Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já si u her chci odpočinout, to znamená, že když chci, aby moje postavička vyskočila, zmáčknu JEDNO tlačítko( jestli ctrl nebo nějakej jinej čudlík to je fuk), a nebudu skákat u PC nebo TV jako trotl jenom proto, že je to realističtější či zajímavější. On ten kinect by byl parádní, kdyby mi jenom pomáhal hrát moje hry pohodlněji, takhle se hodí jenom na občasné blbnutí s kamarády před televizí, když jsme ještě moc střízlivý na to jít blbnout před barák.
  • RakeW
    Tak hlavně je ten argument v článku trochu mimo, protože Heavy Rain rozhodně není "většina her".
  • Koukam ze zas*ana cenzura funguje i pri vkladani clanku :D
  • bohužel má pravdu, konzole zabrzdily vývoj her ( grafika ) a náročnost ovládání šla krokem zpět. viz teď mačkej čtvereček a bude animace jak jsi mu vypíchnul oko apod. Délka výdrže her šla také dolu. Díky konzolím z 3D stříleček ( až na pár vyjímek ) vymizelo vyklánění a místo toho je autoaim :). Jo je pár her který jsou náročný na ovládání na gamepadu, ale drtivá většina her šla zpět v náročnosti. PS: jako bejvalej majitel PS2 a člověk co už začínal v roce 89 na didaktiku, tento příspěvek nemyslím jako flame...
  • gamepad se hodi tak akorat na sportovni/plosinovky, zbytek se hraje lip na klavesnici s mysi (v pripade letadel/aut - joystick/volant)
  • EuroSamurai
    Nejlepší?To jaksi nedává smysl vzhledem k tomu že je dost žánrů kde má gamepad daleko lepší využití(což si sám napsal) proto bych spíš řekl, že sou na tom stejně jen se každej uplatní jinde .
  • Asi proto, ze k tomuhle musis vynalozit nejaky usili, kdezto Peta Molyneux chce, aby se ty hry hraly skoro sami :)
  • Pan_Klobouk
    Jj, ale tam byla pointa - cim vice prstu, tim mene Adidas. Respektive cim vice cudliku hra chtela, tim mensi byla pravdepodobnost, ze jde o spravnou cestu. :)

Je kazdopadne pravda, ze v tehle pasazi jsem mel ovladac na kline a vymyslel, jak na nej nalozit prsty a nezlamat si je. Skoda, ze to Molyneux nevnima jako revoluci. ;D
  • jj, neni nad klavesnici a mys. to rikam uz od dob PlayStation 1 :-) kdyz jsem kdysi videl quake 3 na ovladaci tak jsem myslel ze puknu smichy *1* konzole je pro me dodnes o trochu lepsi nez stare "Rambo hry" - http://elder-geek.com/wp-content/uploads/2011/08/rambo_tv_game_system_2.jpg *1*
  • Jj, a nejenom tam. Casto se na gamepadu musely drzet dost prapodivny kombinace cudliku, ze by si clovek ruku ukroutil :)
  • Mě už zase strašně nudí Fable hry.. Taky by to chtělo něco novýho..
  • Pan_Klobouk
    Jj, ale vychazim z ceskych realii a puvodni verze hry. Dle AHP u nas na konzolich skoro nikdo nehraje a z toho mala ma jen velmi malo lidi Move. ;D
  • Sprosté žvásty nějakýho blba s nulovou hodnotou. Nějaký zajímavější článek by nebyl ?
  • Overwatch
    Na takové ty dráty kterými proudila elektřina, jak tam byl Ethan, tam bylo tuším potřeba skoro všech prstů, jestli si to dobře pamatuju :)
  • Molyneux je skvělej vizionář, horší už to je s převedením jeho nápadů do reality.
  • Ne kdyzs to hral s move ;)
  • Pan_Klobouk
    BTW "Většina her se podle Molyneuxe hraje pouze palcem a ukazováčkem, což je málo. Hrál tvůrce Fable vůbec Heavy Rain? Tam jste si mohli ruce ukroutit, abyste podlezli pod nějakým drátem."

Ano, bylo potreba palce a ukazovacku, aby hrac podlezl pod dratem.
  • Pan_Klobouk
    Tak nejak, podle Molyneuxe je "revolucni" Kinect, kdy se hra hraje sama a hrac jen kouka. ;)
  • Ovladani se nikam neposunulo. Jako zacinajici PCckar, ktery pak presel na konzole, aby si zvykl na gamepad a pak dokonce i blbnul s move ovladacem pri pingpongu a hazeni talirem, tak muzu rict, ze klasicka klavesnice a mys, i kdyz nebyly zamysleny jako herni ovladace, bylo, je a bude nejlepsi ovladani her :) (jasne, ne na vsechno, ale jo :)
  • To říká pan "OMG revoluční ovládání jedním tlačítkem!" ? *1*

Molyneaux už by měl sebrat všechny prachy co narýžoval na vyhypovaných kravinách a zmizet někde v Jižní Americe...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit