Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rorschah
    Skoro všichni se tady klaníte k BF3 a plivete na CoD (což je podle mě samozřejmě v pořádku :D ) ... ale uvědomujete si sakra, že BF3 ještě nevyšel? tak ho prosím ještě nevyzdvihujte až k nebesům...šetřete si to ;) ...
  • Zlatá serie Arma a její možnosti při MP ... otevřený svět s miliony možností .. tyhle rádoby válečné jakoby simulace typu MW jdou naštěstí mimo mě.
  • Nebudu tady porovnávat BF a CoD, tyto hry mají společné jen to, že jsou to válečné FPS. V ostatním se liší. Nelíbý se mi zjednodušení map, aby tě nemohly napadnout z několika směrů atd. Má to být válka a tam taky není nic zjednodušené. Opravdu nesnášim, že se furt vymlouvají na kampery, v reálu Vám taky terorista bude jen běhat po bojišti ? Ne. Bude sedět někde v baráku nebo u zídky někde u silnice, ale nebude jen běhat. Já kampery toleruju a tolik mi nevadí beru to hlavně u BO. Tam je tolik cest, že ani ten sebe lepší kamper je neuhlídá všechny a dá se lehce zlikvidovat. Sice vás párkrát dostane, ale pak je krásnej pocit, když ho vyřídíte a kdo řekne, že ne tak lže. *1* Upřímně pro mě je lehčí zabíjet kampery než rushery. Kamper sedí na místě nebo střídá několik fleků u jednoho místa, takže snáze víte kde je. Zato rusher přileti odkudkoliv. Nesnášim hráče, kteří jdou hrát třeba demolici nebo dominaci a pak nadávají, každýmu s oponentů, kteří maj úkol bránit dané pozice, když u těch pozic sedí a hlídaj. To je směšné a fakt ubohé jim nadávat. Pokud to někomu vadí tak ať si táhne na tdm. Fascinuje mě, že se zaměřují na otázku kamperů, místo toho, aby odstranily některé ujeté perky a serepetičky. Doufam, že když se takhle odkazují na cod4 tak ve hře nechají vyklánění a udělají vybalancované zbraně apod. Když vemu moderní díly série CoD bez ohledu na grafickou stránku a vezmu jen hratelnost tak je nejlepší díl CoD 4 a BO. Obě hry jsou odlišné, ale hratelně dobré. Nejsou zde kravinky jako deadstreaky, hojné využití akimba, žádnej perk na dvojnásobek dosahu nože je zde vyklánění a vybalancované perky a zbraně. A pokud chtějí mít odkaz mw3 na cod4 měli by tyhle věci respektovat a řídit se podle nich.
  • vasekveselej
    Čekání na Battlefield si krátím Homefrontem a musím říct že se to opravdu povedlo, hodně to Battlefield připomíná :)
  • vasekveselej
    Král čeho ??? všech FPS, nenech se vysmát *3*
  • vasekveselej
    V tomhle ohledu multiplayer válčení mě ohromě zaujal Homefront, ať si říká kdo chce co chce, singleplayer je slabší ale online je to plno zábavy, perfektní mapy s otevřenými prostorami alá battlefield mě sednou :)
  • a možná eště víc vdicky :D
  • přesně tak, nedá se srovnávat hra zaměřená na SP s MP klasikou...
  • nejses ty ondrejlo86? :D
  • přesně COD je absolutní špica dle mě :) BF je dobry ale jen na MP, na SP je král COD
  • Misto aby vyhazeli vsechny killstreaky a polovinu dementnich perku tak vymysli ze zjednodussi mapy aby v nich hrac nahodou nazabloudil. Pak muzou udelat jeden tunel, do nej pohazet par prekazek ktere se budou tvarit jako kryt a na kazdou stranu umistit jedno druzstvo a ten kdo se probije na druhy konec bude vitez. Hrac se nebude muset strachovat ze nevi co je za rohem ani zda ho nekdo nesejme z vyse polozeneho mista. Jako u Stalingradu, hura vpred do strany ani krok, ratata bum bac. Vzdyt valky se take vedou na prehlednych, idealne rovnych mistech kde nehrozi ze by sniper zakempil. Preji prijemnou zabavu. Ja se radeji pokusim patrat po par lidech se kterymi by se dalo hrat teamove v BF3.
  • CoD je možná tak komerční král multiplayeru, kvalitativně battlefieldu nesahá ani po kotníky. Kromě toho Infinity Ward se rozpadlo, zbyla jen hrstka, kterou doplnili úplně nový vývojáři, a na vývoji spolupracuje také Sledgehammer games, takže z toho může být úplně jiná hra. Já teda doufám že to konečně bude propadák i mezi kupujícími, Activsion si ho zaslouží.
  • Cahir
    Spíš jsem si pohrával s myšlenkou, že vývojáři by měli mít neustále "horko" pod nohama, aby se právě nedostali do fáze, kdy jen recyklují dokola to samé a jejich dílo kvalitativně upadá (viz CoD). Mělo by probíhat "zdravé" soutěžení, snaha nabídnout více než konkurence. Proto jsem hovořil o BF.

Podívej se na Bioware, pokusili se po roce vydat horkou jehlou spíchnutou hru a dostali silnej políček od komunity. Možná i Zaklínač (jestli tam teda o něm za velkou louží slyšeli...) je trochu vrátil na zem a donutil je se zamyslet nad možností, že nejsou neotřesitelnými králi RPG a že nesmí usnout na vavřínech.

Možná je celá tahle myšlenka zcestná, jelikož staví vývojáře do pozice obchodníků (alespoň že poctivých), ale minimálně se za ní skrývá fakt, že konkurenční boj nedovolí tvůrci ztratit kontakt s realitou. Teď jenom nevím, jestli je na místě srovnávat RPG a FPS komunitu. Nebo je to spíš o hardcore x casual "komunitě"?
  • jen se tu zhádejte do krve :-) je lepší blbost A nebo blbost B? Ještě nevyšla ani jedna. Jací jsou lidé v Infinity Ward a jací v Dice? Určitě nenabídnou to, co dřív.

Já zůstanu věrný Black Sands Stdio :-)
  • A wild summerfag from Bonusweb approaches!
  • to není ten důvod je to kvulí konzolím protže ovladače nemají tolik tlačítek a protože byl pc port a mapy stejně málé už nebyli potřeba , a taky ste asi nehráli bf2 to je pořád vami omivány problém s kemperami a snipery ikdyž v bf2 se hrálo naprosto fantasticky a na takovy problém jsem nenarazil *7*
  • El-Bravo
    Vrátí ke kořenům? tam se něco měnilo krom Rc autíček?
  • Takze tim v podstate rikas,ze hrac se nemusi tolik snazit,protoze zivot ho az tak moc trapit nemusi,protoze nabehne mezi nepratele a az mu nabehne BLOOD SCREEN,tak se schova a pocka az se uzdravi,AI taky slusne pocka a muze se pokracovat a porad dokola.
    Jo tak tomu rikam pokrok a opravdova vyzva.Hry ,kde clovek musel pocitat s kazdym HP co mel, aby prezil, byly tak strasne jednoduche a zastarale ze.
  • V tom že se můžeš věnovat ostatním věcem ve hře a ne se pořád starat o to kde je nějaká lékárnička. Díky tomu můžeš použít i jinou strategii postupu ve hře takovou která s lékárničkama nebyla možná.
  • rika kdo?Tohle je vec osobniho vkusu,tak se klidni s tema absolutnima vyrokama co je lepsi a kdo je kral.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit