Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ked to Aleš dohra mohol by mi to poslat tiez nech to skusim :D :D
    • Článek vyšel ve 20:29 takže touhle dobou už se bude psát recenze
      • rýchlik :)
  • Tak když už si dáš práci, že mi dáš mínus, tak by si mohl aspoň napsat ano či ne.
  • Akoze najviac, co na MW3 nechapem je, ze naco tam dali vobec tie dedikace, ked su unranked...
    • tam napr. pro LAN hru bez internetu? tam je ti rating celkem k nicemu kdyz chces hrat treba zapas s kamarady....
      • LoL, jasne, ked budem chciet hrat LAN s kamosmi napr. , tak budem stahovat subory na dedikac :D boze, tie si fajny trt, normalne sa to mohlo vyriesit cez lobby...Si mozem zas super vybrat vo MW3...lagujuci P2P ranked alebo nelagujuce dedikace unranked....proste demencia...Keby to dali opacne, tak pochopim, lebo vo MW2 je kopu hacknutych lobby, no comment.
        • je videt ze vubec nevis o co go :D:D kdyz je pro tebe takovej problem stahnout par malich souboru v 21st. :D radsi si bez hrat s lagama a nejlip sam se sebou...
  • Prosím, jde ve hře vypnout hudba? U Modern Warfare 2 to myslím nešlo. Děkuji.
  • Odulin
    Teď jsem od toho po 3 hodinách vstal. Naštěstí je to furt ta samá jízda, to samý vojenský divadlo, který si s chutí jednou do roka dopřeju;)
  • Tak singleplayer dohrán a co si o něm myslím? Hrůza.
    Neskutečně nadstavené a přehnané mise, které se tváří, jako by měly nějaký vyšší účel. Jedinný účel je jen likvidovat neskutečná kvanta nepřátel (a tím neskutečná opravdu myslím neskutečná).
    Praha byla otřesná, češi mluvili rusky.

Jestli BF3 singl stál za prd, tak tohle se nedá ani kvalifikovat jako funkční celek. Člověk jen lítá po zeměkouli a vraždí rusy nebo rošťáky z kambodže. Blivajs a nic víc.
    • ehm "rošťáky z kambodže"? :D
      • Holt si někdo spletl BO s MW3 stane se.
        • Myslel jsem tu milici ze slumů, ale když si potrpíš na doslovné pojetí, ok.
        • no, já BO nehrál, mě spíš pobavilo vůbec to slovní spojení. rošťáci :D
    • ficinho10
      nejses ty fanousek battlefieldu ? :-D
      • Pravě naopak, odehrál jsem všechny PC CoD díly. Battlefield jsem začal až teď od trojky.
    • tohle je styl CoD takze jestli se ti to nelibi tak to nehraj, singleplayer je vyborne udelany a kvalitnim pribehem a navaznosti...a hlavni odvetvi je stejne multiplayer.
      • Kvalitni pribeh?! Achjo...
        *8*
      • Ocelot23
        Můžeš argumentovat mnoho věcmi, ale ,,kvalitnim pribehem a navaznosti,, to fakt ne...to co ty myslíš je možná wow efekt nebo epičnost...
        • Taky si myslim, ze je pribeh kvalitni, na Soapa a spol. jsem se tesil.
          • tse... čert vem Soapa.. nejlepší válečník byl vždycky Capt. MacMillan *3*
  • To bude panečku jiná recenzička než ta tlačenková na Battlefield 3. To si někdo bude moct konečně pěkně upustit tu potlačovanou frustraci a opřít se do vděčného fackovacího panáka...
  • Serru na vsechny KYDY ze je to hnus, a DLC ci kam se to hrabe na bla bla bla......Nikdo me nemuze presvedcit to nekoupit *5* ...VIVA infinity Ward...
    • Infinity Ward uz se davno rozpadlo, tenhle novej tym jen vyuziva starej nazev. Hlavní jádro starého týmu je nyní Respawn.
      • neni pravda, na tomhle pracuje puvodni tym (krome par lidi) prve si neco zjisti a potom pis..
        • Co to meleš? Hlavní jádro týmu odešlo po sporu za Westem a Zampellou. Activision doplnil Infinity Ward o nové lidi (sami to psali, i tady to psali tak si to někde najdi) a ještě do toho zapřáhli nějaké béčkové studio jako je Sledgehammer games. K tomu jim dokonce vypomáhalo raven, treyarch a další. To že tam zůstalo pár původních lidí z toho studia nedělá Infinity Ward.
          • Hmm máš to nějaké pomotané. To, že tam ti lidé zůstali nemá na to jestli je to Infinity Ward, žádný význam. Studio je IW a bude ať už tam dělá kdokoli. (Samozřejmě vím o co jde, ale mystifikace typu "Není to IW" nemůžu nechat bez povšimnutí)
        • lol, ty si najprv zisti, ako vlastne IW vzniklo a kto tvori jeho jadro, resp. povodny tim, nez zapotis...Povodne jadro IW odislo tam, odkial povodne prislo haha
  • LTM3
    Stručně řečeno: Nezajímá!
    • tak co sem lezeš ?
  • No nic, toto bolo posledne CoD, co som kupil...Singlac som si pustil ako prvy, hned po prvej misii som to vypol..Ako pri MW2...Jedine, co je na tom dobre, su Spec OPS, to fakt s kamosom sranda...Ale multak...OMG...opat MW2...Totalny posraty chaos, prve 3 hry som si hovoril, ze super, parada, konecne ziadne lamy s granatometmy ci sniperkami...Hohoho....to bol plany poploch, staci hrat s ludmi od levelu 10 a opat chaos ako MW2..Nejak som neskusal komanda, ci ho fixli, ale vidim, ze velmi nie, nedaval som si ani tento perk a stalo sa mi opat niekolkokrat, ze ma klasicky teleportovalo...Cize sluby o tom, ako to nebude nevybalancovany chaos ako pri MW2, boli akurat BS, je to rovnaky drbnuty chaos, zas sa len sere, na kazdej mape opat x veci, za ktorymi sa kempi, opat x okien na snipovanie na kazdom rohu...Proste no comment, vyhodenych 30 eur. Som mal radsej kupit BF3.
    • tak ti treba *1* *1* *1* hlupacik naletel
      veru ze si mal radsej kupit BF3
      BF3 je obrovska hra *5*
      • s obrovskyma chybama... pane troll
    • Nemáš pravdu powerspoty (tam kde se dá kempit) jsou omezeny na minimum a když už tak jsou spoty na druhý straně u kterejch můžeš bejt ty a nebo se naučit LOS a můžeš děcka co campujou jen pwnovat, chaos no o tom bylo COD vždycky a navíc kdyby jsi to nekupoval na blind a něco si i přečetl tak bys věděl že MW3 má bejt ráj pro rushery=chaos ale i tak kdybys trochu u hry přemejšlel tak by jsi našel 1 taktiku ta se nazývá "control the engagement" a pokud bys jí dokázal využít pro svůj prospěch tak by se ti hrálo mnohem líp (a tohle neplatí jen pro COD ale i pro BF) , granátomety jsou nerfnutý a mě osobně se povedlo přežít i víc než 1 střelu která vybouchla kousek ode mě, zbraně mi přijdou celkem balancovaný sice jsem nevyzkoušel všechny jsem teprve lvl 46 ale co zatím můžu říct tak to ujde, perky jsou taky ok např: assassin (v podstatě ghost) každej se ho bál a nakonec taky v pořádku není OP, no a snipeři no holt řikali že QS se vrací takže asi tak no. Jo a ještě kdyby nějakej chytrák začal žvástat o tom jak sem COD fanboy tak prosim: battlelog.battlefield.com/bf3/user/wkryder/ můžete se podívat.
    • HH :D :D Lol, promin kamaráde ale věta " toto bolo posledne CoD, co som kupil" mě rozsekala. V kontextu s tím, že to je 8-má hra v sérii můžu říct jen: Gratz :-D :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit