Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já osobně koupim obě hry ale jak se tady píše v multiplayeru u BF3 bude problém se spoluprácí.Jen si vemte jak dopadlo MAG,měla to být čistě týmová mp akce jenže se to jaksi časem zvrtlo a všichni tak nějak hrajou sami za sebe a pomoc týmu je spíš jen proto aby dostali víc bodů.CODko je na tom tak že kašle na to jestli budete hrát jako tým nebo jako jednotlivec ale to neznamená že to tak hrát nejde.Všechno to záleží na lidech.Já osobně nejvíc hraju BO a vždy dám dohromady partu přátel a jde se hrát a vše funguje tak jak má.
  • Kdyz by ses v takovem hangaru rozhlednul pres puskohled sniperky s 8X zoom tak v ten moment nevis kde je leva ani prava natoz abys nekoho vubec trefil. Takze tito " sniperi" v CoD me fakt nechavaji klidnym. *5*
  • "
    tak prodejnost bude, ale s hratelností už to buhužel nepohne podle mě...lidi přičuchnou k BF3 a je vystaráno :)"

"Skoro všichni se tady klaníte k BF3 a plivete na CoD (což je podle mě samozřejmě v pořádku :D ) ... ale uvědomujete si sakra, že BF3 ještě nevyšel? tak ho prosím ještě nevyzdvihujte až k nebesům...šetřete si to ;) ..."

tady prostě stačí jen CTRL+c / CTRL+V :D...... LOOOL
  • COD je pro mě mrtev. Jen píší, že už jsem na slovní spojeni "vrátí ke kořenům" alergickej *11*
  • vasekveselej
    No jak se to vezme, je to zase to stejné téma jen s jinými zeměni, takovou originalitu bych v tom neviděl :D Ale jo, singleplayer na pár večerů vydrží, hlavní tahík je pořád multi :)
  • Naběhne mezi nepřátele? Když hraju takovou hru na nejtežší obtížnost tak na nějaké nabíhání můžu zapomenout stačí několik zásahů a je konec ty jsi toho ještě asi moc nehrál že?
  • naposledy se vyměnili nože za sekery
  • No oni ti nej borci kiluji se snipama i nablizko jak nic. *4*
  • To myslíš opravdu vážně? Že CoD je král SP? A v čem teda? Nevim jak u tebe ale já chci hru která bude aspon trochu inovativní a néé Furt dokola to samé jakože koridorovka jak svině,skript na každém kroku kam se pohneš a jestli na mě má jako udělat dojem (ted myslím CoD MW 3 gameplay poslední) jízda v člunu v naprostém koridoru kde vybuchují lodě a mrakodrapy? Nebo že jako hra mi do posledního detailu řekne jak a kam mám položit bombu na ponorku atd atd *5* Nechci tady nějak vychvalovat BFko ale osobně radši pujdu a koupim si ho . *3*
  • Pete.palis
    o co ti jde??...od toho jsou diskuze...jak si každej naloží se svým komentářem je přeci jeho věc.....
  • Stajně se mi tam nejvíc líbil ten nápad konfliktu jak Korea obsadí všechny, jeden z nejlepší co doposud byl :)
  • *čím víc keců, tím je to poté horší...
  • Mohu se zeptat, kdy vývojáři takové kecy splní ? Ještě u žádné hry se nestalo aby vývojáři splnili to, co nám nafoukli to obrovského balónu, čím víc keců. Příklad Mafia2, CoD:BO atd., třeba co si pamatuji, kolem BFBC2 se nebavilo, ale je to nářezová pecka :) o BF3 se baví trochu více takže uvidíme co z toho vyjde, ale ani prodejní číslo mě nepřesvědčí o kvalitě hry :)
  • Přesně tak! Ve válce je kempení, normální věcí. Člověk si musí najít dobré místo a vytvořit takové podmínky aby byl co nejléůpe maskovaný. To samé platí i u zabezpečování jednotlivých lokací na mapě (i v reálu). Vojáci nikdy neběhají přes celé bojiště se a tam. Vždy se postupuje pomalu a když máte snipera vždy si musí najít místo aby měl přehled nad danou oblastí. Nechápu, proč lidé vždy nadávají, že někdo je kemper (a ještě k tomu u Sniperů, kteří toho ani moc dělat nemohou :D).
  • CoD4 jsem hral skoro rok,dalsi dily uz byla slabota.nejvetsi pr*el byla na ty mape v hangaru,neco jako cviciste.behat tam s brokovnici v nekolika lidech byla fakt sranda.jsem spis pro mensi mapy kde se neodstreluje :-)
  • Opět flame opět flame opět flame..... už je to přehnaně trapný :) Diskuze k COD / BF3 radši úplně vynechám... ztráta času čtení těchto......

Už ať to vyjde spolu s dalšíma hrama a můžu se místo reakcí na ret@rdovaný příspěvky začít bavit.

Komu se co líbí ať si to pořídí, nedělějte ze sebe ale idioty lidi, vždyť tohle nebere konců...
  • Rorschah
    Cod je každým dílem stejný ...
  • Jazz
    A CoD vyšlo ? *6*
  • c-z06
    Tak jestli se ti líbí styl oneman-army, tak budiž... CoD je ti jako šité na míru. Ale když si někdo chce zahrát FPS, kde záleží na možnostech celého týmu a ne jednotlivce, tak se CoD jen ušklíbne a poodejde stranou. Když chceš hrát BF sám na publicu bez přátel, tak se ani nepohneš, abys to v zápětí neschytal...
  • Rorschah
    Arma je pro tuhle COD sortu lidí uplně jiný šálek kafe .) (většinou hardcore kafe :D)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit