Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    To ohraničení obrazovky u Call of Juarez Gunslinger je efekt anebo se to dá vypnout?
  • Keyz
    Podle hodnocení jsou zde lepší malé hry a na velké průměrné hry čas asi nezbývá. *3*
  • ringmancz
    vyhledávání máš vpravo nahoře
  • Co tak konecne napisat recenziu na Metro: Last Light?? Prave som to dohral a to co tu visi je slusne povedane vsetko, len nie recenzia aku si tento klenot zasluzi a nie nejake hnusne indie traposiny pre jedno promile hipster geekov, co su akoze cool alebo maju miliardu casu.
  • oktavius66
    Já mám Call of Juarez Gunslinger dohráno a mohu ti říct, že je to dobrá oddechová FPSka *3* . Na HARD obtížnost trošinku těžší, ale hráči, co hrají hry po MP a jsou zvyklí dávat hlavy, tak to problém nebude . Také napíšu recenzi, ale napíšu ji do komentářů pod renzenzi GAMES.cz *3*
  • ales.smutny
    Ono je to i výběrem. Indie titulů je tuna. Fakt halda. A my píšem o těch zajímavých, které stojí za to, takže logicky u nich bude většina mít vysoké hodnocení - protože zaujaly kvalitou :)
  • Whoossain
    Bude recenze na PC verzi Resident Evil: Revelations, Gunslingera nebo nějakou podobnou hru, u který bych (nejspíš ne jen já) uvažoval o koupi, nebo se to tu definitivně změnilo na web zaměřenej na nezávislou herní scénu? Na mobilu mám Ballpop a to mi z těchhle her bohatě stačí...
  • oktavius66
    *7*
  • oktavius66
    Ne, mě se to náhodou líbí *3* . Vem si třeba takové EA. Je to obrovská firma a jaké má hodnocení u her. Přiznejme si, že nic moc. EA drží Battlefield, který je fakt hratelný. Proto říkám: Je opravdu zajímavé že, takové levné a jednoduché hry dokáží opravdu zabavit *3*
  • oktavius66
    Jenomže já to nemyslel špatně *3* ... Já náhodou Inde hrám a vývojářům přeji úspěch. Je to dobrý pocit pochválit něčí práci. Je až zajímavé, co dokáže pár lidí. Obyčejná plošinovka a baví to více lidí než náročné hry na vývoj atd. Já to neodsuzuji, protože jsem to nehrál. Nemůžu říkat na jídlo fuj chutná to hnusně, když jsem to nezkusil. Nebo snad ANO ? Jenom jsem moc tyhle hry nezkoušel a za celý svůj život jsem hrál max. 2-3.
  • čím si nezávislé hry zasluhují přísnější metr než mainstreamové? nižším rozpočtem? menší reklamou? hry mají odjakživa splňovat tři základní parametry: mít nápad, stylizaci a být schopné hráče co nejdéle intenzivně bavit. A to Monaco splňuje. Samozřejmě, že z určitého úhlu pohledu může být statistika zkreslená - z indie her si vybíráme potenciální hity, zatímco z mainstreamových her se snažíme hodnotit co největší počet titulů, abychom nasytili poptávku. větší část lidí chce prostě číst o velkých hrách bez ohledu na to, zda jsou kvalitní, což je vkus zdeformovaný právě reklamou. ale kvůli statistikám přece hry nehrajeme, není-liž pravda?
  • davidBray
    tak si je zahraj. Jinak teda nic proti, ale tvůj příspěvek je tak trochu jak to říct ... :)
    Nechápu co na tom XY všichni mají, když jsem XY nikdy neměl a mít nebudu ...
  • janchor
    Stagnující mainstream a živoucí alternativa je celkem normální kulturní jev. Jseš každopádně první hráč, kterýho vidím si stěžovat, že je "až moc" dobrejch her..
  • janchor
    Protože nejde o "tyhle druhy", ale o individuální skvělý hry. A čím je skvělá zrovna Monaco se dočteš v recenzi, pod kterou kroutíš hlavou.
  • ucho
    tak to nechápu, proč máš potřebu to sem psát :)
  • Janun
    Taky se mi to moc nelíbí. Kdyz si nechám v seznamu her vyjet ty nejlepsí, tak 95% budou indie hry. Nemám nic proti indie hrám, ale je toho taky poslední dobou až moc...
  • oktavius66
    Trochu mi vrtá hlavou, proč tyhle druhy her získávají tak vysoké hodnocení... Asi tomu nerozumím *4* , protože tyhle hry jsem nikdy nehrál a asi ani nebudu.
  • nekdo coop pozitivni na coop? :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit