Přejít na výpis diskuzí
Monaco: What's Yours is Mine - recenze
25.5.2013 | Ondřej Švára
178 příspěvků
-
jde to ve dvou na jednom pc nebo ne? *12*
-
tak se na tu reklamu nedívej a přetoč ji na konec.
-
Nechápu že před každym videem musim koukat na pořád stejnou reklamu už měsíc, úplně stejně jako na gamespotu. Holt už na videa koukat nebudu... doufam že za chvilku to nedopadne tak že na to budu muset koukat před tim než si přečtu text... šílený! to nestačí ty reklamy nalepený ze všech stran??? *11*
-
Takovejch zbytecnejch písmen v odstavci bez jakyhokoli smyslu a směru.Ja bych rek,ze jedinej kdo se tady snaží bejt chytrej jak rádio si ty.
-
No vypadá do zajímavě, akorát je fakt škoda, že i stařičké The Clue! vypadá líp.
-
Můžu se mýlit, ale nemohlo by to mít souvislost s tim, že DLCčka k BF3 a podobný věci redakci přihraje distributor až pod nos v podobě recenzních kopií, kdežto nezávislý hry si musí povětšinou autoři sami shánět a vybírat?
-
Zábavný.
-
Kdyby napsali, že je to dobrá hra, tak by přece nebylo co kritizovat *4*
-
Což je vtipný především v kontextu toho, kolik lidí tu mělo na Monaco názor velmi vyhraněnej..
-
Teď jsem koukal do katalogu her a pokud ta možnost filtrování nejen podle platformy, ale i podle tagu, žánru atd., kterou jsem tam objevil, je tam nově přidaná, tak za mně určitě super (pokud tam byla i dřív, tak jsem osel, že jsem si takovýho velkýho žlutýho obdélníku plnýho možností, co si z katalogu vyfiltrovat, nevšimnul). Postřeh k funkčnosti - pokud si nechám zobrazit hry jen pro PC a pak si vyfiltruju FPS, tak mi to ukáže 3 stránky, ale když kliknu na stránku 2, tak mě to zase přehodí do kompletního katalagu všech her pro danou platformu. To by možná nebylo špatný doladit.
Edit: Jo a do tagů by bylo dobrý přidat možnost i filtrovat tag "horor". Tyhle hry se obecně dost blbě hledaj a pokud se jedná o něco míň známýho, tak to člověk snadno přehlídne. -
O té hře se moc bavit nedá, když ji skoro nikdo nezná a tím pádem na ni nemůže mít ani názor.
-
však vyniká, protože tahle hra víceméně žádnou konkurenci nemá... ;) a nejsem si vědom, že má po stránce technického zpracování hra nějaké chyby.
-
Devítkové hry vynikají nad konkurenci svým technickým zpracováním......
to technickým zpracovaním by som pri tejto hre podčiarkol -
Já chodim do diskuzí, protože bych tam rád diskutoval... ale když se tu prakticky nikdo nebaví o hře samotný, ale o způsobu hodnocení tady na Games, jsem tak nějak... demotivovanej.
-
Miluju příspěvky tohoto typu. Tebe přece taky nikdo nenutí lézt do těch diskusí.
-
Nemyslel jsem uživatele Ucho.
-
Mohlo by se tady konečně dop*dele přestat řešit, jak má redakce hodnotit jaký hry? Je to její věc a když se vám to nelíbí, prostě sem nechoďte. Nazdar.
-
Ty už prostě neflejmuj, uleví se ti.
-
pořád máš problém s tím číselným hodnocením, že se stále dělíš o to, kolik bys hře dal ty? :D už to prostě akceptuj, uleví se ti *5*
-
"Hry s tímto hodnocením jednoznačně doporučujeme zejména příznivcům daného žánru, ale i všem, kteří podobný typ her zkoušejí jen výjimečně. Devítkové hry vynikají nad konkurenci svým technickým zpracováním, kvalitou obsahu, absencí chyb a nedodělků a nezřídka se pokouší o novátorské postupy."
Vždyť to číslo docela sedí, aspoň podle těch, co už hru skutečně hráli :)
(Na mě stále podle recenze působí na 7/8 podle popisu hodnocení, ale šílet kvůli vyšší cifře fakt není můj styl.)
Docela se nabízí otázka, kolik z nás četlo těch pár řádku z Jak hodnotíme.