling vykašli. -
-
1) Přečti si, co jsem napsal a můžeme se dostat k druhému odstavci tvé statě.
2) Přečti si, co jsem napsal a můžeme vynechat z diskuze i tuto tvoji výtku - hovořil jsem o průměru. -
-
Myslím, že všichni, co v poslední době třeba jenom nahlédli do diskuzí, pochopili, že se ti nelíbí úroveň zdejších recenzí, příliš benevolentní číselná hodnocení a korupce v řadách místních recenzentů. Otázka zní: Jak dlouho to do nás ještě budeš hučet?
-
-
Dnes již končím, přeji dobrou noc! *3*
-
-
Za to Ti osobně dávám bod a jdu o tom snít! *14*
-
Škoda že nejsi medvěd... *2*
-
-
-
-
-
Kecat to by ti šlo... *6*
-
-
No jak uz tady nekdo psal COD je asi nejnenáviděnější hra historie...i kdyby byla tahle hra bombastická mega brutální pecka na metacrit. by měla stejně 50procent:D
Hra je to ale nicméně kvalitní a všichni kdo si jí kupují přesně vědí co čekat- lineární naskriptovaný singl a MP jako kdyby někdo zkřížil Quake a counter strike...
Dalo by se i říct že COD je takovým obětním beránkem dněšního zjednodušování her(nejsem na drogách jenom jsem nevěděl jak to smysluplně napsat :-D) -
-
mě spíš přijde jako nejpřecenovanější
-
-
To je v pohodě. Klidně sem hoďte z archivu recenzi na MW2, on to stejně nikdo nepozná *1*
-
http://www.youtube.com/watch?v=4tPNUhtOVLM
Je to teda pro ty co vladnou anglictinou, ale je fajn se na to podivat. Jsou to takove prvni dojmy jednoho popularniho chlapika na YouTube.. trva to 45min, takze u toho nevydrzi asi uplne kazdy, ale dozvite se hodne "zajimaveho" infa. -
-
No, stačilo mi se podívat na prvních pár minut videa a to bych blil, ten FOV je opravdu hnus největší... jak to může někdo hrát?
-
TB si obvykle skrupule fakt nebere *5*
-
Tohle by si měl poslechnout recenzent Games.cz, ale silně pochybuju, že se to stane. Pak by asi měl problém dát tomu aspoň osmičku. *3* Já strhávám body už jen za to, že sprostě vykrádají starší díly (jako že i budovy! to je fakt výsměch). Na metacritics propastný rozdíl mezi názory hráčů a recenzentů, od Games.cz čekám aspoň osmičku, jak taky jinak. *3*
-
-
Přesunuto nahoru pro lepší viditelnost *3*
-
-
To si ale vyspoileruju půlku hry *13*
-
-
Tak to je jenom z multiplayerove slozky.. sem tam zapomel dopsat. *8*
-
-
-
Pokud by jste meli potrebu napsat ze v porovnani s BF3 zbrane v MW3 pusobi intuitivne a prirozene a ty v BF3 tak nejak "podivne poskakuji" tak prosim zvolte jine slovni obraty protoze presne takto to pojmenoval Eurogamer a cist to podruhe by me zrejme nadobro rozsekalo.
Jinak volbu PC verze chvalim a jsem na recenzi naramne zvedavy. -
-
Prave ze battlefield ma realne zbrane,ty pohyby zbrani jsou zkutecne to ze zbran pri automatu skace na horu je uplne normalni a ty zvuky zbrani jsou nepopsatelne realisticke
-
-
veď to je práve ten paradox...
-
-
jj tá recenzia stojí za prečítanie *1*
-
-
Lol jednou píšeš jako Goodlike, pak zase jako handman aneb jak je krásné míti anonymní komentáře na GAMES *1* *1* *1*
-
-
asi tak....
-
-
Singlplayer vypada moc pekne. Multiplayer pro me fail jak cip tak male mapy az jsem se lekl jsem 20ty lvl ale zustanu u Battlefieldu.... Black Ops je podle me mnohem lepsi ale kazdeho bavi to co ho bavi ale tohle jsem necekal myslel jsem ze se chcou rovnat BF ale rozhodne se nerovnaji :D
-
-
no podle ohasu na zahranicnich forech se rovnaji az moc...a podle me jsou mapy mnohem vetsi nez v BO...
-
-
Aha tak to jsem ted asi hral neco jineho nez ty protoze domination mapy byli velke tak asi jako jeden a pul Shipmentu z cod 4 vlajky tak20-30 kroku od sebe :D
-
-
j vypada to tak, radsi si priste precti lip nazev hry...
-
-
Je to fail proste strasny dal jsem tomu sanci ale je to crap crap crap mluvim o mp.... zachvilku to bude plne cheatovacich deti spis me pripada jako by jsi to jeste ani nehral protoze jsem nato zustal cumet s otevrenou drzkou ale ne diky udivu... je to muj nazor a ja si rozhodne nic nenalhavam hral jsem vsechny cod ale po black ops je tohle krok zpet.... a jen doufam ze DICE to Activisionu v pristich dilech jeste potvrdi protoze BF je proti tomu bozi dar a podle vseho jsi ho taky nehral :P
-
-
Srovnávat BF3 a MW3 mi přijde scestné :D. To je asi jako srovnávat ve stratergii "Heroes of Might and Magic V" a "Warcraft 3". Každá z těchto her je pro jiný okruh hráčů :-)
-
-
ved su uplne rovnake :D ako mozes zrovnavat tahovu strategiu s real time strategiou :D... BF3 a MW3 je uplne ten isty styl hry len s inym pribehom v SP a inou firmou ale ide o ten isty styl hrania cize urcite by sa mali porovnavat
-
Hlavne je jedna tahova, druha real-time... Jsou to uplne odlisne zanry her. Za to CoD i BF sou fps, srovnavat by se meli.
-
-
-
-
-
Naprosto souhlasím s uživatelem CainPullo, ale přece jen považuji MW3 za něco lepší hru a to z několika prostých důvodů. Série CoD je tu s námi už nějakou tu dobu a já jsem měl zatím tu čest hrát každý díl, krom těch které vyšly na konzole. To samé samozřejmě platí i pro sérii BF, že jsem je měl možnost všechny hrát. Ale BF se vydal jiným směrem (vlastním). U BF mě hrozně bavil multiplayer, byla možnost vyzkoušet si různá vozidla, velikost map a tak dále. Ale singleplayer slušně řečeno stál za prd. Naopak zase u CoD byl singleplayer zábavný a dohrál jsem ho několikrát. Jenže tady se MP nedal s BF srovnávat. Takže to bylo takový 50:50. Ale postupem času se CoD vyvinul a dle mého názoru vylepšuje pořád singleplayer, sice nemá vždy nejnovější grafiku(ale zase běží na starších PC, bez problémů), ale jde mi o pocit z hraní a grafika není tak hrozná. Co se u nových CoD týče, tak Quick time eventy a skripty jsou pro mě prostě úplně něco nezapomunetelného. Příběh je pro mě prostě boží. Vždycky si to naplno užívám a doufám (trošku naivně) že tahle série nikdy neskončí. Je mi jasné že série CoD by měla spoustu co vylepšovat (zničení prostředí, možnost rozhodnutí, a troška volného pohybu). A co tedy BF, s novým BF:BC přišla nová kampaň, která se dost podobala sérii CoD, ale nebyla tak dobrá. To samé BF:BC2 - SP stojí za prd (nezábavný, nudný :( ), MP je ale zase úplně boží :) a pro mě naprostá jednička v A-čkových titulech. BF3 se podle mě "opičí" hrozně po CoD: MW (navíc má velké HW nároky). Skripty, příběh, možnost hraní za více postav, prožití smrti za hranou postavu, atd.. MP mě taky moc neoslovil vždycky raději sáhnu po BF:BC2. Je to asi věc názoru komu co víc přirostlo k srdci a každej má prostě raději něco jiného. Rozhodně BF3 nechci nějak shazovat je to dobrá hra, plná dobrých momentů, ale CoD je má pro mě víc. Takže BF3 7/10 CoD 9/10. Děkuji :)
-
-
praveze multiplayer je hlavnou pointou hier v dnesnej dobe lebo tu hru mozes hrat velmi dlho,radsej stavit na multiplayer lebo to hra kopu ludi stale ako zrobit bombasticky SP ktory je sice super ale ked prejdes kampan tak hru akurat vymazes
-
ve smes stebou souhlasim. Myslim ze MW3 ma mnohem lepsi multiplayer nez BF3, ale jak si rekl kazdyho bavi neco jinyho. Ja si nepotrebuji jezdi s autickama, ale fps akci plnou skilleru a aimu v mensim prostredim. sto lidi sto chuti, zakladny jsou obrovske na obouch stranach a rekl bych ze MW3 mozna i vetsi :D uvidime v prodejnosti o ktere uz analytici maji jasno...
-
-
Prodejně má CoD jasně navrh, na to nemusíš být analytik. Ani masivní kampaň EA nemůže ze dne na den (Chápej z roku na rok) porazit takovou značku. Jo pokud si zachovají kvalitu a příští rok bude "MoH" stát za to, tak další Battlefield (za dva roky) vs. CoD 10 tam už ty prodeje budou zajímavé.
Btw. Aim v menším prostředí a skill - Takže Cheater's komunita už tyhle non-dedicated servery opustila? Ptám se ze zvědavosti, jestli má smysl si to kupovat. MW2 a první dny MP byly peklo, které už NO MORE! -
-
hm cheaterov by som radsej neriesil, pozri si leaderboards v BF3 a uvidis :D, prvy v supporte cez 20M bodov a playgame 1h, druhy ma najviac killov a nahrate 5minut :D osobne moja prva hra v BF3 (5h od otvorenia multaku) a bol tam manik ktory mal 341 ku 0, len stal vzadu a gulky prechadzali cez stenu (mapa metro). cize cheateri si kapitola sama o sobe a budu vsade.
-
no ja hral naposled MW1 a s cheatery sem problem nemel, nejspis sem je zvladal i tak zabit :D ne vazne, myslim ze MW3 bude mit mnohem dokolanejsi ochranu jak sami vyrobci rekli. Valve bude snad lepsi nez punkbuster...
-
-
u mocneho iwnetu bylaochrana jedina a to leavnout lobby a doufat ze te to zase nenapoji s cheatrem protoze ochrana byla straslivy hnuj je to fakt parada kdyz cekas s kamarady v parte 15 minut nez ti lobby najde hrace a spusti hru a kdyz to klapne uspesne se vam spusti mapa ktera se obcas taky sekla pri nacitani a nebude tam zadny cheater tak si konecne muzes v klidku zaparit :D no a to same je ted v MW 3 .)
-
-
Chápu to že to nejde :) jen mě asi nejvíc štvou ty co hrozně vychvalujou BF3 a na CoD nadávaj. Myslím si že nebýt CoDu, tak by nikdy takovej BF3 jak ho teď známe nevznikl a SP by byl na úrovni BF: BC :)
-
-
Přesně tak :) Uvidíme jak to dopadne :)
-
-
Konzolové díly BF ani CoD si nehrál ale Singleplayer měl BF VŽDY špatný, že? Já jen, že Singl byl jen u BC2, v předchozích dílech (ne konzolových) žádný nebyl, ale budiž.
-
-
Oki, bral jsem tedy SP jako možnost zahrát si sám "de facto" mulťák, ale chápu co myslíš :)
-
-
no ja osobne bych bf singl nebral moc vazne , bf nikdy nebyl stavenej na singlu ale na multaku , jestli jsi teda predchozi battlefieldy hral tak vis o cem mluvim
-
-
Právě že vím, jen mě na BF3 mrzí jak hrozně se vydal jinou cestou oproti předchozím dílům, takovou "okopírovanější". Je to jen CoD s vylepšeními, který CoD chybí.
-
-
jsem rád, že tu taky někdo napíše realitu o BF3. já jsem BF3 naprosto zklamaný a naopak do jisté míry obdivuju COD, že si udržuje po letech svou kontinuitu. Proboha, co to je za nástupce BF2, když v BF2 jsem odehrál tisíce hodin a v BF3 se sotva orientuju? BF3 prostě až příliš uhnul. ale bylo jasný, že BF3 bude následníkem BC2 a ne BF2.
-
-
-
-
SP odehrano nějakych 54%, řekl bych že touhle dobou bych už byl na konci BO/MW2, takže kampaň je rozhodně delší. Shodou okolností jsem i někde uprostřed BF3 kampaně. A zatímco BF3 vítězí v kvalitě technického zpracování, všechno působí realističtěji od příběhu, přes zvuky, po chování zbraní... jakoby zapomněli na to hlavní... a proto u mně MW3 vítězí v zábavnosti...
Těžko říct proč. Je to asi jako s nadšením a otevřenou pusou na dokonale zpracovaný dokument o době prehistorické vč. pervektního nazvučení, CGI dinosaurů atd., a koukat na starý Jurský park nebo Cesta do pravěku, resp. jejich povedený sequel.
Zatím neposoudím MP, ale souhlasíms overall hodnocením IGN, jenž dalo stejný počet bodů MW3 i BF3, jenž v těch dílších hodnoceních byly přesně naopak. -
-
No nechci ti do toho kecat ale já ten SP zvládnul za cca. 4 hodiny a ani sem nedělal speedrun, a hrál na normal a zvládnul se i kochat 2D krajinou, takže je mi záhadou jak hraješ protože BO bylo dlouhý asi taky 4 hodiny.
-
Jinak ten HATE ohledně MW3 a flame za jakékoliv pozitivní příspěvky mi připomíná náboženské fanatiky... tihle magoři by nejradši začali upalovat lidi co mají s MW3 něco společného jako by to bylo čarodějnictví... jediné co tu ještě chybí jsou komenráře typu: musíte věřit jen v jednoho boha a tím je BF3, jinak půjdete do pekla!!!
-
-
j kolikrat to tak vypada, ale vetsinou tyhle flamy pisi jen fanousci BF3 jak si tak vsimam...malo kdy sem videl fanousky MW3 tohle delat mozna jen zridka...
-
-
no mozna to hodnoceni dali hlavne kvuly multiplayeru kde je mnohem vic aspektu, v kterych je zase BF3 pozadu. Kazda z techto her ma svoje plusy, ale u BF3 je to jen krasna grafika a MW3 zase vyborna hratelnost a plynulost multiplayeru a mnoho dalsich veci....
-
-
BF3 nemá plynulý multiplayer? Stačí jen nemít prehystorické železo, hrát na českých serverech a jedeš bez jediného lagu. Ale to bych zase zněl jako, že chci vyvolávat flame a to není pravda. Jen mě nebaví komentáře, které jsou nesmyslné a nebo nepravdivé...
-
-
trosku si pletes pojmy, pod plynulosti nemam na mysli fps, ale styl hratelnosti. Kazdej ti rekne ze ma MW jinou hratelnost tak tady neuc orla litat. BF3 betu sem hral na high takze bych pomlcel. Radsi sem koupil MW3....
-
-
Já neučím orla lítat, ale možná by se měl orel naučit vyjadřovat.
-
-
hm a ty by ses mel naucit chapat vetu tak jak je napsana a ne podle sebe...na plynulost fps bych si asi nestezoval na forum kdyz je to muj problem nemyslis?
-
-
-
-
-