Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TN monitor...dovidenia, ani necitam :D
    • Nápodobně. Jako vtip dobrý. *4*
  • Je to JEN hloupa REKLAMA, tak to nereste. Nikdo normalni snad nemuze predpokladat, ze monitor za 8k bude nejaka super kvalita.
    • Veskoslav
      Nezáleží na ceně, i za 8000 seženeš slušný monitor.
      • K těm počítačům co sestavuješ stačí i za 3 000m-
      • jo kdyz bude nekde 50% sleva
  • Mám Philips 247EL a nějak se mi seklo ovládání monitoru - kdykoliv stisknu talčítka na monitoru, píše mi to MONITOR CONTROLS LOCKED. Co mám dělat? Stalo se to, když jsem čistil okraj monitoru a asi jsem to dělal moc silně a jak jsem přejížděl po těch čuplících, tak se mi to uzamklo.
    Na internetu nic není, tak mě napadlo, že když už probíráme ty monitory. *7*
    • Podrž asi 20 vteřin tlačítko OK / MENU.
      • Díky! *14*
  • Muze mi nekdo vysvetlit, jak tento monitor muze udelat radost grafikum? Dekuji.
    • maji radost, ze si ho nekoupili :D
    • Kdyz se kouknou na svoje eizo, tak jim to zvedne sebevedomi:))...
      • hej, hej....taký EIZO CG275W-BK by mi bohate stačil :)
  • Stary TN panel kterej od noname stoji 3 tisice, dame tam elektroniku co zvladne 120Hz a stoji 5 korun, budem prodavat za 7 tacu. Nasadime nalepku herni monitor a von to nekdo koupi. *15*
  • Tento monitor je jeden z nejlepších jaké můžete na trhu koupit. Kamarádka mi říkala ,, Hele Jano taky se nemůžeš zbavit těch skvrn na šatech?" Já říkám ,, To víš mám doma dva nezbedníky". Ona na to ,,Já našla řešení". ,,Stačí se v průběhu praní několikrát do pračky vy*rat a skvrna na šatech už Vás nebude trápit".
    Kvalita obrazu je nepopiratelná, udrží Vaše podpaží voňavé a svěží. Stojan můžete použít také jako prkno na válení knedlíků na oběd.
    • *1*
  • Tenhle moňas jsem dostal k vánocům a za nic bych jej nevyměnil, JE BOŽÍÍÍ! V BF3 a CSku neporovnatelně lepší obraz, za mě <3
    • S 20ti dioptriema ti prijde bozi asi vsechno ne?
  • Tento monitor je luxusní vybavení pro FPS hráče, stejně je jako třeba Naga luxusní vybavení pro MMO hráče.

Nevím proč tu tolik lidí píše, že je to nevhodné na grafiku, že je to TN panel atp.
    To je už popsáno v článku a celkem podstata tohoto monitoru.
    • Slusny vybaveni pro hrace muze bejt lecos, ale TNko mezi to lecos na 100% nepatri.
    • Průhledné....
      • Veskoslav
        No jo, v dnešní době sehnat RIB (reklamní internetový blbec), který by byl chytřejší jak vycpaná kuna, je docela problém
        • Tento komentář od člověka, který doporučuje Geforce 650 jako investici do budoucnosti, nebo AMD desku k procesoru Intel, opravdu sedí.

Lidi, co sežrali všechnu moudrost a na všechno nadávají, dneska sehnat opravdu problém není....
        • Ale kuny jsou aspoň roztomilé *4*
  • Keyz
    Dle popisu to není recenze ale Komerční sdělení / PR
  • Cosi
    Ne recenze monitorů je výborný http://www.svethardware.cz/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit