Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hru hrát teda rozhodně nebudu , ale na recenzi jsem natěšený ;DDD
  • No tak, po 20tich minutach SP MW3 (BF3 SP dohrany), sa potvrdilo co som cakal a je mi uprimne do smiechu. Furt to iste dookola, ale tu je to az nechutne preskriptovane a hlavne som sa zasmial pri celkovom spracovani...uz by fakt mohli zabracovat na novom engine lebo "opakovany vtip uz nie je vtipom" ...to mohli toto kludne nazvat CoD MW "Story 3 DLC" ...lebo postavit toto oproti BF3 (co sa tyka grafickej stranky, zvukovej stranky a technickeho spracovania) tak to je lahostajnost najhrubsieho zrna a jasna arogancia voci "kupujucemu" kedze su si isti ze im to aj tak ludia budu kupovat...je mi na zvracanie kam sa tento herny priemysel ubera...a minuskujte ma klude, nejsom BF fanboy ale ked toto porovnam tak vsetci co maju viac ako 18 rokov musia uznat ze mam pravdu...
    • Po půl hodině hraní jsem si říkal to samé a dal bych tomu max 3/10, ale postupem času jsem tomu přidal, ale jinak BF u mě zvítězilo jak jsem psal pod tebou
      • No uvidim, mozno si to este dnes cez den zapnem a skusim dohrat aspon SP na polovicku. Ja som byvaly fanusik CoD, stale hovorim ze CoD 2 a CoD:MW boli najlepsie diely serie a tym to malo skoncit. Lenze sa z toho stala nechutna pracka penazi z toho isteho co sme tu mali pred par rokmi. Este MW2 malo ako taky dobry SP a docela som ho zral...ale to som nepoznal este BF3 :) ...u neho mi pride celkovy koncept tak viacej dospelejsi. Jedine co mi u BF3 chyba je tak vyrazna pribehova postava ako bol u serie MW (MacTavish, Ghost). Ale ako si napisal BF3 je stavany uz od zaciatku serie na MP a ten je podla mna bezkonkurencny.
        • re LolZ
          + + + + + + + + +
        • Naprosto s tebou souhlasím :), já jsem tu šanci tomu dal. Sice nemůžu říct, že občas mě hra doslova nenasrala *1*, ale občas se tam něco stane co tě chytí a na chvíli nepustí, hlavně pokud si hrál MW1 a MW2 *3* .
  • Za SP dávám 6,5/10, spousta scén, při kterých si řeknete to už jsem jednou viděl (a né jednou). Některé budovy použité z MW1 (popr. z CoD1), v pre-loadu byl dokonce soubor, který obsahuje error hlášky z MW2 až následný 0patch opravil na MW3.
    Možná moc hraju BF3, ale na zbraně jsem si tady nemohl zvyknout (např. full-auto ze zbraně na 200metrů s přesností 90%+) *1*, no jo já vím, CoD je arkáda a tohle tam patří *7* (nemluvě mít u sebe 630nábojů do jedné zbraně *1*).
    Grafika občas vypadala dobře, ale většinou jsem si říkal, jestli vážně hraju hru z roku 2011, prostě starý engine znátelně znát. Zvuky furt stejné (staré, občas až nepříjemné např. oproti BF3.
    AI stále "totálně debilní", několikrát se stane, že vám protivník proběhne okolo vašich spolubojuvníku do zad, aniž by se vaši spolubojovníci aspoň po něm otočili, takže s nějakým krytím nepočítejte. Pak klasické situace, že občas musíte nepřítele zabít sami, protože vaši spolubojovníci ho nemůžou zranit. Nebo jsem nepřítele oběhl a najednou nevěděl co dělat, občas si mě nevšiml, že stojím přímo u něho, ale většinou po vás střílejí všichni a na vaše spolubojovníky kašlou. - Takže se vlastně oproti min. dílům nic nezměnilo.
    Skripty jsou až moc viditelné. Nemluvě o na skriptované destrukci, někdy to byla fakt hrůza, že by to snad bylo lepší bez ní.
    Občas některé situaci (a detaily) byly až moc přehnané, bohužel kvůli spoilerům nemohu napsat *3*
    Ale abych stále nepomlouval a odůvodnil proč jsem dal teda aspoň těch 6,5 bodů. Tak je to příběh, ti kteří hráli MW1 a MW2, tak si vzpomenou (ať už pomocí videjí ve hře nebo cut-scene) na různé mise a okolnosti co se stali a nebo se dokonce na ně podívate z jiné strany.
    Ale CoD prostě jinak nemůže dopadnout jinak než, že zase zachráníte celý svět *1*
    Hra mi zabrala 4.5hodiny, což není moc, ale ani málo.
    V porovnání v SP s BF3, by u mě vyhrál v BF3 . Ano, jsem velký fanoušek BF, ale nechci srovnávat tyto 2 tituly, co se týče hratelnosti, protože jsou obě dvě odlišné a mně sedí více "realná" hra než "arkáda" typu MW3 :). Těm co to dočetli až jsem díky ;)
    • Za chyby se omlouvám, nešlo se mi přihlásit, tak je nemůžu už opravit.
      Jinak bych dodal, že v prvních 30minutách jsem té hře chtěl dát max 3/10 a po pravdě jsem tu hru znechucen vypl. Ale pak mi to nedalo a zkusil jsem znovu, sice se žádné orgie nekonaly, ale hra se u mě vyšplhala aspoň na 6,5/10
      Popř. žádost, jestli by šel můj příspěvek propojit s mým účtem. Díky
      • ja davam MW3 8/10 v singleplayeru a 9/10 v mutliplayeru btw na zahranicnich portalech dopadlo hodnoceni podobne...
        • na zahranicni portaly prdim vim co jsem videl vim co jsem hral a je to fail
      • no je to tvuj nazor a ja ti ho neberu...ale i v te jak rikas ''arkade'' je plno skilleru, ktery se skoro nedaji zabit a proste se ta hra da naucit na hodne vysokou urovni co se aimu a mysleni tyce, ja radsi budu hrat arkadu a trenovat aim a reflexy a hrat zapasy nez jezdit s autickama v BF3 a divat se na ''realnou grafiku''...a to nemluvim o obrovskem poctu turnaji a soutezi a hodnotne ceny po celem svete...
        • až na to, že tady se bavíme o SP a o MP bych raději pomlčel, jestli říkáš skill tomu, že skočíš ze střechy, uděláš 360° otočku během toho vystřelíš snipou a daš hlavu *1* *1* .
          To, že to je arkáda nemá vůbec nic společného, jestli se tam "skilleři" objevujou nebo ne. Koukni na Quake 3, s realitou to nemá nic společného a je to určitě víc o skillu než aktuální cod.
          Jestli hledáš skillery ve FPS, tak to spíš bude CS 1.6 nebo Source; CoD 1,2 (možná ještě MW1 by šla počítat); DoD atp. ale určitě to nebude aktuální CoD *3*.
          Z tvého tvrzení je vidět, že ani nevíš o čem je BF3 a jak se hraje.
          A ano, nedají se zabít > arkáda. Aim a reflexy? To potřebuješ v každě hře.
          Počet turnajů, soutěží atp. Ty si vážně tak najivní, že si myslíš, že tohle je jen o hře?
          Progaming a sponzoring/reklamy na imba vybavení bez kterého nejsi cool je propojeno už hodně dlouho (a to prostě k progamingu patří). Upřímně kdyby společnosti chtěli, tak ti prosaděj i piškvorky na progaming *3*.
  • rozhodne single je najlepší v call of duty akcia ,napätie v kuse ako film Jerry Brugaimer a michal bay ... battlefield tiež dobry single ale nie tak vybušný ako toto nečeakal som to že prekoná COD BR3 i keď graficky maju engine slabší hra je nadherná
    čo sa tyka multaku rozhodne BF 3 to nemá pochyb
  • Podľa môjho názoru v dueli medzi COD MW3 a Battlefieldom 3 vyhráva jednoznačne Battlefield. V kampani vyhráva BF len o niečo ale v MP mu to dáva riadne na frak. COD kampaň je tak strašné akčná že mi prišla až absurdná a začala ma nudiť. A ohladne MP v COD je to zase to iste zle herne loby ako bolo v COD MW2 a vlastne je to asi cele také iste. Btw zatial som hral tak 3-5 máp, a muším povedať že z mapdesifnu som bol dosť otrávený. COD Bleck ops bol všelieky MP ale mapdesigne tam bol super. Ak si nechce Activision zničiť svoju najúspešnejšiu značku, tak musi poriadne zapracovať a prísť s niečím fakt veľkým. Takže pre mňa jasná voľba ja ostávam pri BF3.
  • Naslibovali plnou p*** a nic nj z infinity ward odesli mozky a zustali tupe opice (kde je slibovany Ghost a proc musel Soap zemrit kdyz na zacatku ozivne) celou dobu je to epicke ze i Michael Bay sedi v koutu az na konec! ano konec! kazdou misi jsem doufal ale tohle je nejhorsi zakonceni serie vsech dob ! *11*
    • Co si čekal? tahle mánie se "špatnýma koncema" mě fascinuje už od finále lostu:). MW3 je blockbuster, tzn. stupidní příběh. stupidní příběh=stupidní konec. Jestli sis tohle před vydáním nespočítal, by ses nad tím měl zamyslet a do budoucnosti nad hrama přemýšlet.
  • Dáváte málo desítek, tak se nedivte, že vám herní firmy nevěří a posílají hry se spožděním *1*
  • Čau sokolíci... funguje někomu hra v Eyefinity (5040 x 1050)? Mně tedy ne, je to roztáhlé jako prase, to jsem tedy nečekal...
    • Trol.diskuzni
      Kolego, co říkají doma na nedávno schválené reformy? Především ty veřejně prospěšné práce po dvou měsících v nezaměstnanosti jsou parádní, že? *3* *5*
      • lol, pobavilo;)
  • davam BF3 za singl 6/10 za Multak 9/10 super hra COD davam za sing 8/10 ale multak velke sklamani 7/10 hraju COD od prvniho dilu BF hraju od bad company
    • Dle mě je 7/10 nadprůměr takže to nemuže být zas tak velké zklamání :D
  • pred 3 min jsem prave dohral Singlac :) nejlepsi je konec kde se houpe manik a doutnik v hube.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit