Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DeDy
    To Veskoslav: Na základě článku o tom, že je Wizardry 8 na GOGu, jsem neodolal a pořídil si tuhle hru. Nechápu jak mě ta hra mohla minout. Grafika je i na 12 let starou hru přímo hnusná (porovnání s např. BF 1942 z téhož roku), ale ta atmosféra, zábava, příběh a hlavně propracovanost jsou úžasné. K jádru věci. V době vydání ta hra byla AAA titul, dnes by tu grafiku udělali tři lidé (grafik, animátor a modelář), možná i dva. Nesouhlasím s tím, že pěkná grafika ovlivňuje hratelnost a hodnocení.
  • InfidelBro
    Zdegenerovaná hráčská mládež si opět stěžuje na videoHRY, yeeeey.
  • Fuck Mainstream! Viva Indie !
  • MidnighT91
    Miluju indie scénu, teď hraju Dust An Elysian Tail a je to paráda. Každopádně se ale musím přiznat že tahle hra se mi absolutně nelíbí. Gameplay může bejt dobrej to nikomu neberu ale z těch qadriliónů čtverečků létajících po obrazovce se mi dělá zle. Stačilo mi projet galerii a málem se u mě rozvinula epilepsie. Komu se to ale líbí tak prosím, já radši Bastiona...

Btw: Chci poděkovat uživateli Whoossain (kousek podemnou) za zmínění hry Reus, moc zajímavej kousek...
  • dalsi hipsterina s grafikou s grafkou z roku raz-dva? divim se ze to nedostalo desitku *1*
  • jindra.veliky
    vic textu nez recenze na metro 2034, to nechapu
    • Metro 2034 ? Tak to se ti moc nepovedlo *3*
  • DeDy
    Hm, tak za nejlepší Coop hru považuji Alien Swarm, tohle vypadá hodně zajímavě.
    Jinak v posledních dvou letech hraji z 90 % Indie hry. V podstatě jednu max dvě AAA hry ročně.
  • 13_11
    Pro všechny fanoušky objektivní kritiky:

Objektivní kritika neexistuje. A je to dobře!
    • Keyz
      Klasické řeči *3*
      Autor tvrdí, že:
      "Objektivní kritika nepřipouští žádné "vnitřní", tedy duševní relace mezi objektem a hodnotitelem" a pak říká, že to je vlastně špatně a autor by se měl nechat ovlivnit pocity a podle toho napsat výsledek. Pak tedy připouští i když to nepíše, že borec který napíše své pocity je vlastně kritik a nelze nic pořádně namítnou, protože se neshodneš a to je vlastně taky dobře. Tedy sejdou se dva neobjektivní kritici a budou se hádat co je podle jejich kritiky lepší a nikdy se neschodnou, protože jako pravý neobjektivní kritici se ani schodnou nemůžou. Připouští pocity a objektivní hodnocení podle nic neexistuje.
      - Klasické kecy. Pak zrušte všechny databáze světa kde je porovnání, protože to je vlastní nežádoucí. Anebo napište, že to je názor neobjektivního kritika, který do toho narval svoje pocity. Mohl se zhulit jako prase, ale to je vlastně dobře *3*
      - To by to dopadlo, kdyby se takto jelo všude. Nikdy by jsi nemohl nic zhodnotit a říci zda to mělo přínos. Již vidím borce jak se dohaduje zda nová technologie je vlastně dobrá anebo špatné. Debata na mnoho let a skutek utekl. Jistě přeháním ale v článku se také přehání a je pak vidět ta absurdita.
      - Neobjektivní kritici si mohou pokecat o smyslu kritiky mezi sebou ale přínosné hodnocení bych nechal někomu kdo řekne jak to je a bude to schopen dokázat. Pocity někoho mně fakt nezajímají a hlavně je nemohu sdílet. Každý člověk je jiný a proto fakta jsou nejlepší hodnocení, protože tohle se dá přenášet. Sotva přenesu "magický zážitek 20 z 10", když nejsem stejně naladěn jako autor anebo nevím co kouřil za matroš. *3*
      • smejki
        keyzi, kritika (dílo) a databáze kritik (databáze kvantifikovatelných částí kritik) s průměrováním sumarizací jsou dvě odlišný věci. Je tvůj problém, že jim přisuzuješ stejnou výpovědní hodnotu, ne systému. Připomínáš mi lidový mudrce, kteří každoročně, v mylném vnímání průměru jako mediánu, hořekují nad tím, že průměrnou mzdu nemá 66% lidí (!!!!).
        • Keyz
          I dvou hodnotách které, něco vypovídají a jako je medián a průměr jsem nepsal. Zde mistr odkazoval na článek ve kterém se píše něco a protože to je ve vztahu k recenzím zde, (tak to bylo určitě myšleno), tak jsem to dal dohromady. To je vše *3*
          Ale klidně můžeme podrobě rozebrat co je co a jak by se to mělo používat, tak aby ten kdo zde něco přečte věděl, zda mu recenzent pomohl anebo ne.
      • 13_11
        Pokud člověk nedokáže sdílet pocity, pak je to... smutné.
        • Keyz
          To ale nepatří, do recenze podle které si lidi mají udělat obrázek o nějakém produktu/ službě. Pak to nemá vypovídající hodnotu.Kdyby to bral podle tebe pocity patří všude a mají taky vesele používat. Sotva by pak například spojenci vyhráli válku, kdyby každý voják dal na pocit strachu a nic by nedělal anebo by utekl i s velitelem. To je přece hloupost. Naopak umět nedat na pocity je výhoda v náročných profesích apod.

Anebo je problém pocit podložit faktem? Tuším, že v Top Gearu bylo řečeno, že když dupnete na brzdu u nějakého mercedesu tak vám to snaží vyrvat vnitřnosti z těla (tak nějak). Je to sice vtipně přehnané, ale většina lidí tuší co tím chtěl autor říci a navíc to je jasný fakt díky fyzikálním zákonům. Ale filozofické debaty jsou pouhé debaty. Také se nikdy neshodli.
  • jde to ve dvou na jednom pc nebo ne? *12*
  • kubi-wan
    Pozorovat tuhle diskuzi je smutný...
    • Tilwaen
      Zábavný.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit